Skocz do zawartości
IGNORED

W duchu cenzury..

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz... Cos sie netboya uczepil i lecisz ciagle na ta sama nute... Jak katarynka..... To jak z ta stowa? Pozyczysz?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Fox, co do bruttoboya, to go nawet lubie. On przyszedl na swiat z armii i ma takie opoznione technologicznie pomysly, ktore komicznie reklamuje (z ewidentnym poczuciem humoru) ilustrujac roznymi grupami etnicznymi. Poza tym jest taki ambitny i wydaje mu sie, ze jest zdyscyplinowany i "do rzeczy", tylko produkt ma nieco do dupy i ta reklama, och ta reklama...nie moge sie nim przestac bawic za kazdym razem jak taki zly zaglada.

Co do stowy fox, pomysl kiedy po raz pierwszy zapytales sie o to stowe i ile juz minelo czasu?

>Co do stowy fox, pomysl kiedy po raz pierwszy zapytales sie o to stowe i ile juz minelo czasu?

No ale drogi Jazzie nie raczyles mi odpowiedziec, dlatego sie upominalem....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 9 Cze 2006, 23:25

>Fox, jeszcze raz, ile minelo juz czasu?

Nie wiem, ta stowe wlasnie chcialem na zegarek przeznaczyc...

zreszta drogi jazzzie ty naprawde masz problem z pieniedzmi ale nie swoimi tylko cudzymi.

i wiesz dam ci dobra rade: nie badz taki zawistny i zazdrosny bo sie wrzodow zoladka nabawisz (albo juz masz)

Jazz :-), 9 Cze 2006, 23:27

>Nettoboy, podoba ci sie moja motorowka?

To jest matchbox czy jakis rodzimy producent?

"Nettoboy, wszyscy doskonale wiedza, ze oznaczasz innych wlasnymi komplekasami, takze sio! Nie chce mi sie juz toba bawic, zaczynasz byc upierdliwy."

ciekawa teoria :) przestan palic to co teraz palisz bo ci to szkodzi

Netto, albo bedziesz zabawny i napiszesz mi jak bylo w wojsku i jak przekreciliscie MON na kase za kielbase i zaczniesz ponownie byc smieszny, lub juz ku..wa nie nudz. Nie potrafiac poslugiwac sie dostatecznie dobrze ojczystym jezykiem, dorzucacajac do tego swoja patetyczna powage biznesmena - jestes beznadziejny.

• 11 miesięcy później...

"TVP cenzuruje serial BBC

Ostatni odcinek "Małej Brytanii" w TVP2 widzowie obejrzeli bez sceny pokazującej księdza geja z jego partnerem - ujawnia "Życie Warszawy"."

No to wraca stare :-)

Kolejny pomysł Giertycha to weliminowanie ze szkół pewnych lektur obowiązkowych, między innymi tych których autorem jest Witold Gombrowicz.....

To jest dopiero cenzura!

Wczoraj teletubisie dzisiaj Gombrowicz.

Szkoła IV RP pardoksalnie i dokładnie przypomina tą z Ferydurke. Straszno i śmieszno.

"Przeczytałem "Trans-Atlantyk" Witolda Gombrowicza dopiero trzy miesiące temu, gdy dowiedziałem się, że to jest lektura obowiązkowa. Byłem przerażony, gdy zobaczyłem co tam jest napisane -...."

I kto to sie tak przeraził? ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.