Skocz do zawartości
IGNORED

Wystawa Audio Show 2006.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

jar1:

Wypisałeś się ? Dawno? Ty, stary kaimowiec?

Poproszę w takim razie jeszcze, jeżeli oczywiście można i nie zrobię kolegom kłopotu, o info kto z wystawiających jest uczestnikiem kaim.

Może ktoś jest mniej leniwy, niż jar i ja.

Materiały reklamowe (ulotkę) na temat sprzętu DIY prezentowanego na tegorocznym AudioShow - czyli pokoju KAiM i audiostereo.pl - można sobie pobrać w postaci PDF-a ze strony KAiM (załącznik do ostatniego wpisu - admina):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Albo w ten sposób :)

Ukryta Zawartość

Papamek

Ukryta Zawartość

Papamek, 10 Lis 2006, 13:11

>

Ukryta Zawartość

Fajne macie daty wystawy na tej ulotce... ;-)

Ale poza tym ładna ulotka.

Ukryta Zawartość

Ze wzlędów "zdrowotnych" będę niestety musiał zostać w domu w związku z tym mały

apel: w trakcie wystawy i po jak już sie dorwiecie do netu o opisujcie na bieżąco swoje

wrażenia. Przynajmniej będę miał odczucie,że uczestniczę razem z Wami w tym Wydarzeniu.

Uf, zainstalowaliśmy się. Ale nie bez przeszkód .... mielismy niefart...

Jutro od rana gra Patek z brazylijka i pre Walerego i najpierw z kolumnami twonka. Interkonekty i sieciowy do Patka Zydelka, głosnikowe "szalona Krysia" awasa.

Potem, od ok. 12 zestaw Cube DeToma

Dalej nie bylismy w stanie przemysleć i uzgodnić ;-)

buble_corp, 11 Lis 2006, 00:40

>-> jar1

>A można przynieść swojego DAC'a ? Mam zasilanego akumulatorowo Non-OS na TDA1545 z reclockingiem.

Ludzie, którzy wyrazilili chęć pokazania i prezentacji swojego sprzetu brali solidarnie udział w kosztach i organizacji imprezy - więc ja raczej takiej mozliwości nie widzę - przykro mi, ale nic na to nie poradzę.

Pospolite ruszenie forumowiczów zaowocowało fajną inicjatywą; ulotka wygląda bardzo profesjonalnie. Logo KAiMu jest świetne graficznie i życzę Wam aby zadomowiło się na stałe w światku audio.

Z niecierpliwością czekam na relacje, w szczególności czekam na opinie dotyczące prezentacji senicza. Jeśli będą pozytywne, to będzie znaczyło tylko jedno - strategię pijarową senicza należałoby ocenić na szóstkę.

buble_corp, 11 Lis 2006, 01:02

Właściwie NOS DAC PD nie jest przewidziany do grania - jest tam z innego powodu. Koledzy z Poznania mi go po prostu w ten sposób zwracają. Przy okazji tylko będzie na AS i mozna bedzie go obejrzeć.

Jesli chcesz porównać, zapraszam do klubu KAiM, ale po wystawie.

A najgorzej wybrzmiał moim zdaniem epos z creekiem. Kolumny które mam ale tak wyszło źle.Eposy chyba wymagają lampy.

Poza tym pozytywnie jak na 1ą show jak dla mnie. Pozdrawiam inzyniera.

andrea29, 15 Maj 2006, 23:11

>Zydelek, 14 Maj 2006, 22:03

>

>Zydelku, jednoosobowo wystaw swój złom, a wielu pretendentom do hiendu szczęki poopadają ;)

>Serio.

Ponieważ mam "niedosyt:):) "i braki spełnienia się" w przyszłym roku nie odpuszczę udziału w organizacji.

Było fajnie ale jak na składkę przez 10 osób w pokoju przewijało sie za dużo osób. Sam zgłupiałem czy to ja jestem jednym ze składkowiczów czy nie. Ponadto potraktowałem przedsięwzięcie jako spotkanie towarzyskie a nie prezentacyjne, nie mając jednocześnie wpływu na to co w danej chwili ma być. Mimo to było fajnie ale już zapowiadam że w przyszłym roku o ile Elberoth (tu CHWAŁA JEMU) okaże kolejny raz swą tolerancję i wpuści DIY na salony :) to moze być tylko jeszcze lepiej.

W planach miałbym pokazanie całego zestawu DIY mojego pochodzenia w całości.

Pozdr.

Zgadzam się że mogło być lepiej, pamiętajmy jednak że KAiM (bo to klub przejął największy ciężar przygotowań do wystawy - ) miał tylko miesiąc czasu na dopięcie wszystkiego. Teraz mamy rok;-) Mimo tego wszystkiego IMHO wypadło to dobrze.

Poza tym, pomijając chwalebne wyjątki to spoza klubu pojawiło się niespodziewanie mało osób które wcześnej deklarowały udział.

Walery, 14 Lis 2006, 18:08

>Zgadzam się że mogło być lepiej,

A ja się nie zgadzam :-) I nie odeślemy zydelkowi nic ! :-) Tez mogliśmy tylko wpłacić kasę i wymagać !

jar1, 14 Lis 2006, 18:36

>A ja się nie zgadzam :-) I nie odeślemy zydelkowi nic ! :-) Tez mogliśmy tylko wpłacić kasę i

>wymagać !

Zydelek szczwany lis wiedział o tym dlatego capnął wszystko wyjeżdżając;-) a jak się wystawi sam w przyszłym roku to zobaczy ile to naprawdę "kosztuje" ;-)

A my będziemy mieli wygrzane Mundorfy:-P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.