Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Lukar

musisz coś zmienic w "ignoruj" , bo na choinke mi info o tym ze gościa ignoruje ( w końcu wiem) wkurza tylko , bo to tak jakbyś widział ,że puścił bąka tyle , że smrodu nie czuć .

Nick powinien sie nie wyświetlać.

Lukar - a może by tak zmniejszyć szerokość "ignorowanych wpisów" do cieńszego paska? Może jednowierszowy opis? Bo teraz trzeba dosyć długo przewijać, choćby ten wątek, aby coś sensownego poczytać.

Lukar ---> Byłaby szansa na możliwość edycji lub skasowania własnych wpisów (i tylko własnych) ??

Czasem się to przydaje,a nie pisałoby się wtedy 2 wpisów tylko jeden z dopisaną myślą, która gdzieś tam uciekła.

Ułatwiłoby to i poprawiło przejrzystość niektórych wątków gdzie autor czasem przez błąd komputera powiela 2 czy 3 razy jeden wpis albo się powtarza.

Miałbyś też mniej roboty w pewnym sensie.

Pozdrawiam

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Witam

ppred, 10 Cze 2007, 22:33

>Lukar - a może by tak zmniejszyć szerokość "ignorowanych wpisów" do cieńszego paska? Może

>jednowierszowy opis? Bo teraz trzeba dosyć długo przewijać, choćby ten wątek, aby coś sensownego

>poczytać.

Popieram.

Jak tych trzech tenorów dobrało się do wątku "brak humoru..." to się czytać nie da. Ignorowanie nic nie pomaga, jedna strona ze śmieciami typu:

Wpisy użytkownika tenor-1 są przez Ciebie ignorowane.

Aby usunąć ignorowanie - kliknij link "nie ignoruj" po lewej stronie pod nickiem.

A ich wpisy z humorem to mają tyle wsp..., zresztą szkoda gadać

Pozdrawiam

jak pięknie teraz wyglądają "ignory"! prawdziwy nowości kwiat - ignorowane chamy mniej rzucają się w oczy... ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam

Łał ale szybka reakcja. Albo jestem opiniotwórczy ( ?:-) ) albo się po prostu dobrze "wstrzeliłem". No nie ważne. Teraz to wygląda o niebo lepiej. Dzięki Lukar.

Pozdrawiam

1. w statystykach koło nicka mogłaby się pojawiać liczba osób, które ignorują danego użytkownika, byłaby to pewna wskazówka dla innych

2. osoba ignorowana nie powinna mieć możliwości wysyłania PW do osoby, którą ją ignoruje

szanowny adminie, dlaczego spotkał mnie ten zaszczyt, że nie widzę na nicku Horst wątku polityka, który istnieje tu sobie..

czyżby cenzura? podobno to tylko tzw. "pisiory" tylko cenzurują..

Horst, żwirek

to który z was jest tutaj TW? ;-)

zachowujesz się jak dziecko, mazgaisz się, bo wątku nie widzisz i szum robisz w trzech innych wątkach naraz... zapytaj lukara na pw lub maila, bo ch*j kogo tu obchodzi fakt, że ty wątku "polityka" nie widzisz. może to i lepiej, bo głupoty same tam pisałeś... ;-p

na fot. czescy komuniści - tow. żwirek i tow. muchomorek wynoszą wątek "polityka" z forum na audiostereo.pl ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lukar, mam dwie prośby, pomysły, postulaty...

# pw wysyłana z ogłoszenia do sprzedającego nie zawiera informacji, z którego anonsu została wysłana - czy można to jakoś poprawić, żeby było wiadomo, o co dokładnie "szanowny klyent" pyta... ;-D

# druga sprawa - możliwość choćby 1-krotnej edycji postu np. dla poprawienia rażącej literówki, czy błędu ort. lub w nicku rozmówcy; oczywiście w poście pojawiałaby się stosowna adnotacja: został zmieniony + data.

czy da jakoś "przepchnąć" takie poprawki, panie adminie? i dlaczego wejdą w życie aż tak szybko? ;-D

x.

Lukar,

nie chciałbym być odbierany jako namolny forumowicz, ale czy naprawdę musimy oglądać na audiostereo.pl takie reklamy?! ;-/ ->

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Namolny forumowicz:

A gdyby tu wasz synek z grupą stuosobową trollował, i każdy z rodziców chciałby wejść i zablokować reklamy to jaki był by tłok sami widzicie, i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie!

Astaroth,

no, zastanów się i pomyśl logicznie, jak ja w każdej chwili mogę mieć synka, skoro cały czas trolluję?! ;-)

- Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?

– Halo, tu "Brzoza", tu "Brzoza"! Źle cię słyszę! Powtarzam, powiedział, że matka siedzi z tyłu... "Matka siedzi z tyłu!" Tak powiedział!

x.

Czy mozna jeszcze raz prosić o normalny powrót do zakładki w której się było,

po napisaniu postu, a nie przez inne zakładki, czy tez "do tyłu" poprzez własny post ?!

Wydaje mi się to - WYJATKOWO wkurzające !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.