Skocz do zawartości
IGNORED

EDEN film Andrzeja Czeczota

jotesz

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej Czeczor jest autorem 30 krótkometrażowych filmów animowanych dla dorosłych (m.in. Makatki, 1978); a także scenografii telewizyjnych, teatralnych i kabaretowych. W łódzkiej wytwórni „Europa” zrealizował swój autorski film pełnometrażowy Eden.

I o ten Eden mi chodzi. W kinie go przegapiłem i zniknął jak kamień w wodę. Czy może ktoś coś wie? Może szykuje się na dvd? A może gdzieś go wydano? Może ktoś ma na jakimkolwiek nośniku? Albo na divixie?

Pozdrawiam i czekam na wiadomości

muzyka łagodzi obyczaje

https://www.audiostereo.pl/topic/24588-eden-film-andrzeja-czeczota/
  • 2 tygodnie później...

Przeszukiwałem googlem i jakieś nędzne informacyjki ogólne o filmie się wyświetlały. Ani dotrzeć do wytwórni, która wyprodukowała film, ani do niczego! Wypada chyba napisać do Urbana z prośbą o kontakt na Andrzeja Czeczota i namówić go do chałupniczej produkcji dvd lub choćby DivXów - o ile posiada prawa do własnego filmu...

W świecie film kariery nie zrobił, ale w pislandii powinien - no myślę, że by zarobił na siebie!

Może zebrałaby się jakaś grupka zaintertesowanych kupnem a nie klonowaniem?

Pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

• 4 lata później...

Sprawa zakończona! W TVPKultura "Eden" został wyświetlony wiele miesięcy temu, nagrany przez kumpla i wypalony. Mam więc własne dvd, choć wolałbym kupne, lepszej jakości, moze z dodatkami, może z filmem o Czeczocie. Ale skoro w mediach pracują dupy, i skoro takie dupy wyliczyły, ze w "Edenie" nie ma potencjału do zarobienia paru złotych, to mam zrzut ekranowy...

Dobre i to!

muzyka łagodzi obyczaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.