Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie nie trzeba prosić. Gdyby kilku bardziej aktywnych, rzutkich użytkowników skrzyknęło sie i zainwestowało parę złotych, mogliby postawić konkurencyjne forum. I tylko od tego jak bardzo by się starali zależałoby, czy użytkownicy przeniosą się. W zasadzie zważywszy na stosunek Lukara do tego forum nie powinno być to zbyt trudne. Gdyby więc kilku wazniejszych i znanych użytkowników coś takiego zrobiło, byc może po paru miesiącach Lukar mógłby sam do siebie pisac na bocznicy co godzinę. Oczywiście szkoda byłoby stracić to co juz tu napisano - więc Twoja inicjatywa (oddanie Lukara forum komuś bardziej starającemu się) to lepsze wyjście. Ale jeśli Lukar by nie chciał to trudno. Przynajmniej przez jakiś czas nie byłoby odsyłania do wyszukiwarki :-)

Ja tam cenie - roznorodnosc ! :)

Fajnie, ze oprocz Audiostereo jest jeszcze : KAiM, HFM, MS itp.

Kazde z nich ma swoj charakter, a roznorodnosc jest zawsze cenna !

Forum Audiostereo ma zdecydowanie wlasny charakter i troche szkoda

byloby go rozmywac, przechodzac pod jakis zupelnie nowy szyld !

Znacznie fajniejsza bylaby stopniowa EWOLUCJA prowadzaca w bardziej

kolorowym, nowoczesniejszym, otwartym na Swiat i Ludzi - kierunku.

Forum, co do zawartosci merytorycznej i osobowej bardzo mi odpowiada !

Jedynym moim zdaniem - zgrzytem, jest tutaj Osoba Wlasciciela, ktory

jak chlop Kargul stoi z widlami wedle plota i krzyczac : "to wszystko Moje !",

nie pozwala na zaden sensowny ruch, a paranoicznymi, kretynskimi zakazami

i obostrzeniami - PARALIZUJE swobodna komunikacjie !

Jest jak SCIANA, ktora ODBIJA lub POCHLANIA wszelkie sensy, nie zwracajac - NIC !

To co wg. mnie przydaloby sie temu Forum, to Zupelnie Swiezy, przyjazny

i o otwartej glowie - Administrator (badz cudowna przemiana swiadomosci aktualnego ! :)

poprawienie istniejacego kodu i ulepszenie - funkcjonalnosci interface-u,

pomysly na nowe dzialy i lekkie poruszenie tej troche juz "zmurszalej architektury" !

Odswiezenie i unowoczesnienie "plastyczne" interface-u tez moim zdaniem nie byloby zle !

Ale o czym tu gadac, kiedy wszystko to rozbija sie o JEDNEGO czlowieka, w dodatku - GLUCHONIEMEGO !

Nie wyswietlaja sie zdjecia zalaczane do wpisow (w zakladce - Muzyka) !

Litery w slowach napisanych duzymi literami zamieniane sa na - male !

Zglaszane bylo to juz chyba ze 100 razy !

Moze geniusz, ktory "kieruje" tym forum, cos by WRESZCIE, laskawie - odpowiedzial ?!

Nie dosc ze utrzymywany jest bezsensowny limit 10 zdjec w miesiacu na Bocznicy,

wpisy co godzine, to reszta tez nie dziala, albo dziala jak chce !

Moze by ktos WRESZCIE PRZYZWOICIE o to forum zadbal i PRZYZWOICIE je poprowadzil ?!

Panowie to jest mały pryszcz, ciepłe piwo i rozgotowane kluski, przy usilnych próbach dokonania rejestracji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zeszło mi tyle czasu ile zeszło, a ile zeszło wstyd się przyznać i nic

Pozdrawiam

Zbyszek

Ukryta Zawartość

jacch, 19 Lis 2006, 09:00

>Może tu ?

>

Ukryta Zawartość

Jeśli obędzie się bez kłótni itp. to zapraszam!

Ukryta Zawartość

Witam

Przepraszam ale to forum dla mnie jest martwe, bawiłem się tutaj w jego poprzedniej wersji prowadząc temat poświęcony magnetofonom, mała w stronę średniej ilość przeglądających i zupełny brak odpowiedzi a postów było o ile dobrze pamiętam 10.

Pozdrawiam

Zbyszek

Jeżeli już musicie to polecam

Ukryta Zawartość

jest tutaj trochę ciekawego materiału i mądrych ludzi

PS.Szczytem bałaganu jest " iThink" na każdą próbę dotarcia do nich wyświetla się Mail Delivery System - czyli dzwoń

palancie nie ma takiego numeru.

Ukryta Zawartość

Proponuje jak najszybcie wycofac sie z idiotycznego pomyslu,

ograniczajacego wpisy do jednego godzine !

Polacy juz wstarczajaco kompromituja sie w Realu,

wiec moze przynajmniej w Wirtualu nie robmy z siebie przyglupow !

Witam

Mam propozycję aby autor danego tematu miał możliwość zamknięcia wątku w momencie, kiedy zaczynają się w nim pojawiać bzdury, kretyńskie propozycje i zaczyna zbaczać w niewłaściwym kierunku. Tematy tupu kontra kontra polegające na opluwaniu przeciwnika powinny być ucinane już w pierwszej ich edycji, nie mam najmniejszej ochoty oczekiwać z utęsknieniem jak na piękną pierdolencję na Moja Przygoda z Darkulem IV .

Mam poważne zastrzeżenia do niektórych wpisów o mnie gdzie jest tylko wymagany ciąg znaków i nic nie wiadomo jaki ..j za tymi kropeczkami się kryje.

Pozdrawiam

Zbyszek

Zanim zaczniemy wymagać czegoś od innych weźmy się najpierw za siebie.

> Mam propozycję aby autor danego tematu miał możliwość zamknięcia wątku w momencie, kiedy zaczynają

> się w nim pojawiać bzdury, kretyńskie propozycje i zaczyna zbaczać w niewłaściwym kierunku.

Korwin, veto. Po stokroć veto dla tego pomysłu. To że nie grozi nam zamknięcie wątku z powodu, że zmierza on w niepożądaną przez autora stronę jest potężną siłą broniącą nas przed manipulacjami.

Natomiast ponawiam propozycję wartościowania wpisów i wątków.

>Lukar

Przez ostatnie 40 min. pisalem Prywatna Wiadomosc, jako odpowiedz jednemu z forumowiczow.

Po kliknieciu w "wyslij wiadomosc" wyskoczyl komunikat : "adresata nie znaleziono" po czym

caly moj tekst "wcielo" ! Czy zamiast tej jalowej i beznadziejnej pracy Cenzora, moglbys troche

popracowac nad KODEM, bo SZKODA ZYCIA na taka "komunikacje", gdzie informacje, jak nie

znikaja przez zle napisany kod, to sa usuwane "kaprysem Wlasciciela", a Ty, "forumowiczu",

mozesz sobie tylko poogladac durnowate, agresywne - Reklamy !

Moze bys tak skonczyl z ta popelina i wzial sie wreszcie za uczciwa robote ?!

Podtrzymuję to co napisałem na pewnym etapie niezrównoważeni psychicznie zaczynają ściągać jak muchy do końskiego guwna i zaczyna robić się wyjątkowo nieciekawie. Poczytaj sobie wszystkie wpisy o mnie w temacie

Bułat Okudżawa ballady nieznane jeden z moich oponentów w opisie swojego sprzętu ma pełną listę z MediaMark komisów i giełdy RTV o zainteresowaniach muzycznych nie piszę ostatecznie jego sprawa chociaż sprawiają wrażenie wykluczających się wzajemnie, Ja otwarłem ten kiosk z lodami i ja mam prawo go zamknąć.

Pozdrawiam

PS zamiast napisać jak człowiek do człowieka zwłaszcza jak się zna adres internetowy łatwiej jest chlapnąć łajnem po oczach.

Korwin, to truizmy. Jeżeli Ty otworzysz kiosk z lodami to ok, jeżeli natomiast otworzy go ktoś, co pod tą przykrywką będzie wciskał gips w pudełku od Zannoniego, z możliwością zamknięcia go wtedy, gdy pojawią się pierwsze głosy zniesmaczonych - ja dziękuje. Takie coś można dopuścić dla wątków sponsorowanych.

Podstawą funkcjonowania tego forum jest i ma być wolność wypowiedzi - tak to widzę, inaczej stąd znikam. Wierzę przy okazji w zdolności samoregulacyjne takich internetowych społeczności, choć dobrze żeby były one wspierane przez jasne reguły i rozwiązania techniczne. Stąd mój apel o mechanizm wartościowania wpisów.

Z rzeczy które autor powinien móc zrobić ze "swoim" wątkiem dopuszczam, a nawet popieram:

1. przeniesienie wątku do innej zakładki

2. przy wprowadzeniu mechanizmów wartościowania jego głos na "pożyteczność" wpisu liczyłby się podwójnie

Powoli przychylam się do możliwości edycji własnego wpisu do, powiedzmy 10 minut po jego zamieszczeniu. Ma to swoje wady, jest zapewne technicznie kłopotliwe do wprowadzenia ale zaczyna mi tego brakować.

Lukar, usuń ten filtr pRZECIWKRZYKOWy, to bez sensu. Częściej działa w sytuacjach użycia skrótu niż "krzyku".

Przykro mi ale jak długo będą na tym forum tak zwani pacjenci tak długo powinny być stosowane restrykcyjne metody opecnie mamy jak kto woli albo bajzel w ornungu albo ornung w bajzelu. Obecnie na bocznicy mamy do czynienia z klinicznymi wręcz objawami obłędu pieniaczego, syndromami Leonarda da Vinci i Ensteina , niekontrolowanym słowotokiem. Efektem końcowym jest angażowanie uwagi wszystkich uczestników w psychiatryczne wręcz problemy społecznie nieprzystosowanych.

Pozdrawiam

Zbyszek

PS Wpis o mnie powinien zawierać dane osobowe a nie odsyłacze do schizofrenicznych satanistycznych stron albo zdania będące sraczką słowną.

Lukar nie określiłeś ile czasu ma trwać ta ankieta :O)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Korwin

A teraz powaznie, Korwin - ile Ty masz lat ?!

Jak wiecej niz 15, stawiam - piwo !

Twoje teksty przypominaja gaworzenie istot dotknietych dzieciecym

porazeniem mozgowym ! Spietrzenie bredni i niekontrolowany slowotok !

Nie jestem psychologiem, ale namawialbym Cie na zostanie pacjentem

Mlodziezowej Poradni Psychologicznej dla dzieci z problemami przystosowania !

O jakich odsyłaczach do schizofrenicznych satanistycznych stron mowisz,

bo z tej sraczki słownej, ktora sie z Ciebie wydobywa - trudno sie polapac !.

>Leszek

Leszku, nie sledzisz uwaznie Forum !

Ta sprawa byla juz omawiana w watku :

Od Admina : Zmiany w limitach dodawanych zdjec

Ukryta Zawartość

Najbardziej prawdopodobny termin, to rok : 2012, kiedy koncza sie

Lurarowi umowy z reklamodawcami !

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Lukar - skoro właśnie zacząłeś wprowadzać zmiany na forum (m.in. usunięcie ze ststystyk userów liczby wpisów na bocznicy) to czy jest szansa na aktualizację popełnionych przez forumowiczów ilości opinii. O ile liczniki opinii działają prawidłowo, to niestety już lista popełnionych recenzji (na samym dole w "O mnie") już się nie odświeża.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>Lukar

Mysle, ze "bocznicowa" ankieta CALKOWICIE POTWIERDZILA zarysowana przeze mnie - LINIE PODZIALU,

ktora opiera sie na zasadniczych roznicach w - MENTALNOSCI !

Stalo sie dokladnie to, co przewidywalem i co usilowalem udowodnic w (zamknietym) watku : The Lukar/Atopos Team.

ZA Bocznica opowiedziala sie - MIAZDZACA liczba uzytkownikow, od Petera Daniela poczawszy,

natomiast za jej zniszczeniem - starzy dobrzy znajomi z "wiadomej grupy" : Fr@nz, Zbig, pal55, Snajper, dogon, theli28,

Jazz :-), Piotrek608, darkul, Iceman, muls, stempur, nie zapominajac oczywiscie o Tobie !

Mysle, ze prawdziwe ujawnienie tej Moralnej i Umyslowej - KATASTROFY mogloby sie ujawnic w watku : The L/A Team,

GDYBY nie zostal zamkniety ! Ale oczywiscie, NA TYLE inteligencji posiadasz, zeby do tego - NIE DOPUSCIC (co tez uczyniles !)

Teraz, szykujesz Nam - Zupelnie Naprawde Calkowicie Swieza Nowosc na Forum : Calkowite pozbawienie mozliwosci zamieszczania

zdjec na Bocznicy ! Co za niepohamowana wyobraznia i Wizja Przyszlosci !

Lukar, tylko jedno pytanie z okazji okraglej Rocznicy !

Patrzac z perspektywy tych wszystkich miesiecy : czy nie lepiej bylo NIE NISZCZYC, tego nikomu (oprocz Ciebie) nie wadzacego watku :

"Co To Wszystko Znaczy ?" ?

Pozdrawiam

No NIE, nie wierze ! To chyba jakies JAJA !

Wyskoczyla mi wlasnie informacja :

"Nie możesz dodać zdjęcia w temacie na bocznicy. Od 1 lipca 2006 liczba zdjęć, jakie użytkownik może dodać do wpisów na bocznicy jest ograniczona do 10 w miesiącu. Wątek na ten temat >"

OGRANICZENIE do - 40 kb. na Bocznicy, ORAZ (!!!) - 10 zdjec w MIESIACU ???!!!

Czy Ty Lukar - jaja Sobie z Nas robisz ?!

• Redaktorzy

Lukar, czy panujesz nad reklamami? Ogólnie reklamy mi nie przeszkadzają jeśli dają się wyłączyć ale reklama z jeżdżącym samochodzikiem jest nie do przejścia, zakrywa wpisy, które chciałbym przeczytać.

Grzebanie w ustawieniach przeglądarki odpada, nie chodzą mi wtedy poprawnie inne serwisy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.