Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs Hi-Fi i Muzyka rozstrzygniety

Arkadix

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie myślę, że spora część z tych 830 poprawnych odpowiedzi byla dzięki informacjom z forum (choćby słynne pytanie o Kena I).

Ciekaw jestem czy ktoś z obdarowanych poczuje się zobowiązany wspomnieć, że w zdobyciu nagrody pomogło mu forum ;)...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) nie dziala

domena

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dziala pozdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja też trafiłem nagrodę - nr 34. Przyznaję i podkreślam że bez waszej pomocy w kwestii pytania o ukazywanie się HFiM w kolorze nic by z tego nie było. Pan prowadzący losowanie stwierdził że właśnie z tym pytaniem było najwięcej problemów. Jeszcze raz wielkie dzięki

Pozdrawiam

> wojtek w

jeszcze powiedz, że jesteś tym Wojtkiem, który pytał mnie na priva właśnie o kolorowe n-ry HF. jeśli tak, to żądam połowy nagody lub chociaz wtyków ;-))

a tak serio - czy ktoś ma dostęp do pełnej listy nagrodzonych? może w moim parszywym życiu choć raz zaświeci słoneczko?

->Hubi

Przykro mi, ale odpowiedź na pytanie o kolorowe HFiM zaczerpnąłem wprost z wątku... bodajże "na czym gra Ken Ichiwata". Jeśli chodzi o listę nagrodzonych to z tego co wiem redakcja HFiM miała dzwonić do szczęśliwców i tak chyba było. Jak tylko dotarłem po losowaniu do domu zadzwonił u mnie telefon. Okazało się, iż był to pan z redakcji HFiM który, poinformował mnie o wygranej. Jeśli takiego telefony nie odebrałeś to znaczy że chyba tym razem nie miałeś szczęścia albo nie mogą na ciebie trafić. Ale głowa do góry - prowadzący losowanie powiedział że red. naczelny już myśli o nowym konkursie.

Pozdrawiam

Witam forumowiczów!

Aby rozwiać wątpliwości, Marantz pojedzie do Częstochowy, ale nie do Paulinów ;-).

dziękuję koledze Staszkowi za pomoc przy najtrudniejszych konkursowych kwestiach

pozdrawiam wszystkich

Witam

Szczęsliwcem z Częstochowy, który odbierze CD Marantza jest mój kolega z firmy.

Chciałbym w imieniu kolegi serdecznie podziękować za pomoc w pytaniu z szelakiem, z pozostałymi jakoś sobie daliśmy radę.

Ja niestety... nawet kabelka :-(

do Marcin:

sytuacja nie jest tak prosta jak mogłoby się wydawać :-)

jak się pozbieram ze wszystkim do kupy to odpowiem.

a tak wogóle, to telefon o wygranej o mało nie doprowadził mnie do zawału i w konsekwencji do wypadku samochodowego ;-)

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.