Skocz do zawartości
IGNORED

nowość na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>jar1 oj moj Ty zlotouchy przepraszam za jakze okropny wyraz, mam nadzieje, ze dasz rade jednak zjesc kolacje i spokojnie zasnac po przeczytaniu tego szokujacego zwrotu.

nie plec bez sensu, wiesz o oc chodzi, taka a nie inna analogia nieprzypadkowo sie pojawila. jelsi jednak sobie zyczysz, moge robienie kupki zastapic wchodzeniem zabloconymi buciorami na dywan w pokoju, ok? przepraszam, tak od razu powinienem napisac i by bylo ladnie

>Kurt Dupel wlasnie nie, toc wyjasniam, ze dosyc dziwnie to odbierasz, nie czytales?

jesli postrzegasz wypowiedzi ludzi za lub przeciw zmianom za zestawienie podlizywaczy wazeliniarzy i bohaterskich buntownikow obroncow wolnosci, to wlasnie dziwie sie temu infantylnemu punktowi widzenia.

wytlumacz mi prosze, czemu mialo mnie zabolec, czemu uwazasz, ze ociekam wazelina jak to ujales mniej wiecej (jesli to i mnie dotyczy oczywiscie) i jak tego uniknac, jesli jednak uwaza sie, ze Lukar dobrze kombinuje. siedziec wstydliwie cicho? czy wyraznie zastrzec sie : "Lukar, nie wazelinuje i nie podlizuje sie bron Boze, ale jestem za. ale naprawde nie chce sie podlizywac i wogole i tylko czycham na okazje by skrytykowac" - tak ma wpis wygladac? lol

btw za dlugo to klepanie sie ciagnie, wiadomo o co chodzi.

Poza tym pitdog, masz tylko nieco dłuższy status niż mój.

Ja mówię z perspektywy swojego pobytu na forum od początku, i nie nazwał bym swoich oponentów debilami, tylko dlatego ze się ze mna nie zgadzają.

"ubogowienie" i kładzenie się przed Lukarem właśnie tym bardziej wydaje mi się żałosne że nie ma tu żadnego sensownego uzasadnienia, jest czystym aktem uniżenia samego siebie, na własne życzenie.

Uszanowanie Jego osoby poprzez przestrzeganie zasad i kulturalne korzystanie z Jego forum, bądź rzeczowa dyskusja z adminem to już zupełnie inna sprawa!

Ja chciałbym wrócic do tematu wątku, mianowicie czuje sie ograniczany poprzez ta nową zasade. Mimo, ze na forum głównie czytam, a takze nie przypominam sobie, zebym uczestniczyl w wielu dyskusjach na bocznicy to nie podoba mi sie to. Skoro napisalem przez 450dni prawie 70 postów, to ile jeszcze czasu minie, zanim bede mogl ponownie napisac cokolwiek na bocznicy? Nie spamuje, nie robie syfu na forum, staram sie pisac na temat - przeciez tacy uzytkownicy nie powinni miec zadnych tego typu ograniczen..

Chcialbym zaznaczyc, ze wiem co to znaczy sprzatac po kims na forum i wiem jak to jest pilnowac porzadku na tzw. bocznicy, gdyz jestem moderatorem na www.forum.tweak.pl

>Kurt Dupel w tym co piszesz jest sporo racji, ale chyba w moich wypowiedzaich nie dostrzegles "ubogowienia" admina? jesli w innych, to przepraszam za wtret, ale wydawalo mi sie, ze tutaj mialy byc glosy za lub przeciw dzialaniom admina, takie zbieranie opinii.

nie postrzegam poparcia zmian lub nie jako podlizywanie sie lub nie (wg tej tezy to pewnie bys glosowal w kazdym glosowaniu na nie, byle by nie wazelinowac? ;)).

co do slowa debil - wybacz, ale nie nazywam generalnie moich oponentow debilami, jesli tak to zrozumiales to przepraszam, to nie o to chodzi. w tym momencie chyba na chwile jestes moim oponentem w rozmowie, i wcale nie mam pejoratywnych skojarzen z Twoja osoba. pisalem o tych, ktorych mialem na mysli i tyle, dokladny cytat: "paru debili".

ok over and out, pozdrawiam

Mysle ze bocznica byla dobra odskocznia dla osob ktore mimo ze nie interesowaly sie tematem audio, pragnely w jakis sposob utozsamiac sie z przynaleznoscia do tego forum.

Jesli ktos pisze:

"HIFI odwiedzam aktywnie, ale w porównaniu z audiostereo jest bardziej opustoszałe, co oceniam po częstotliwości wpisów czy mnogości wątków.

ja Forum HiFi i Muzyka zupełnie olałem... po tym jak usunięto kilka moich wpisów :(

... przecież tamto Forum to folwark Pana S. --> ja tam wolę audiostereo.pl :)"

To jest to zasluga miedzy innymi bocznicy i niskiej jak dotad cenzury.

Nie przeszkadzalo mi kompletnie to co sie dzielo na bocznicy, wrecz przeciwnie, czesto dla czystej rozrywki, gdy audio stawalo sie nudne, lubialem czytac niektore watki, nawet gdy gleboko przekraczaly granice chamstwa i glupoty.

Tego typu strefa nadaje froum wiekszej oryginalnosci, zywiolowosci i mimo ze nie ma bezposredniego powiazania z tematem przewodnim audio, wypelnia czesto nasze inne zainteresowania i pozwala trzezwiej popatrzec na tematy glowne. Co jest tez wazne, jest to obszar gdzie mozemy sobie szybko wyrobic zdanie o innych forumowiczach i na ile mozemy ich brac na serio, kiedy pisza o audio.

Nie uwazam ze ograniczanie wpisow w tej zakladce wniesie jakiekolwiek korzysci, jesli juz, to wszyscy odczujemy zwiekszone zasmiecanie innych watkow.

Jesli wiekszosci przeszkadza bocznica, to czemu guzik zatytulowany BOCZNICA, nie zrobic opcjonanly i do uzytku tylko tych osob ktore sie czuja sie na silach czytac zawartosc tej zakladki, lub po prostu jej potrzebuja?

Wzmianka o Bocznicy, i mozliwosci dostepu do tej zakladki, mogla by sie znajdowac w regulaminie forum, dostep na specjalne zyczenie po wcisnieciu "I Agree".

Aby ograniczyc tez balagan i posuwanie sie zbyt daleko w tematach bocznicowych, czemu nie wprowadzic zasady ze gdy dany watek uzyska pewna ilosc uwag "ignoruj" zostaje automatycznie deleted?

Cieszcie się! Ci co im administrator i jego czyny nie pasują gdy go zastąpię różnego typu trole i inne popłuczyny przestaniecie istnieć na tym forum:O)

A tak napoważnie Lukar szkoda Twojego czasu na tlumaczenia zasad i regulaminu panującym na Twoim forum ,powtórzę:jak się komuś nie podoba to może się przenieść na inne fora.Podać adresy ? :O)Tam Was przyjmą z otwartymi ręcami :O)

I tym swoim głupkowatym wpisem kończę nabijać sobie licznik Stereo :O)

I jeszcze jedno:Precz z Atoposem! i pokrewnymi duszyczkami :O)

Pitdog

Moja wypowiedź nie była wymierzona w Ciebie, chciałem tylko bezosobowo napiętnowac pewne zjawisko z którym się spotkałem,i nie chciałem abyś poczół się urażony w jakikolwiek sposób.

Troszkę nadinterpretowałeś, ja równierz nie mam żadnych negatywnych skojarzeń z Twoją osobą, ani nie przypisuję Ci opisywanych przeze mnie zachowań.

Co do postępowania admina to po prostu rozumiem Jego sytuację, ale współcierpią też bogu ducha winne osoby....

Myślę ze to kwestia konkretnego profilu forum w którym nie ma miejsca na rozmowy będące czystą formą poznawania współdykutantów (np. zakładka "tu się witamy' czy "tu rozmawiamy prywatnie"), więc kłutnie to co nieco nadrabiają.

Podpisuje sie objema rekoma pod wypowiedzia Petera Daniela ! :)

Nic dodac, nic ujac ! (pod warunkiem wszakze, ze prawo do "ignoruj"

miec beda tylko Ci, co aktywnie w Bocznicy uczestnicza, a nie kazdy

na Forum, ktoremu sie Ktos nie podoba (bo go np. nie rozumie !).

Pozdrawiam

Mi podoba się koncepcja. Bocznica jest fajna, bo ile można o kabelkach i doborach wzmacniaczy? Zmarłoby się z nudów niektórym. Przeróżne afery co jakiś czas też muszą mieć swoje miejsce :) Kiedyś myślałem, że fajnie by było, gdyby forumowicze mogli pisać o banialukach nie na temat, ale żeby było to jakoś ograniczone i nie stanowiło większości forumowych wpisów (jak jest teraz). Użytkownikom, którzy zeszli się tutaj tylko dla bocznicy chętnie bym podziękował. A tu mamy proste rozwiązanie :) Koncepcja dobra, a czy konkretne rozwiązanie się sprawdzi - zobaczymy.

A chamstwo, ukryta reklama, to oddzielne rozdziały.

Tak Leszku, Twój wpis nijak ma się do chamskiego i dyrdymalskiego charakteru bocznicy, ona Ci jest zupełnie niepotrzebna.

No w końcu jak sam dumnie piszesz na samiutkim poczatku o "mnie" jesteś z Warszawy :-(

Napisze tak, owiele grozniejsze dla tego forum jest rozpanoszenie sie roznego rodzaju handlarzy wyznawcow voodoo i innych skrytych ruchow "manketingowych"... Ale co tam... Dokopac atoposowi ;) Zawsze trza miec temat zastepczy jak w polityce ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 8 Mar 2006, 17:25

>Napisze tak, owiele grozniejsze dla tego forum jest rozpanoszenie sie roznego rodzaju handlarzy

>wyznawcow voodoo i innych skrytych ruchow "manketingowych"... Ale co tam... Dokopac atoposowi ;)

>Zawsze trza miec temat zastepczy jak w polityce ;)

A Ty foxbat jak rozumiem masz misję tak? Tępić rzekome voodoo

A moze co jakis czas robic czystki na "bocznicy" poprostu jeżeli jakis temat nie ma nowych wpisów przez dłuzszy okres to go wycinać

Nic to podpisuje sie pod postem Petera Daniela to jedno a drugie to ustawiłbym tak wyszukiwarkę aby nie "szukała" postów z bocznicy..niekiedy mnie wnerwia jak cos szukam.

>Piotrek608

Kiedy oto wlasnie chodzi, ze wycinane sa posty, ktore maja duza

dynamike wpisow ( Co to Wszystko Znaczy ? - 200 po 72 godz.,

"Transmisja z Narodzin Jezusa etc.), a inne za widocznie niezrozumialy

temat np. "Inteligencja, Ironia, Pozory" ! (zlikwidowany natychmiast

po ukazaniu sie) !

Pozdrawiam

Tak czytam i czytam

LUKAR

Jak sam widzisz (na przykładzie konkretnego tematu w stereo) potrzeba dyskusji i pokłady agresji są przeogromne więc?

Jednak skłaniam się ku twierdzeniu że bocznica jest potrzebna, ale należy zwalczać tych którzy zapisują się do formum tylko dla niej.

Myślę ze tydzień karencji nowych na forum i miesiąc na wpisy bocznicowe, pod warunkiem przekroczenia np. 150 wpisów w inne działy była by warta rozważenia.

-> Kurt Dupel

To co się dzieje na audiostereo.pl teraz naprawdę zadziwia. Jest kilka osób (a kto wie, moze i jedna za tym wszytskim stoi), które psują cały porządek, całą naszą kulturę i spokojne rozważania. Coś z tym trzeba zrobić.

Miesiąc karencji to nie jest dobre rozwiązanie, taka osoba bedzie wtedy co miesiąc zakładać konto. A to już bez sensu. No i wciąż może wygłupiać się na zakładkach audio, a to jeszcze gorsze niż wybryki na bocznicy.

Mi pomysłu na rozwiązanie brakuje. Nie wiem jak to wszytsko zwalczyć.

-> foxbat

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.