Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

chlopaki dyaki nie chcieli mie w swojej komnacie wiec musialem zalatwic sobie prezenatacje w innej sali i to doslownie sali. Fima TRIMEX uzyczyla mi swojego salonu. Prezentacja odbedzie sie w niedziele popoludniu 16-18 zacznie sie. Napewno po losowaniu nagrod. Jako kolumny wystapia alto BE i kable IXOS. Chyba moga byc? A sprzet jaki zaprezentuje to wzm/preamp i dvd/bufor. DVD to jakis tani panasonic s35 z dacem pcm1752 - jak ktos znajdzie jego dane to bede wdzieczny - z nowym buforem na tranzystorach. Sam wzm to zwyklak na tranzystorach z ukladem preampa w osobnej skrzynce. Moc nieznana moze 2X100W moze wiecej. Koledzy pewnie beda juz po zwiedzaniu innego sprzetu wiec beda mieli w uszach jakosc najwyzszej proby wiec beda mogli latwo okreslic czy to jest dobre czy nie ten moj wzm i bufor w S35. Tak czy inaczej zapraszam. Bedzie wesolo no nie?

jak juz auwazyliscie mam spory dar przekonywania wiec nie bylo problemu. W takich przypadkach nalezy tylko udowodnic ze to dla dobra firmy i juz. problemem takiej prezentacji jest material muzyczny? napewno bedzie Marcus, Krall - jakies focale - do prezentacji ale co jeszcze? mam troche sacd ale ten panasonic nie lapie ich a dwoch dvd nie bede dzwigal choc moze tylko philipsa z sacd wziasc? wkazdym razie wskazowki do materialu muzycznego mile widziane no i zapraszam kolegow z plytami do oceny tego zestawu.

Moich gratów niestety nie będzie . Niestety niezamierzony wydatek położył domowy budrzet , musiałem uzupełnić z trudem zbieranych zaskurniaków Przepraszam wszystkich któży mieli nadzieję zobaczyć Duet Aboxowatych na AS. Moze na przyszłym AS uda się zaprezętować , jeżeli inicjatywa nie upadnie , będę dążył by nie zawieść . Pozdrawiam Słuchaczy i konstruktorów.

o 16 to chyba losowanie wygranych bedzie? ja wieczorowa pora. Jak by byly tlumy to zrobie przerwe po godzinie i kaze opuscic sale aby zrobic miejsce nastepnym zadnym rozkoszy audiofilom.

Zydelek, 2 Lis 2006, 00:30

Pytanie:):)

Czy przewidziana jest forumowa kolacja z ..... i pifkko w sobotni wieczór? :):)

Czy pomysleliście o hostessach? :)

Zydelek no z tymi hostessami to na Ciebie liczymy :)

houek, 1 Lis 2006, 10:21

>Czy ktoś z okolic Poznania wybiera się na AS i ma wolne miejsce w aucie?:) Chętnie zasilę budżet

>paliwowy...

Ja jadę z Gniezna. Ale zdecydowałem się na PKP. Zawsze będzie mozna jakesz pyfko wypic a forumowiczami.

Przypominam, że na jutro rano powinny sie znaleźć teksty informacyjne urządzeń i innych rzeczy, które znajdą sie na AS w pokoju diy. Może uda sie wydrukować jakąś ulotkę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gdyby ktoś chciał bilet na InterCity z Poznania do Waw'y na sobotę rano i ew. W drugą stronę sobota 17:45 to mam takie nadmiarowe w cenie 37 PLN w jedną stronę. jak się nikt nie znajdzie chętny to oddam do kasy.

No to gdzie rozpoczynami szarze? procedura powinna byc nastepujaca. Wchodzimy do salony witamy sie z wlascicielem on widzac tak duza grupe chetnych wyciaga zaraz koniaczek, kawusie i czestuje nas, sluchamy muzy, cmokamy z zachwytem, siorbiemy koniaczek i wedrujemy do sasiada. A tam ponownie witamy sie .............

>Zydelek

>" Czy pomysleliście o hostessach? :) "

>zdezintegrowany_3PO

>"Zydelek no z tymi hostessami to na Ciebie liczymy :) "

Niecaly tydzien do Imprezy, a nic jeszcze nie ustalone ?!!!

Nic nie wiadomo : kto przynosi kawior, kto ostrygi, kto koniak ?!

Ja np. przynosze - "Durexy" (wieksza ilosc, starczy dla kazdego ! :)

Predziutko stworzmy liste zobowiazan i plan dzialania !

Nie ma juz czasu i zbyt powazna impreza na jakies - eksperymenty !

Pozdro

Witam

Czytając te wszystkie wypowiedzi trochę się pogubiłem .

Czy ktoś może okraślić ile tych pokoi DIY będzie i gdzie , godziny spotkań itp.

Myśle że informacja zebrana w jednym miejscu w jednej wypowiedzi bardzo by się przydała.

Nie ukrywam że pokój DIY będzie moim głównym punktem AS więc nie chciał bym czegoś przeoczyć.

pozdrawiam

Najwięcej danych odnosnie pokoju diy jest tutaj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.