Skocz do zawartości
IGNORED

Płyn do czyszczenia płyt Neotech

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ujmę to tak

Jeśli SGNeotech to ta sama osoba co na Allegro sprzedaje neotech, to jakiś przewalacz. Dzwoniłem do niego chcąc kupić na próbę 1,8 m kabla sieciowego. Pytanie bylo proste: podaj symbol kabla który sprzedajesz.

odpowiedź- zobacz na stronę neotecha

- ale który

- zero odpowiedzi

Potem dla rozeznania sprawy, na allegro zalicytowałem wystawiany przez niego kabel - dzień przed końcem zdjął mnie z licytacji.

Kabel był do kupienia za odcinek 1,8 za 2200(bez wtyków), ponieważ na probę itd i że mam firmę cena zaszła na 1100, ale dalej nie mógł podać symbolu, bo nie wie. Ja rozumiem , że szeffffffff ma tyle na głowie, że nie będzie sie przejmował takimi pierdołami jak symbol kabla za 1100 za metr, ale skoro nie ma innej osoby kumatej w tej sprawie, to kto zaryzykuje te parę kzł na próbę. Dla mnie płyn do mycia płyt to ściema.!!!!!!!!!!

Jeśli to nie ta sama osoba, to oczywiście nie dotyczy powyższy tekst i przepraszam za powiązania z neotech allegrowym

Faktycznie neotech allegrowy :):)

Jeden z sąsiadów chciał nabyć wystawiony przez niego kabel AQ Midnight, który został mu w rozliczeniu od klienta. Ludzie licytowali. Zobaczył widocznie, ze jest zainteresowanie i tuż przed końcem aukcji wycofał się :)

A odsłuch kabelka u tego dystrybutora polega na wpłaceniu kaucji za dany model, jeżeli się nie spodoba to, UWAGA! nie można zwrócić kabelka, ale tylko i wyłącznie wymienić na inny model. WOW aż się popłakałem ze szczęścia, tylko odsłuchiwać:-)

Zaczęło się od płynu a teraz jesteśmy przy kabelkach. Gdybym chciał zrobić sobie sam porządny interkonekt, to widzę, że wtyczki złocone można kupić po kilka złotych, sam porządny kabel po kilka Euro za metr, polutuję to sobie sam. Wygląda to obiecująco. Mam do Was pytanie w związku z tym:

Jakie przewody (na metry oczywiście) i jakie wtyczki polecacie?

I gdzie to można kupić?

ED

Spokojnie mozesz kupic te kable Intertechnik. Jedyny problem, ze przy wielokrotnym ekranowaniu ktore posiadaja, sa dosyc grube i bedzies musial dobrac cinche. W sklepach z elektronika dla hobbystow jest jednak z reguly duzy wybor.

po przerwie technicznej

ad. S.G.NEOTECH

1. nie pisze na zadnym innym forum

2. nigdzie nie napisalem ze jestes oszustem (komentarz z allegro jest ogolnie dostepny i nie ja go wystawilem)

3. sms jest grozba

fakt kupilem okablowanie i nie bylem szczesliwy bo u Neotech-Cable lub mbaner na allegro:

2x2m = 2x1,85m (NS-1952)

2x1m = 2x0,8m w tym jeden jest o 5mm krotszy (na kabelku nie ma napisane Neotech tylko INTERTECHNIK 9502

nawet jesli to jest KHS to bym go nie kupil, a to jest swiadome wprowadzenie w blad)

a nie za to placilem i nie wazne ile

do zobaczenia w sadzie;)

powodzenia

jasio

ja zamawialem kable i wtyki przerozne neotecha w kacsa audio z budapesztu, bylo wszystko bez problemu , towar I klasa, proponowali mi dystrybucje neotecha na polske ale nie mam na to czasu i tak im odpisalem, polecam ich sklep internetowy, wszystko tam jest opisane, kable sa bardzo dobre, maja piekny kabel interkonektowy ze srebra na metry ale ze wzgledu na cene jeszcze sie na niego nie zdecydowalem, moj glosnikowy wyposazylem w bardzo ladne i wygodne banany rozporowe

co do allegro to niedawno kupilem od jakiegos ch*ja cd akai , ktore opisal jako idealne ale bylo niesprawne, groszowa sprawa bo 150 pln ale w pierwszej chwili mialem ochote doj**ac goscia bo te petaki nabijaja sobie konto kupujac np. sadzonki po 1,5 pln a pozniej kupujesz sprzet od szmaty z pelnym zaufaniem a dostajesz szrota...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

jasio

szkoda ze sie nie zgadalismy co do tego kabla, odstapilbym Ci moj a zamowil dla siebie wyzszy model...

IvanM

ten neotech co wynalazles jest w porzadku, mozna go kupic z metra dlatego konfekcja jest rozna, taka konfekcja jak na tym zdjeciu ze strony neotecha kosztuje ze 2-3 razy wiecej niz zwykle banany

tutaj na stronie kacsy mozecie wszystko obczaic:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czasami tak jest ze lepiej cos zamowic z drugiego konca europy czy swiata i miec ok towar niz szarpac sie z jakims zlodziejem z allegro (nie pisze tu o o neotechu.sg bo nie znam sprawy, tylko ogolnie)...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac, ale Neotech z allegro to na 99% oszust. Kiedys mielismy ciekawa rozmowe telefoniczna... A Neotech tutaj? Rowniez nie wyglada pewnie, nawet na klopoty z poprawnym poslugiwaniem sie naszym jezykiem. Litosci... od kiedy audiofil jest synonimem slowa idiota?

audiofil nigdy nie znaczyl idiota, jak z 10 lat temu zaczalem sie w to bawic kupowalem duzo uzywanego sprzetu i sprzedawalem swoj i nigdy nie zostalem oszukany, zawsze w mily sposob przeprowadzalo sie odluchy, wymienialo sprzetem w tej chwili jest sytuacja nie do wytrzymania pelno debili, wiesniakow, oszustow i zwyklych chamow smie nazywac sie audiofilami i patrzy jakby tu kogos przekrecic na pare zlotych albo gledzi w setkach tematow ze nie ma roznicy miedzy kablami , wzmacniaczami , kolumnami , mp3 a cd itd. rzygac mi sie juz chce na ta miernote , ktora sie rozpanoszyla na takim fajnym kiedys forum, mowmy tym skurwysynom na kazdym kroku nie, dajmy im odpor...

electro

fajna sprawa byloby na forum blokowanie konta "kontrowersyjnym"

uzytkownikom. W tym wypadku np. 30 "ignorow" od uzytkownikow

pozwoliloby wyeliminowac kontrowersyjna postac z pisania

przez np. 1 miesiac.

Zydelek

uwazam, ze radosna tworczosc ludzi ktorzy, budza kontrowersje lub "p****** trzy po trzy" nalezy blokowac,

podobnie jak ich aktywnosc handlowa - z reszta jest opcja "ignoruj" wiec nie ma tematu:)

pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.