Skocz do zawartości
IGNORED

zamiast kilku wkladek jedna..

Sabatiel

Rekomendowane odpowiedzi

mam taka sprawe do szanownych forumowiczow.

otoz mam serdecznie dosyc bycia posiadaczem stada tanich (ok. 100zl) wkladek :)

kazda mnie czyms wnerwia, albo to ma zamalo gory, albo ma gore a nie ma dolu itp..

lubie cieplo shure m44mb, ale brak jej szczegolowosci. ma ja za to ortofon om10, ale nie ma basu.

co mozecie mi polecic za ok.400zl z wkladek mm? gleboki bas, cieplo ale i szczegolowosc w gorze pasma. at? ortofon? shure?

fenks ju wery macz z gory.

ps. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze to wciaz obszar tanich wkladek, za 400 paczki cuda nie kupie..

https://www.audiostereo.pl/topic/24875-zamiast-kilku-wkladek-jedna/

Za 500 zł można kupić wkładkę Benz Micro (najniższy model) to jest wysokopoziomowa MC, więc na pre do MM spisuje się bardzo dobrze. Moim zdaniem w tym przedziale cenowym to jest debeściak. Wkładka jest w ofercie RCMu

dzieki conri. swietny pomysl :) tylko ze mnie interesuje nowka, ale jak mnie zachecisz cena :)) ale dam znac. w pon napisze do ciebie i sie umowimy jakos. bajdeuej tak myslem o at 440 ml. benza micro nie slyszalem, szkoda ze nie ma w wawie salonu w ktorym mozna posluchac roznych wkladek i dokonac wyboru... a moze jest? ktos wie?

>>sabatiel

Nie ma mowy o wyzbywaniu się przeze mnie "stanu magazynowego".Po prostu tylko degustacja dla uszu, aby pójśc we właściwym kierunku. Teraz jestem lużniejszy czasowo,a siekierkowskim śmignąc to betka.O.K czekam na hasło.

A może wypróbuj Sumico B.P.? Jest co prawda droższa, ale....???

Posiadam dwie. Jednej używam, drugą (starą) wysłałem na florydę do regeneracji, która polega na lojalnosciowej wymianie starej wkładki na nową. Koszt 180$+ wysyłki.

chcialbym niniejszym podziekowac conriemu za wizyte. dzieki niemu mialem niepowtarzalna okazje porownania okolo 20-tu wkladek:)) ten to ma arsenal:) najfajniej zagraly at i goldring. at nasycone tym co trzeba, a goldring liniowy i nienatarczywy. shury srednio, co mnie zaskoczylo myslalem ze maja glebszy bas. tylko czemu nie mozna tego sprawdzic w salonie? na szczescie sa tacy ludzie jak conri. jeszcze raz dzieki!

pzdr.

wielkie dzieki papamek! teraz wyjezdzam na joby i nie bedzie mnie troche. moja pani ma mi przywiesc z ny lp pink floyd pulse na kolorowych winynalch :)) (przynajmniej obiecala:P moze jeszcze hendixa z virgin store) to chetnie poslucham ich na twojej wkladce :)

odezwe sie na pewno:) ciekawy jestem jak sie spisuja te wysoko pradowe (to sie razem pisze?) mc na pre mm.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.