Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

xanax naprawdę miło że ktoś o mnie pamięta te świeczki i w ogóle ;-)

Poczułem się zupełnie jakbyś zapalił te świeczki na moim pomniku, w przyszłości ma się rozumieć ;-)

Ja w temacie pojawiającego się przy okazji "nerwowych dyskusji" w rozmaitych wątkach kierowanego do Lukara postulatu UJAWNIANIA adresu IP spod którego jest dany wpis:

JESTEM PRZECIW!

Jako argument "za" jest podawana ewentualna możliwość identyfikacji trolli i klonów, od których - wydaje się - ostatnio się tutaj zaroiło. Podanie adresu IP NIC NIE POMOŻE, bo obecnie Sieć jest tak urządzona, że niewielu użytkowników tak na prawdę ma globalne unikalne adresy IP. W większości przypadków siedzimy za rozmaitymi NAT-ami i - bogu ducha winni forumowicze o takim samym z zewnątrz adresie - będą niesłusznie posądzani o schizofrenię i złą wolę warcholstwa forumowego.

A po drugie: pewnie spora rzesza z nas surfuje i czatuje w godzinach pracy, na kompach firmowych. Nie chciałbym (i pewnie reszta też), żeby mój szef dawał mi regularnie dokładne statystyki z ilości postów i czasu spędzonego na forum. A co jeśli okazałoby się, że mój szef to też ...audiofil, a lektura mojego "o mnie" wykazałaby, że "mam dłuższego"?!!! Ciach! - po premii i ogólnie PRZEJ...NE :(

UJAWNIANIE IP NA FORUM? J E S T E M P R Z E C I W !!!

a ja jestem za tym żeby lukar podał swoją tzw. listę klonow czyli nicki użytkowników

z tej samej maszyny.

każdy komputer ma swoją własną nazwę i potym można poznać, same IP to oczywiście niewiele.

sam jestem np. ciekaw kim jest vlad poza vladem.

>Lukar

Cos nie tak jest z tym dodawaniem zdjec !

Zauwazylem, ze BARDZO czesto (i nie tylko u mnie),

przy zamieszczaniu 2 zdjec jednoczesnie - drugie jest zwalone !

Na innych forach dodaje nawet 10 na raz i wszystko jest OK. !

Też to zauważyłem. W przypadku proby zamieszczenia 2 lub 3 zdjęc na raz CZASEM ostatnie nie zostaje wyświetlone a zamiast niego widnieje otoczony obwódką napis [image]. Trzeba wtedy napisać nastepnego posta po to tylko aby dokleić obrazek który nie miał szczęścia.

Vlad, 28 Cze 2007, 18:13

>Co k**wa za problem, aby KOMPLETNE BYDLE usunąc z forum na zawsze ?! No problemo !

No ten wpis mnie zaskoczył. Rany, Atopos... czy Ty nie jesteś ostatecznym dowodem na to, że nie da się forumowicza tak po prostu zbanować ? :))

A z resztą wpisu się zgadzam. Przekleństwo - ban na tydzień :))

>JFSebastian

O czym Ty wogóle mówisz ?!

Nie widzisz mentalnej przepaści między mną, a - innymi ?!

Wszystko polega na tego rodzaju wlaśnie - przewadze !

Mnie zbanować się nie da !

Ja, zbanować moglbym kazdego i zawsze - na amen !

Banować to - My, ale nie - Nas !

Coś te upały nie służą serwerowi forumowemu momentami strona potrafi się wczytywać 10 minut,to nie wina łącza inne strony wczytuja się szybciutko Lukar proszę zainterweniuj

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• 2 tygodnie później...

Przydatna byłaby opcja, wyświetlenia tylko tych wątków, w których robiło się wpisy. Na przykład kiedy nie mam czasu czytać forum, ale chcę na szybko sprawdzić czy jest coś nowego w dyskusjach, w których uczestniczę.

Nie dało by się stworzyć "sztywnych" tematów lub na stronie głównej STEREO które nie uciekały by tak jak ten w przypadku braku wpisów, a ich tytuły brzmiały by w zależności od ilości:

Jaki wzmacniacz do 1000

Jaki wzmacniacz od 1000 do 2000

Jakie wzmacniacz od 2000 - 5000

jaki wzmacniacz od 5000 - 10000

a żeby łatwiej było się odnaleźć w takim termacie bo po pewnym czasie mógł by się stać długi ( pare dni ) można by jakąś wyszukiwareczke słów, dzięki której można by poszukać konkretnego modelu czy firmy

itd. ilość do ustalenia z forumowiczami to samo można by zrobić z kolumnami a w dziale KD z amplitunerami bądź też w zależności od zakładki STEREO lub KD taki temat który odniósł by się do każdego podzespołu

HE ?

Vlad, 28 Lip 2007, 12:34

>NORMALNY POWROT DO ZAKLADKI W KTOREJ WATKU DOKONYWALO SIE WPISU !!!

>

>To juz chyba 3897-ma prosba !!!

JESTEM ZA,

słyszysz LUKAR,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukar zlituj się ! BARDZO CIĘ PROSZĘ zrób kosmetykę na wzór forum

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :

1. USUŃ bocznicę. To jest raj dla trolli nic poza tym.

2. Bez najmniejszych wyrzutów sumienia usuwaj wszystkie wątki nie związane tematycznie z audio/video.

3. Bez najmniejszych wyrzutów sumienia usuwaj wszystkich użytkowników, którzy mają problemy z psychiką i zakładają wątki polityczne, filozoficzne, religijne etc.

Będzie trochę wrzasku ale po 2, 3 miesiącach sytuacja się wyklaruje.

Robisz naprawdę dobrą robotę. Nie ma sensu żeby kilku gości w dzikim natchnieniu publicznie wywnętrzało się z niespełnienia w jakiejś dziedzinie czy jakichś swoich frustracji, obrzucało innych błotem, zaśmiecało forum swoimi wpisami i psuło obraz całości. Jak ktoś czuje taką potrzebę nie zakłada forum tematyczne moja cudowna osobowość i tam ją prezentuje.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

!!! Powtarzam nie bój się, tylko wal po łbach bez skrupułów !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

deep

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

na razie Admin powinien zająć się bezpieczeństwem forum:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Przy okazji koniecznie zlikwidowiduj, czcigodny Lukarze, wszystkie zakładki, niepotrzebnie tylko szufladkują wpisy, najczęściej z nazwą zakładki - i z czymkolwiek - nie mające niczego wspólnego. Jedna wielka zakłada bez reguł, tematyki, moderacji, ograniczeń i jakiejkolwiek kontroli. Zobaczysz, będzie fajnie.

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.