Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

..ale zaraz wyjaśni się czemu.

Oczywiście temu:

dodaj wpis do tematu

Występ Kazi Szczuki

Nie możesz pisać w tym temacie.

Wszystkich Twoich wpisów jest 875 (z tego 569 w zakładkach AUDIO i 306 na BOCZNICY).

Aby mieć możliwość wpisywania się na BOCZNICY musisz mieć przynajmniej 2x więcej wpisów na temat AUDIO niż na BOCZNICY.

Zobaczywszy powyższe, miałem oczywiście (naturalny) odruch błyskawicznego sprokurowania 43 wpisów o byle czym w zakładkach audio co pozwoliłoby mi wypowiedzieć się w temacie pani Kazimiery. Ale co ja się będę awanturował, nie chcą mnie, to nie.

Przeto dziękuję panu Lukarowi za współpracę, za tytuł "mistrza bocznicy" i za chwalebne wpisanie się w modny obecnie trend robienia porządku z tymi, którzy zachowują się odmiennie niż władza. Przyznaję mu niniejszym tytuł "mistrza kaczozamordyzmu"

Serdecznie dziękuję tym forumowiczom, którzy wyrażali uznanie za moje wypowiedzi, również (może głównie) na zakładkach audio. Było mi bardzo miło. Dziękuję tym, od których się wiele nauczyłem i tym, z którymi się po prostu miło rozmawiało.

Jeśli macie ochotę porozmawiać, to bywam głównie na:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nicki: pq, pawelq, bwv1004

mail: [email protected]

Pozdrawiam i (jak zawsze) miłego dnia.

PS. Panie Lukar, zechciej Pan powstrzymać swe cenzorskie nożyce i nie zniknij tego postu. Oczywiście, przeniesienie go na bocznicę popieram.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/25053-przepraszam-%C5%BCe-tu/

Cenzura cenzurą, lukarowe podwórko lukarowym podwórkiem, ale...

Boję się, że ostatnia zmiana zasad może spowodować wzrost ilości debilnych postów poza bocznicą, po prostu albo dla nabicia statystyki, albo dlatego, że tam już nie można. Spodziewam się wzmożonej aktywności osobników pokroju Q. w stereo... czy na pewno o taki efekt chodziło? Do tej pory szczekali sobie na bocznicy, teraz ze wzmożoną siłą zaczną trollować nasze oczko w głowie, czyli stereo.

Wiem, Łukaszu, że Twoją intencją było podniesienie poziomu zakładki stereo... ale czy aby nie wylałeś właśnie dziecka z kąpielą, i czy efekt nie będzie dokładnie odwrotny od zamierzonego...?

A może po prostu zlikwidować Bocznicę, skoro rodzi tyle kontrowersji? W końcu chodzi o dobro audiofilizmu :-))

Ewentualnie założyć dla jej dotychczasowych, wiernych bywalców nowe forum, np. o nazwie Bocznica?

zwolennik łagodności

> jar1 - jaką dyskusję - wieczorem człowiek coś czyta a rano połowy wypowiedzi nie może znaleźć, wychodzi z tego jakiś bełkot. Rozmowy jak ze szpitala psychiatrycznego - odpowiedzi na pytania których nie ma itd.

Szkoda słów na to co tu się odbywa, absurdalna cenzura. Szkoda tego forum - to po prostu wandalizm a nie cenzura.

pq wyluzuj, poprostu nie bierz tego do siebie.

Mi tez brakuje troche wpisów na temat audio, bo więcej czytam i wybieram to co mnie interesuje, a udzielałem się w tematach foto, PC, brak humoru.

Dowcipy, ktore dostaje mailem zachowuje więc dla siebie i znajomych, chyba nie warto robić z tego tragedii.

Coś mi się zdaje, że zasady się zmienią jak wyniosą się trolle, nie ma sensu wpisywać się w stereo aby nabić sobie punktów, bo obszerny mądry wpis na temat ma się nijak do wpisu, który zawiera dwa lub trzy słowa a oba wpisy liczą się tak samo. Lepiej poczytać wypowiedzi doświadczonych kolegów niż jakieś pitu pitu. Nikt nie był omnibusem od początku.

Jestem za wprowadzeniem "IP-bana" ale jawnie, jak ktoś komuś klika "nie na temat" to ten pierwszy powinien dostać takie info mailem i ostrzeżenie, że jeszcze kilka wpisów i dostanie żółtą kartkę a potem czerwoną i fruu.

A jak ktoś lubi pisać i filozofować oraz dla tych którzy chcą się wygadać to mozna zrobic zakładkę "para w gwizdek" i niech tam sobie piszą do woli bez możliwości wklejania zdjęc coby miejsca przyoszczędzić.

> pq

Nie unoś się i nie odchodź pochopnie, szkoda by było.

Lukar zaczął walczyć z pewnym rzeczywistym problemem naszego forum i prawdopodobnie nieco przedobrzył, bo bezduszna statystyka nie niesie całej prawdy o naturze użytkownika. :)

Ale rozumiem jego frustrację, bo forum niemożebnie zjeżdża w ostatnich tygodniach na manowce.

Lukar! może wprowadź możliwość indywidualnego odblokowywania i korzystaj z tego w uzasadnionych przypadkach (takich jak pq), np. na prośbę mailową zainteresowanego?

>guzia

Guziu wydajesz mi sie troche naiwniutka ! ;)

...ad 1

Po pierwsze trollem sie nie JEST, tylko najczesciej trolem sie Zostaje !

Nie podobasz sie np. kilku kolesiom i cyk ! - juz jestes Trollem !

Czy Ja jestem trollem ? Zadaj to pytanie na Forum, zobaczysz, ze

dla jednych Tak a dla innych Nie ! Tak wiec Trolle nie maja bytu realnego !

Wiec tez nigdzie nie moga sobie pojsc ! :)

...ad 2

"IP-ban" - jest jawnie nieskuteczny, gdyz wiele osob ma adres dynamiczny,

albo pracuja w miejscacch, gdzie maja pod soba dziesiatki a nawet setki

komputerow i moga miec bezkarnie nawet tysiace nickow-osobowosci !

Lukar o tym wie i dlatego w tym temacie nie zglasza swych pomyslow

racjonalizatorskich ! :)

...ad 3

Co do Twego pomyslu - "Para w gwizdek" - to TAK oczywiscie, bardzo wiele

Osob tego CHCE !!!..............a Lukar - NIE !

Pozdrawiam

Moja proporcja wpisow poza i na bocznicy jest tak beznadziejna, ze nie mam juz zadnych szans wziecia od czasu do czasu udzialu w zakladce, ktora de facto w duzej mierze uformowala specyficzny klimat tego forum. Tez chyba odpadne, podobnie jak odpadlem z dawnej Polski gdzie nie mozna bylo wybierac i bylo sie zmuszonym brac co daja. W torebce musialy sie znalezc dwa skapciale pomidory, a jezeli ktos kapitalistycznie i demokratycznie chcial dobrac tylko te dobre - obrywal od ekspedientki po lapach. Z tych gorszych robilo sie zupe.

atopos

1. nie chce mi się z tobą gadać

2. jestem facetem

3. naiwny to ty jesteś bo stukałeś wczoraj wpisy w

Ukryta Zawartość

4. Walnij w stół a nożyce się odezwą więc sam się przyznajesz że jesteś trollem

5. z IP-banem to podpucha i sam napisałeś jak to robisz i ile masz osobowości

6. patrz pkt 5 to oznacza, że powinieneś zasięgnąć rady specjalisty

7. "para w gwizdek" będzie pod warunkiem, że to co zostanie tam napisane to admin nie bierze za to odpowiedzialności tylko spoczywa ona na autorze wpisu a wszelkie dane zostaną udostepnione odpowiednim organom na ich prosbe.

Wystarczy konsultacja z dobrym prawnikiem.

8. patrz punkt 1

Ukryta Zawartość

>dong

O jakich manowcach mowisz dong ? Na manowcach to raczej jest Lukar.

Twoj drugi pomysl popieram bo jest naprawde swietny !

Nalezaloby wprowadzic kartki na Bocznice i wydawac wg. rozdzielnika,

w roznych ilosciach w zaleznosci od pochodzenia. Np. pochodzacym ze wsi

3 x wiecej co inteligentom ! Z kartka i butelka koniaku, szlo by sie do

Pana Lukara na Audiecje, a on w zaleznosci od aktualnego kaprysu

rozpatrywal by na TAK lub NIE !

Tylko tak dalej, tylko tak dalej, dong a Wysoko Tu Zajdziesz ! :))

Pozdrawiam

Pomysł racjonalizatorski:

A może zablokować możliwość wpisywania się na bocznicy tym, którzy mają przewagę "nie ufam", albo mają dużo ignorów, albo często dostają "nie na temat"? Just a thought. :)

Proponuję wszystkim, którym nie podobają się zasady na tym forum, a w szczególności nie mogli się na nim wystarczająco obficie wypowiedzieć w kwestiach politycznych, ekonomicznych i obyczajowych, aby w ramach protestu od dziś pisali na te tematy na innych forach internetowych.

Jarzabek,

Problem polega na tym, ze muzyka jako taka oraz zycie dotycza wlasnie m.in nie tylko spraw polityki, ekonomii, obyczajowosci, ale tez kobiet, gastronomii, religii, alkoholu, sportu, fantazji, kosmosu, smierci, mody, wulgarnosci, milosci, przemocy, milosci, etc. Bez w/w nie byloby ani grajka, ani muzyki. Wybacz stary, ale ja nie moglbym zyc nawet chwili w jednym, monotonnym marszu po czerwona chustka i jednorazowy w roku woreczek z pomarancza, batonem wedla i czapeczka milicjanta z firmy rodzicow w rytmie zjednoczonego przytakiwania. Pionowe wahanie jest u mnie obyczajowo zaklocone ruchem horyzontalnym. Baloniki byly na pochodzie kolorowe, jednak pod koniec dnia okazywalo sie, ze jak juz spadlo cisnienie nadmuchanej ustami towarzysza powietrze, ze sa to tylko prezerwatywy.

>Jazz :-)

Witam Jazz !

Z tego co sie zorietowalem (ale nie wiem dokladnie, wiec przepraszam jak cos przekrece)

byles pomyslodawca, (lub przynajmniej jednym z Nich) prezentu - dla Lukara, w postaci

wspanialego Tunera ! Musisz go wiec chyba znac osobiscie !

Czy Ty rozumiesz tego czlowieka i Jego mentalnosc ? Bo ja caly czas jestem w szoku

i nie moge zalapac o co tu do cholery chodzi !? Potrafisz to jakos wytlumaczyc ?

Pozdrawiam

atopos, 10 Mar 2006, 17:41

atopos mam pytanie. Czy mógłbyś z łaski swojej umieszczanie swoich nudnych i monotematycznych wypocin ograniczyć do jednego wątku zamiast pierdzielić jak potłuczony gdzie się da zamęczając wszystkich pseudo filozoficznym bełkotem o dupie maryni i o tym jak to Twój błyskotliwy geniusz jest prześladowany przez cenzurę?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.