Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOFILSKA ANKIETA - PROŚBA O POMOC :)

cloudior

Rekomendowane odpowiedzi

niezla ankieta

narazie wychodzi , ze doskonala wiekszosc z nas nie potrafi grac na instrumentach

.......zastanawiajace?!

ciekawe , czy to tak jak z fotografami ,

mowi sie o nich ze to malarze

bez umiejetnosci malowania....

1. d

2. b

3. tak

4. d

5. a

6. 30

7. 1

8. 10

PS Widzę źe koledzy to tacy kiepscy konsumenci, większość zadowolena ze swych systemów, więc wnioskuję, że już nie będą robić zmian.

Pyt. 1. odp. a

Pyt. 2. odp. a

Pyt. 3. NIE (niestety)

Pyt. 4. odp. c

Pyt. 5. odp. c

Pyt. 6. 18

Pyt. 7. 3/5 pkt

Pyt. 8. 3 godziny z uwagą (dramat!) ale prawie zawsze "coś tam gra" w tle

pozdr.

1. b

2. a

3. RACZEJ nie - ale na flecie w szkole podstawowej umiałem :)

4. a) < 3000 zł

5. Brak właściwej odpowiedzi do wyboru. Prawidłowa odpowiedź: raczej odczuwam pozytywnie, ale nie jestem aprobatorem. Jestem raczej sceptykiem - bo nie w każdym zestawieniu odczuwam, i uważam, że podobnie pozytywny wpływ można odczuć stosując 20 razy tańszy kabel odpowiednio dobrany.

6. 18 m2

7. Dawniej 4,5.

Teraz 3,5

.....i nadal spada ;)

8. 10

fajny watek!

nareszcie malo narzekania i marudzenia

poza nielicznymi wyjatkami :-).. ....oczywiscie

moze to admin naslal na Nas tego psychologa

, zeby rozladowac zle emocje?

do 50 juz blisko!

ANKIETA

1. B

2. B

3. TAK

4. D

5. B - na moim sprzęcie różnice są minimalne, słyszałem jednak (albo takie mam wrażenie) systemy wrażliwe na kable sieciowe.

6. 25m2

7. 4 (wiem, że mozna lepiej)

8. muzyka jest ze mną prawie cały czas z wyjatkiem snu (w pracy też bardzo często). Jednak tylko i wyłącznie muzyce moge poświęcic (nie robiąc w tym czasie nic innego, może z wyjatkiem czytania) ok 30-40 godzin w tygodniu

Fotoarkady - przecież kiedyś pisałem jaki jest zestaw docelowy (jak już zbuduję dom:) - naim 250/262/cdx2 + zewnetrzne zasilacze do każdego elementu, do tego harbethy m40 (słyszałem je kiedyś...) + jakieś radio MD (np MD106) do tego. to była by "piątka":)

poza tym, tak na powaznie słyszałem wiele systemów, które grały świetnie, lepiej niż mój. nie jestem audiofilskim mudżahedinem;)

fotoarkady, 22 Kwi 2006, 21:04

naprawde super dzialania z ta ankieta

zupelnie jak na wieczorku zapoznawczym

parmenides mysle , ze admin od czasu do czasu powinien krzystac z uslug psychologa :-)

ps na czym grasz ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.