Skocz do zawartości
IGNORED

Co za jaja? Zniknął wątek o liniach lot.

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

>zildjian

A propos Twego ostatniego postu w "Forum - propozycje...etc." - to moge sie tylko domyslac,

ze zapomnialem gdzies wstawic w swojej wypowiedzi, jeszcze jednego "smile-a" ! :)

Czyli znowu wracamy do tematu : "Znikajace tematy", tyle, ze teraz nikt juz w nim nic nie moze napisac,

gdyz zostal "ZAMKNIETY" !, a przez to oczywiscie - "ZNIKNIETY" !!!

Wedlug mnie Regulamin powinien zostac rozszerzony o jeszcze jeden punkt mowiacy, ze procz Filozofii,

nie mozna na Forum poruszac tematu : "znikania" ! I moze wreszcie bedzie spokoj ! :)

A tak na powaznie, to kto Tu ma paranoje ?!

zildjian, 26 Kwi 2006, 14:05

>Jak w temacie.

>Lukar

>3 Kwi 2006, 15:22

>oczywiscie ze ta lista nic nie mowi, ale tak nalegaliscie ze ja wkleilem, duzo bardziej istotna jest pierwsza lista bo tam sa osoby piszące z tego >samego komputera, bez wzgledu na ip

>ja pisze z aster.pl bo w domu mam net z kablówki - jak wiele tysiecy osób więc to nic nie znaczy

>z .lot.com też piszę, tak jak Leszek (poznalismy sie, wiemy ze pracujemy w tej samej firmie)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>czubekst-ce

Wedlug kerownictwa, to tylko Ci sie tak wydaje !

A nawet jesli masz racje, to moze kerownictwo "ma taki kaprys" (cytuje za kerownictwem !). I CO Mu zrobisz !?

Kerownictwo z Toba moze zrobic Wszystko ! Ty z kerownictwem - Nic ! I co teraz cwaniaczku (argumentacja kerownictwa) ! :)

Polecam lekture (jesli jeszcze nie czytales !) takich watkow jak :

Znikajace Tematy

Przepraszam, ze tu !

Od Admina > Ode mnie

Od Admina > Nowosc na Forum :)))

foxbat, 26 Kwi 2006, 15:28

>>Lukar

>>3 Kwi 2006, 15:22

>>z .lot.com też piszę, tak jak Leszek (poznalismy sie, wiemy ze pracujemy w tej samej firmie)

Aha..... No tak, wszystko było cacy dopóki qb_1 nie zaczął a ja nie skomentowałem. Jakby to powiedzieć.Czuję jakiś ,qr...., dyskomfort (eufemizm !!!!!!!!!!!!!! )

• Redaktorzy

nie ma znaczenia co piszecie o LOT, usunalem wątki z cyklu "ulubione ... " bo rozrosło się to do rozmiarów zarazy

druga sprawa to ban dla ChopinHauer'a czyli atoposa

jo, jo - ulubione to zaraza!

proponuję następne:

- ulubiony wątek martyrologiczny,

- ulubiony wielokrotny morderca,

- ulubiona obrzydliwość,

- ulubiony antysemita,

- ulubiony semita,

- ulubiony Polak,

- ulubony wszechpolak,

- ulubiony lak...

- ulubione pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

...oraz ulubiony zbanowany:)

ulubiony powód do banowania

ulubiony najszybszy ban

ulubiony ban "w samo południe"

ulubiony ban 15:10 do Jumy

ulubiony powrót po zbanowaniu:)

ulubiony usunięty temat

ulubiony temat, który jeszcze nie jest usunięty, ale trzeba uważać

ulubiony temat, w którym piszemy odpowiedź, a w między czasie został usunięty:))

oraz bliski poprzedniemu: ulubiona odpowiedx, która stała sie wpisem bez sensu, bo wpis użytkownika, którego dotyczyła został w miedzyczasie usunięty.

Lukar, litości. Wywalaj tylko wpisy, które Cię wpieniają.

adminie wszechwładny - ok, zawsze to coś do przodu

Że tak powiem - coś słychać w temacie np. zmiany hasła, klonowania osobowości ( i te inne itepe drobne postulaty - o co żeśmy walczyli w wiadomych wątkach) ?

Ps. styropianu na razie nie będę wyrzucał - czasy na forum niepewne.

Co by nie powiedziec o forumowiczu o nicku Chopinhauer (atopos) , to jednak wspomniany jest bardzo osluchany i ma z pewnoscia gust muzyczny nietuzinkowy... Szkoda wiec , ze kolejny raz ban.

LOT nie zasluguje na watek na tym forum. To absolutnie najgorsze linie jakimi latalem. Zero profesjonalnosci i szacunku dla klienta.

Lataj LOT- em, zaluj potem!!!

Parsec, 28 Kwi 2006, 05:09

>LOT nie zasluguje na watek na tym forum. To absolutnie najgorsze linie jakimi latalem. Zero

>profesjonalnosci i szacunku dla klienta.

>

>

>Lataj LOT- em, zaluj potem!!!

Tytuł wątku zaczyna się "co za jaja?" więc niejako pasuje ! :-) Żarty na bok: przy "Airline of the year",którym kilka lat temu był Air Canada nasz LOT jest wspaniały.

lolo -> LOT w duchu poludniowo-amerykanskich lini nie raz zaproponowal mi po odwolaniu lotu nastepne polaczenie za cztery lub piec dni. Kiedys lecac w Sylwestra po odwolaniu lotu powiedziano mi, ze w Sylwestra to ma malo ktore linie na swiecie lataja. Malo ze smiechu nie umarlem. Gdansk uwazam za najgorsze lotnisko z duzej liczby znanych mi. "Wspanialoc" LOT-u to pozostalosc komunistycznej propagandy.

"Zginął wątek..."

>zildijan

nie przejuj się za bardzo. Nie pierwszy ani zapewne nie ostatni. Zdaje się, że admin(i) znaleźli lub znaleziono u nich slaby punkt. Podejrzewam, ze sa to groźby akcji prawnych, co może być finansowo bolesne. Wolnośc kosztuje (he, he) !

Parsec, 28 Kwi 2006, 13:42

Gdansk

>uwazam za najgorsze lotnisko z duzej liczby znanych mi.

Och.Ciekawym dlaczego nie lubisz Lech Walesa Airport?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.