Skocz do zawartości
IGNORED

B&W matrix 2 s2 - ile sa warte?

Stradiwariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Czy ktos spotkal sie juz tymi glosnikami? Stoja w komisie za relatywnie male pieniadze i zastanawiam sie nad ich zakupem. Slucham duzo klasyki i jazzu, ale obecny system (ampli Sony, CD tez Sony i belgijskie glosniki Audio Professional ap-30a) niezbyt mi juz wystarcza.

powoli odkladam na porzadny system, ale ze wcale nie musi byc nowy, chcialbym zasiegnac jezyka na temat powyzszych B&W.

Sprzedawane sa w komplecie ze wzmacniaczem Onkyo Integra plus tuner i magnetofon tez Onkyo.

Wszystko za 150€. W sumie pewnie okazja, ale nie chce mi sie wydawac nawet tych 150€ na rzeczy, ktore mnie zaraz znudza.

Nie mam mozliwosci odsluch, dlatego umieszczenie jakiejkolwiek odnosni wzgledem rzeczy badziej znanych daloby mi jakies wskazowki.

Wiecie moze cos tez na temat tego wzmacniacza?

Pozdrawiam cieplo

Strad

https://www.audiostereo.pl/topic/26106-bw-matrix-2-s2-ile-sa-warte/

Fakt, ze mozna cos znalezc. Ale na razie ten komplet przebija wszystko. Za 150 euro tyle przyjemnosci.

Mam jednak obiekcje, bo nie wiem czy to co mam nie jest porownywalne jakosciowo do w/w kompletu.

Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto cos wie o tych rzeczach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.