Skocz do zawartości
IGNORED

Moderowanie - jeszcze raz !!!

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie wczoraj kolega Lukar zwrócił sie do mnie z pytaniem ;

Czy nie zechciałbym moderować forum , a ja nie powiedziałem NIE - myślę sobie zerknę czasami i tyla,

a władza to władza i takowej się nie odrzuca jak sami dają ;-) ;-)

Od razu zaznaczyłem,że jestem tolerancyjny i zapomniałem niestety powiedzieć ,że ortografia nie jest moją mocną stroną i wprawdzie słownik leży koło mnie na stole, ale co z tego ...... ;-)

Panowie tragedia !!!!! Co się dzieje. Z takimi pierdołami się zwracacie do Lukara, że aż wstyd .

Ogólnie kwitnie zwykłe donosicielstwo - bo inaczej tego nie można nazwać.

Np. cytuję ; "nie na temat, prowokuje, powtórzony post, konsekwentnie trolluje,jak zwykle bez sensu"

takich donosów jest pełno.

I potem się dziwicie,że wątki ,wpisy znikają - bo co k........a ma Lukar zrobić z setkami donosów - brudów.

Przecież to kompletna bzdura ,tu trzeba by zatrudnić sztab ludzi - przecież żeby komuś zrobić przykrość i usunąć jego wpis czy jego osobę z forum to ja muszę wszystko dokładnie prześledzić - czy was całkiem p.........ło.

Jak wbił dwa razy to samo to przecież każdy to widzi ,że się pomylił i po co to zgłaszać !!!!!!!!!!!!

Przez moment miałem wrażenie ,że na tym forum siedzą same kobiety i plotkują - obgadują.

NIGDY NIKOMU NIE WBIŁEM ŻADNEJ TAKIEJ UWAGI

Apel ; Bądźcie poważni i nie zawracajcie głowy bzdurami !!!!!!!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/25655-moderowanie-jeszcze-raz/

popieram

ceterum censeo, że jednak trzeba w miarę możliwości wziąć forum "za mordę", bo to co się wyprawia jest przerażające

najważniejsza jest konsekwencja - jeśli się kogoś zbanowało a następnie ten sam ktoś się loguje pod nowym loginem i nawet nie udaje kogoś innego - to trzeba dużo konsekwencji, bo inaczej morale upada

jasne, że nowym loginom, nowym IP nie da się zapobiec w 100% ale niech recydywiści przynajmniej się ukrywają i udają kogoś innego

jak patrze na forum to mam wrażenie jak z tego powiedzenia - "kota nie ma - myszy harcują"

pozdr.

graaf

-> gutek

Jako, ze ja nie donosze moge z czystym sumieniem powiedziec:

Skrytobojczym donosicielom mowimy "Spieprzaj Dziadu". Jakby nie dotarlo to Gutek musi im pokazac, ze King Kong to przy nim pestka :-)

>gutekbull

Gratuluje bardzo ODPOWIEDZIALNEJ funkcji ! :)

Ja tez NIGDY i NIKOMU nie wbilem takiej uwagi !

Tez uwazam to za niskie i podle donosicielstwo !

Nie lekcewaze zadnego wpisu, nawet takiego z

ktorym sie absolutnie nie zgadzam !

Gdybym mogl dowolnie i anonimowo kasowac

takie wpisy - NIGDY BYM TEGO NIE ZROBIL !

W Poczuciu Prawdy !

Wpisy donosicieli nalezaloby wyrzucac do KOSZA,

tam gdzie ich miejsce !

A donosy moglyby byc JAWNE, np. podczepione

tuz pod wpisem o ktory chodzi ! (choc przypuszczam,

ze ich ilosc DRASTYCZNIE by sie zmniejszyla !

Proponuje tez przydzielac donosicielom - numery TW,

widoczne w ich "o mnie" :)

Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz - Gratuluje ! :)

Gutekbull

Cieszę się, że w końcu ktoś zacznie moderować forum, a szczególnie bocznicę, na której od dawna nie przestrzega się Regulaminu (politykowanie, pseudointelektualne wywody, bełkot o niczym). Jesteś jednym z bardziej szanowanych forumowiczów i cieszę się, że się tym zajmiesz. I od razu donoszę: warto przestrzegać zasady, że osoba zbanowana raz na zawsze nie może bezkarnie powracać pod innym nickiem i znów zaśmiecać forum. A więc ban dla PE.

Pozdrawiam Stempur

eee... moderowanie bocznicy to chyba jednak przesada

to przecież z zasady takie 'niemerytoryczny' zakątek "dla odreagowania" dla ludzi, którzy merytorycznie piszą w pozostałych zakładkach (dlatego - jeśli zrozumiałem dobrze Lukara - kolega Atopos się nie kwalifikował)

pzdr.

stempur, 7 Kwi 2006, 12:43

>I od razu donoszę:

>warto przestrzegać zasady, że osoba zbanowana raz na zawsze nie może bezkarnie powracać pod innym

>nickiem i znów zaśmiecać forum.

Aha, a teraz napisz jak masz zamiar tego dokonac :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>stempur

Jako do jednego z najbardziej szanowanych tu forumowiczow, zwracam sie

z uprzejma prozba o wskazanie mi tych ustepow Swietego Regulaminu,

w ktorych mowa jest o : "pseudointelektualizmie" i "belkocie o niczym" !

Dla mnie np. pod te kategorie podpada niemal wszystko co mowisz !

(i to nie tylko na bocznicy !) :)

Czy proponujesz powolanie eksperta do oddzielania wypowiedzi "intelektualnych",

takich jak w Twoim mniemaniu - Twoje, od tych "pseudo" (jak moje) ?

Pozdrawiam

Tego się nie da zablokować - masz rację. Ale pisząc, że bezkarnie nie można powracać pod innym nickiem miałem na myśli to, o czym w innym słynnym wątku pisał Jazz :-), a mianowicie zero tolernacji i żelazna konsekwencja w realizowaniu tego, co się założyło.

Stempur

Panowie, właśnie dostałem maila od Lukara z prośbą o moderowanie forum.

Nie ma sensu, żebym zakladał oddzielny wątek w tej sprawie,

dlatego wszystkich informuję o tym w wątku gutekbulla.

Zaraz rozdam pierwsze bany!

• Redaktorzy

Również przyjąłem tają propozycję. Z kilkunastu wpisów zaproponowanych do usunięcia, bezpośrednio kwalifikowały się dwa-trzy. reszta była albo łagodnie nie na temat, albo autorstwa atoposa, który pisze wprawdzie bez wulgaryzmów, ale za to wyłącznie nie na temat, więc trzeba by go albo wykasować w całości, albo nie ruszać w ogóle. Jeszcze nie postanowiłem, co o tym sądzę.

To juz wiecie do czego prowadzi cenzura. Powszechne donosicielstwo i lizusostwo. Aż zadziwiające czasami, że tak łatwo podlegaja temu 'inteligenciki'. Fakt, prosty lud ma miał zawsze więcej honoru. co niektórzy tutaj się już sfajdali...

>stempur

"...miałem na myśli to, o czym w innym słynnym wątku pisał Jazz :-), a mianowicie zero

tolernacji i żelazna konsekwencja w realizowaniu tego, co się założyło."

O tym, w innym, jeszcze starszym watku pisalem ja (jako atopos) !

Precyzyjny i JASNY Regulamin i ZERO TOLERANCJI !

Jazz tylko przepisuje (przekleja) niektore moje wypowiedzi, dopisujac

tylko od Siebie - "atopos won !!!"

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.