Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam propozycję, może w końcu ktoś by zajał się postem Handlarza Zydelka w którym już sam tutuł sugeruje, że jestem łgarzem. Zaczyna mnie to irytować. Jak się wkurzę to korzystając z naszego niedorobionego prawa wykorzystam odpowiedzialność właściciela za forum i zgłosze to na Policję!!!

Prosiłem moderatora kilka razy o usunięcie wątku. Może dla innych to jest nieważne, ale za dwa lata nikt nie będzie pamiętał tu o zydelku a post z moimi danymi i sugestią że kłamię będzie wisiał!

Ponawiam więc prośbę o usunięcie z forum tego wątku!

• 2 tygodnie później...

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale nie wiem gdzie zapytać:

W lipcu wkleiłem dwie foty do wątku, teraz próbuję wkleić jedną uzupełniającą i nie wchodzi. A ma mniej wszystkiego niż każda poprzednia. Czy coś się zmieniło od lipca, czy znowu czegoś nie umiem?

• 2 tygodnie później...

Prosze o przeniwsienie wątku 7509 z Bocznicy na Stereo. Dopisałem sie do tego wątku ale okazało się, ze on jest w niewlaściwej zakladce i zaraz posypia się na mnie gromy - niewinnie.

Lukar,

proponuję (jeśli to nie jest duży problem), żeby dołączyć możliwość (włączną w profilu) dodatkowego przesyłania PW na podany przez użytkownika adres internetowy? (Albo chociaż info typu 'masz pw'.)

Dla mnie byłoby to wygodne usprawnienie. Od dawna wchodzę na forum nieregularnie i dość rzadko, i pewnie tak zostanie.

Pozdrawiam.

>Lukar,

Czy nie dałoby się poprawić wyświetlania znaków przynajmniej alfabetów zachodnioeuropejskich? Symboli walut, choćby euro: € czy liter z akcentami: Théâtre français de la Musique - Compiègne ?

Lukar pisałem do Ciebie na PW kilka dni temu, ale nie dostałem odpowiedzi.

Czy można usunac wszystkie wiadomosci z mojego PW ?

Żeby nie było...nie usuwalem wszystkiego na bieżąco i uzbierało się 104 podtron i ponad 500 "wiadomosci nieprzezytanych"

Szkoda serwera.

Pozdrawiam

No wlasnie, czy mozna by wprowadzic system gdzie PW sa usuwane wszystkie za jednym razem. Mi tez sie troche tego uzbieralo i pojedynczo nie chce mi sie ich kasowac.

Ja mam prośbę o dodanie IKONKI która byłaby widoczna w adresie naszego forum kojażącej się z audio :)

np: jakiś głośniczek o wymiarach standardowych 16x16 pixeli :)

Myślę że większość z nas ma te forum w "ulubionych" i szybciej możnaby zlokalizować je poprzez przyciągająca oko ikonkę :)

gregin, 18 Lis 2007, 11:46

>Albo mi sie wydawalo albo na forum nie mialo byc o polityce?

>

>moderacja przezywa wlasnie czasy swojej swietnosci

Chwalac sie zmoderowalem swoj watek "100dni rzadow Donalda Tuska". Apeluje, zeby wszyscy zalozyciele watkow o polityce zbanowali w nich ludzi ktorzy gadaja o polityce!!!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.