Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie można kupić używane kolumny?

Kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep HI-FI Studio.

ul. Orkana 6

43-300 Bielsko - Biala

e-mail: [email protected]

tel./fax 0 prefix (33) 812 47 19, 0 prefix (33) 819 34 72

www.hifistudio.pl

-mają czasami coś ciekawego w komisie.

ja szukalem zawsze w ogłoszeniach drobnych z audio i HI - FI i muzyki. Pozostaje szukać po numerach kierunkowych ;-)

Zakupów było kilka i zawsze trafione a sprzęcik zadbany.Powodzenia życzę w polowaniu

cześć zyzio

jeśli mówimy o bielsku to zdaje mi się że są aż dwa (!) komisy - jeden właśnie w hi-fi studio a drugi jest na mickiewicza - przynajmniej tylko te znam

w tym naprzeciwko banialuki jest 90% technicsów, 5% pioneerów, 3%yamaha a reszta różnie - co dobre to znośne ceny :)

na orkanach faktycznie - jest dużo ciekawego sprzętu - ale ceny mają chore np. niedawno (heh ;)) widziałem paradigmy monitor 3 za .....1450 - za tyle to można kupić nowe P3 ver.3 z gwarancją !!!, sporo tam dynaudio ale te ceny :/

Hi

Dzięki za rady, ale ja akurat te komisy znam. Szukam czegoś innego i ciężko tam coś znaleźć fajnego w dobrej cenie. Może jest jeszcze jakiś inny komis, może w Katowicach?

Cześć

Jest duży komis na ul. Józefczaka w Bytomiu-b. rzadko jest tam coś fajnego, ale czasami trafi się jakiś Nadzik, Rotelik czy MF-niestety przewaga to Technics, Pioneer, niskie modele Sony itp.

• 5 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.