Skocz do zawartości
IGNORED

Od Zydelka jedno słowo!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>jacch

... dalej nie wiesz o co chodzi w tym wszystkim ...

twój mózg zmontowany jest chyba na poziomie cepa ... sorki za tak dosadną wypowiedź ;-))

jacch pomyśl logicznie co Zydelek wypisywał ... przecież to się kupy nie trzyma ... jeden z większych kitów na forum ... ale tak jak powiedziałem wcześniej "nic nie dzieje się bez powodu" ... zacznij czytać między wierszami ...

bo czasami nie przystoi ludziom inteligentnym mówić coś wprost ...

Już mi się nie chce .... odpadam ...

Gość

(Konto usunięte)

....twój mózg zmontowany jest chyba na poziomie cepa ...

Zmontowany mózg ?????? no tak musi być , nic a nic między wierszami i tym razem nie widze:(

....jacch pomyśl logicznie co Zydelek wypisywał ... przecież to się kupy nie trzyma ... jeden z

>większych kitów na forum .....

Jodel czy ty masz coś obiecane???

Na tym forum , wbrew pozorom które stwarzasz , jest dużo myślących osób:)

Zydelek twierdził już , że napisał o wszystkim , dla tych co im de kase wisi i kupe innych bzdur jeszcze pisał, a teraz niby to taki przekręt achaaaaaaaa......no popatrz.

>jacch

pewnie, że obiecane - full wypas pre w pełni zbalansowane, elementy szczytowa klasa hi-end jak się patrzy, obudowa granitowa, będzie wywalać wszystko do 50 kzł - prosto od darkula, jest już ekspresowo zmontowane ... he he he

to teraz razy na mnie się posypią ... już rozpiąłem koszulę i wypiąłem pierś ... wal

>> jodel

cyt : ,, jacch pomyśl logicznie co Zydelek wypisywał ... przecież to się kupy nie trzyma ... jeden z większych kitów na forum ... ale tak jak powiedziałem wcześniej "nic nie dzieje się bez powodu" ... zacznij czytać między wierszami ... "

Jodel krótko i na temat , skoro znaz prawde a nie chcesz jej wyznać tylko karzesz innym sie domyslać sugerując że nie wiedza bo kiepsko myślą . To Twoje słowa brzmia jak wykręcanie kota ogonem . Zydalek postapił jak postapił Ty twierdzisz że to ściema a jednak udowodnić tego ze masz racje nie chcesz tylko , krzesz sie innym się tego domyslać . Dlaczego ? bo stosujesz prostą zasadę jak Cię złapią za rękę mów że to nie Twoja .

Zadnego poparcia na własne domysły nie masz i ich nie podasz , więc nie karz innym domyslać się czegoś czego nie ma , a co jest tylko w Twojej wyobrazni .

kiedyś na bank napadło dwóch facetów . Wszedli do banku i dopiero na sali założyli kominiarki i dokonali napadu . Na wideo ładnie sie wszystko nagrało jak panowie wchodzą twarze ładnie wyszły , złapano ich po 2 godzinach bo mieszkali dwa bloki dalej .

Rozumując Twoim tokiem Jodel panowie sa niewinni i nie dokonali napadu ? to żart był ? bo to sie kupy nie trzyma ze kominarki załozyli w banku :)

Przypomina mi się, to co na jakiejś konferencji powiedział J. Kaczyński, gdy sie go spytali o co w tym wszystkim chodzi.

A odpowiedział podobnie, Wy nic nie wiecie i nie rozumiecie, ale w lutym sie dowiecie....

>jacch, jacm

Zydelek walną głupotę to fakt i to naprawdę mocną skoro tak poruszyło to forum (również i mnie), nie usprawiedliwiam go i nie próbuje go w tej sprawie bronić ...

Ale skoro odezwał się i przeprosił, to w pewien sposób odpokutował to co zrobił. Widać zależy mu na tym, żeby dalej rozmawiać i spotykać się z forumowiczami. Jeśli nie akceptujesz go lub mnie wciśnij ignora i będziesz miał spokój.

jeśli chodzi o sprawę Zydelka, to tak naprawdę niewiele wiem ... teraz to dopiero razy się na mnie posypią

forum fajna rzecz, tylko nierozumiem tej waszej natarczywości, jeśli olewasz Zydelka olewaj go dalej, tylko po co ta nagonka????

jodel, dla mnie jest już po tamtej sprawie. Zydelek znów zrobił kolejne zamieszanie waląc suchara, że to był żart. Widocznie tak mu poradził prawnik w Izbie Handlowej;)

apb.Petz rok po numerze z klerykami napisał list do "Głosu Wielkopolskiego", w którym jeszcze raz zdementował pomówienia z przed roku:))

Dobra, dość tego. Kończę swoją działalność w wątkach zydelkopodobnych.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Po pierwsze to sobie przeczytaj te jego niby przeprosiny!

Po drugie -

....Jeśli nie akceptujesz........ wciśnij

>ignora i będziesz miał spokój......

.....forum fajna rzecz, tylko nierozumiem tej waszej natarczywości, jeśli olewasz Zydelka olewaj go

>dalej, tylko po co ta nagonka????.......

To jest postawa którą nazymam "tumiwisizmem".

W skrócie: jodel jak zobaczysz , że dwóch wyrostków okrada/obkłada babcie w parku to wciśniesz "ignoruj" i pójdziesz dalej ew. pomyślisz " co za świat .....juz panie spokojnie do parku wyjśc nie można "

Jak se tak czytam wpisy megakonstruktora butnego, sikającego na wszystko i wszystkich darkulka to dochodzę do wniosku, że Zydelek nie jest taki zły, ale nie jest też dobry ;-) Lepsze jednak zydelkowe przepraszam niż darkulowa buta.....

ej... zostawcie megakonstruktora, bo inaczej nie bedzie megakonstrukcji wciagajacych nosem jakies tam makintosze czy inne jakies tam.... :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.