Skocz do zawartości
IGNORED

cervin vega clsc 15 + nad c372...pomocy!

marmar

Rekomendowane odpowiedzi

witam...

..od niedawna jestem posiadaczem tego zestawu....zakup byl sugerowany przez przyjaciela gdyz ja sie nie znam na tego rodzaju sprzecie...final jest taki ze nie zawsze muzyka puszczana brzmi tak jakbym chcial...czasem zbyt twardo...nie wiem czy zakupic do tego jakis eqalizer ..czy moze zakupic centralny glosnik do kina domowego zeby wniosl wiecej gornych dzwiekow....jak wspomnialem nie znam sie na tym kompletnie...potrzebuje sugestii ...rad....bede wdzieczny za pomoc....

https://www.audiostereo.pl/topic/24985-cervin-vega-clsc-15-nad-c372pomocy/

Wzmacniacz masz Ok ale te kolumny!

Nie trzeba nic dokladac, zadne glosniki centralne (bron Boze - one zwykle przenosza tylko srodek pasma), zadne equalizery. Trzeba dobrac fajne kolumny i zagra. Cervin Vega dobre dla headbangerow a nie do sluchania muzyki.

pzdrw

soso

...ok...tez odnosze takie wrazenie co do tych kolumn.....teraz pytanie- jakie glosniki byly by najlepsze do tego wzmacniacza¨?.....musze cos z tym szybko zrobic bo spac po nocach nie moge przez ten niedosyt...:)

..dzieki soso za zainteresowanie..to wazne dla mnie...cena..hm..moze do 3tys plzl.....nie mieszkam w polsce w promieniu 200klm mam sklep w ktorym sprzedaja nieszczesne CV...ale maja tez Dali i B&W...moze coz z tych ?.....alterbatywnie soso mozesz podac mi tez te powyrzej 3tys.....potrzebuje dobrych glosnikow do tego NADa...no i dla moich uszu i duszy..:).....maja byc dynamiczne i stac sie przepustka do nieba...:)

pozdrawiam

Po 1-sze , pozdrowienia dla wg naszego Audio Video(chyba poprzedni numer z recenzją Electrocompanieta) 10-cio milionowej Norwegii !!!

W Oslo może jeszcze istnieje prywatny HiFi Klub.Kiedyś tam bardzo promowali Nada,pewnie dobiorą Tobie fajne kolumny !

Skoro pod reka Dali i B&W i ma byc dynamicznie to problemu nie ma. Swietnie pasuja np. Dali Evidence 470. Podobnie byle jakie B&W w odpowiednim zakresie cenowym takze dadza to co trzeba. W moich uszach fajniejsze sa Dali, wiecej muzyki. Tanie B&W maja wedlug mnie nieco odsunieta srednice i to nie jest moj smak. Ale co racja to racja - Hi-Fi Klubben ma wszystko do trzeba czyli takze NAD i mozna sobie posluchac i cos dobrac. Szkoda tylko, ze oni tacy sztwni co do cen i daja male upusty.

pzdrw z takze 10-milionowej Danii ;-)

soso

...panowie...milo was czytac..:)....swoj sprzet nabylem w hifiklubben...w bergen...mieszkam blizej bergen..do oslo mam spory kawalek....poslucham sobie tych bw...a jesli dali to jakie?...no i wykorzystam jeszcze troszke wasza wiedze..../co ewentualnie dokupic do tego sprzetu..jaki cd i itd......10 tysieczna norwegi pozdrawia 10 tysieczna danie...i reszte kontynentu...:)...ozdrawiam

zildjian, 8 Mar 2006, 14:14

>Soso

>

>przy okazji - zetknąłeś się z cedekiem Lyngdorfa? W HiFi News same ochy achy....

Niestety nie.

Dali Blue 6006 sa OK ale to nie ta klasa co Evidence.

pzdrw

soso

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.