Skocz do zawartości
IGNORED

Sklep z art. metalowymi w Krakowie

josef

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś podać namiary na jakiś sklep w grodzie Kraka gdzie można dostać np. aluminiowe blachy, płaskowniki, kątowniki i inne podobne rzeczy, z których można zrobić elementy obudowy. Najlepiej z możliwością przycięcia na miejscu.

Nie chodzi mi o markety budowalne bo tam nie widziałem niczego co by mnie interesowało...

https://www.audiostereo.pl/topic/24596-sklep-z-art-metalowymi-w-krakowie/

Centrum metali nieżelaznych "Hart" przy ul. Skwerowej 44 (Dębniki) oferuje chyba faktycznie największy wybór, jeśli chodzi o aluminium. Bez problemu przycinają wszystko, nawet blachę. Warto też odwiedzić "Akord" przy ul. Tatarskiej 5. Wydaje mi się, że tam z kolei jest większy asortyment wyrobów miedzianych. Blach nie przycinają, wszystko inne owszem. Ewentualnie można zajrzeć do niewielkiego sklepu z metalami przy ul. Fieldorfa-Nila (baraczek przy rogu ul. Prądnickiej). Wybór mniejszy i przycinają tylko elementy długie (podobnie, jak na Tatarskiej). "Metal" przy ul. Bożego Ciała ma zdecydowanie najskromniejszą ofertę.

Cięcie wodne -- FH "Pragma", ul. Myśliwska 68 (okolice Koszykarskiej), tel. 653 04 77, 506 075 188. Ceramika, kamień, stal -- myślę, że aluminium też. Sam na razie nie korzystałem z ich usług, ale widziałem efekt pracy -- znakomity, na oko lepszy niż w przypadku cięcia laserem. Może ktoś dawał tam zlecenie i potrafi napisać więcej?

Gdzie można wygiąć blachę -- tego nie wiem. Może ktoś wie?

• 2 lata później...

W "Pragmie" w Krakowie chciałem wyciąć wodą płytę czołową 230x120 z zaokrąglonymi rogami. Koszt to 20.00 zł netto ale minimalne zamówienie to 50 zł netto. Może są jacyś chetni w Krakowie na cięcie i się umówimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.