Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Pieklo jest egzotermalne ?!

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

Lancaster, to ze lubisz w duecie z matolkiem uderzyc w perkusje nie oznacza, ze ja mam cokolwiek zanucic do jego glupkowatej ballady o kalesonach. Natomiast jak juz tworzycie taki fajny folklorystyczny zespol, koniecznie go namow na ten rekord z materacem po morzu Srodziemnym.

No dobra, ale namow go na ten rejs. Co do mojego zadowolenia, chodzi glownie o to, ze lupina nie pajacuje juz tak dobrze jak kiedys, co jest wystarczajacym powodem zeby go wyprosic.

>Jazz

A po co Ci Jazz - NOWE, kiedy jeszcze nie przetrawiles - starego !

Ciagle ten pospieszny, kretynski - konsumpcjonizm !

Jestes Jazz zaprogramowanym, zdeterminowanym i idealnie przewidywalnym - pionkiem,

ktorego ja, staram sie wyrwac, z tego oplakanego - stanu ! :)

Zdaj mi sprawe, ze chociaz przetrawiles porzadnie Gombrowicza, zanim przejdziemy,

do bardziej zaawansowanych kwestii ! Nie mam zamiaru karmic plodami swego genialnego

umyslu jakiegos skretynialego wiecznie nienazartego hipopotama, ktory wciaz zre i wydala - nieprzetrawione !

Na widok mojej anteny skierowanej na Syriusza, Twoja laska, moglaby wyrazic tylko nieklamany

podziw oraz FASCYNACJE, natomiast zaklopotany bylbys Ty (dlatego ze szczerej sympatii do Ciebie,

oraz, zeby nie wpedzac Cie w JESZCZE WIEKSZE Kompleksy, przyrzekam nigdy sie nie obnazac przy twojej zonie

czy - lasce ! Mozesz powiadamiac mnie mailem, kiedy zamierzasz nawiedzic Debki, to bede sie pilnowal, abys

nie przezyl jakiejs zawstydzajacej czy upokorzajacej - sytuacji !

To co, jednak nie dasz rady wyskoczyc z dotychczasowej roli ? Sznurki zbyt mocno trzymaja ?!

Bedziesz juz gral, ta zgrana, skompromitowana role, do - konca ?! Przygnebiajaca perspektywa ! (a wlasciwie jej brak !)

Postaraj sie troche bardziej ! Try a little bit harder ! (choc juz niejedna laska TO juz Ci pewnie - mowila ! :)

Pozdro

Jazz, tu się z Tobą zgodzę, AL wyjął już wszystkie asy, otwarł oczy i zobaczył przed sobą szachownicę;)

Przez te załozenia człowiek może się pogubic, a przez odurzacze(nie było haha!) śpi mocniej i dłużej.

AL, właśnie trawię plytki do preampa, jak myślisz zagra doskonale, czy zaledwie wybitnie(klasa A Stereophile)?;)

Podpowiem, że jeżeli udzielisz SZCZEREJ odpowiedzi, to może pomogę przy Tripathu:)

Pozdrawiam

>Jazz

Wytlumacz choc raz, te swoja manie - wypraszania !

Kogo Ty chcesz wypraszac, i - skad ?

Autora z jego watku ? Forumowicza z Forum ?

Czy jest COS o czym nie wiemy ?

Czy sugerujesz, ze to Ty, jestes wlascicielem tego Forum,

a Lukar, tylko - figurantem ?!

Czy to tylko taka, w kolko powtarzana, durnowata, jezykowa

zagrywka, z Twojej strony ?!

Widzę, że duszyczki hulają wniebowzięte... może więc piekła nie ma.

Obecnie średnia temperatura Ziemi wynosi +15 stopni Celsjusza, czyli wcale nie jest tak gorąco. Piekło jest przereklamowane.

AL- naprawdę próbowałeś "seksu z Syriuszem" na plaży ...?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Rambo, 27 Cze 2006, 08:00

>AL- naprawdę próbowałeś "seksu z Syriuszem" na plaży ...?

No pewnie, że naprawdę. Sześciometrowe węże z rodzaju anakonda też z kolegą naprawdę łapał do worka a jak już wszystkie wyłapali, to przewrócił się na drugi bok i pogwałcił trochę kosmos. Naprawdę. Małgosia też istnieje naprawdę, a w strefie 51 naprawdę testują pozaziemskie latające spodki.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla

>a w strefie 51 naprawdę testują pozaziemskie latające spodki.

Bo testuja :) Nie wierzysz w potege ojczyzny superJazz'a :D To ptak! To Samolot!! To superJazz!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Jazz

490 ? Jazz, ty zdzierco ! :) To przeciez zwykla cena katalogowa !

W kazdym sklepie moznaby wytargowac duzo taniej !

(na Audiogonie za polowe ceny !)

Mowiles przeciez o specjalnych ukladach z Kimberem i Super Promocyjnych cenach !?

Czy zapakowany jest w tzw. "Pelican case" ?

Pozdrawiam

AL

>490 ? Jazz, ty zdzierco ! :) To przeciez zwykla cena katalogowa !

No z czegos trza zyc nie? Bo z kupki 20k ciagle ubywa...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

1. Dowcip jest stary jak świat. Znałem go już wtedy, kiedy w Polsce internet jeszcze raczkował a ja studiowałem namiętnie m.in. zagadnienia dotyczące wyprowadzenia równania stanu gazu doskonałego i mogłem zrozumieć ten tekst w 100% (teraz rozumiem tylko 95%) ;-)

2. Wiem natomiast na 100%, że słowo 'egzotermalne' nie istnieje w języku polskim, właściwym słowem jest 'egzotermiczne'. Nie świadczy to dobrze o osobach beznamiętnie kopiujących i wklejających to co im wpadnie pod łapki...

Krzemien, 27 Cze 2006, 12:14

Pewno, że stare. Znałem jeszcze z czasów preinternetowych;:

Ale..... taka dupa... też stara jak śiat, a jakie często świeże dowcipy:-)

Lupino, juz ci mowie. Twoja cena zawiera dotacje na Weber State University, za ktore kilku forumowiczow (oczywiscie nie ty) otrzyma gratisowe kopie referencyjnych plyt IsoMike Kimber'a. I pamietaj osle, ze to nie jest zaden targ. Poniewaz nadal sie wiercisz i pyskujesz, doliczam ci tez koszt przesylki calego ostatniego zamowienia dla forumowiczow. Teraz mi wisisz $512.- + browar i lunch ($35) podczas mojej przesiadki w Londynie, czyli juz $547.-

>Jazz

To ja, po 500 papierow, przerzucalem przez Ocean zywe, 6-cio metrowe anakondy (full wypas !) + pelikana - gratis,

a Ty chcesz mi za tyle wcisnac metrowy, miedziany drucik, i to najprawdopodobniej bez "pelican case" !

Taka jak na zdjeciach (5 - 5.5 m.) opchnal byb Ci za jakies 300 $ i tyle tez bym Ci oferowel, za ten kawalek

miedzianego druta ! Do anakondy ZAWSZE dolaczalem "pelican case" (zdjecie nr. 3) !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12189-100009655 1170295504_thumb.jpg

post-12189-100009656 1170295503_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Arsen Lupin, 27 Cze 2006, 23:33

>Taka jak na zdjeciach (5 - 5.5 m.)

5 - 5.5 m. to może i by ona miała, ale może za jakieś 15-20 lat

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>parantulla

Jak dobrze pamietam, akurat ta, miala lekko ponad 5 m. !

Taka ocena ze zdjecia, jest bardzo mylaca (waz jest napiety, poskrecany, czesciowo zanurzony w blocie) !

Stoje na czyms w rodzaju mostka ze zwalonego pnia ! 2 m. za mna, "blotko" ma ze 2 m. glebokosci !

Intelektualna lupino, ale powiedz mi, po co ty tak...z ta anakoda? Tak sie silulesz, wywijasz, wypinasz i nabierasz pozy i w efekcie wygladasz jak kompletny kretyn, ktory nie bardzo wiadomo po co rwie wielka zmije Czy ona ci w czyms przeszkadzala? Juz wiem, wychlales w "doborowym" towarzystwie bimber i przegrales zaklad kto poderwie anakonde. Taki Polish National Geographic.

Arsen Lupin, 28 Cze 2006, 00:30

Nie rozśmieszaj mnie człowieku. To maleństwo ledwo nauczyło się pływać i dlatego jeszcze żyjesz. Chcesz zobaczyć prawdziwą anakondę? To patrz.

Ukryta Zawartość

post-6358-100009652 1170295508_thumb.JPG

post-6358-100009653 1170295507_thumb.JPG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Może to nie jest dokładnie anakonda, nie znam się na tym, ale tak mniej więcej się kończą głupie zabawy z dorosłymi wężami.

Wszystko wskazuke na to, ze ta byla ta sama grupa glupkow-komuchow z Woronicza za Szczepanskiego. Te anakondy to w sumie maly picus. Kalsznikowy z Mi-2 w Afryce w tzw "Polisz TVP safari" z nachlanym szczepanem byly o wiele bardziej brutalne. Szczegolna bezczelnoscia bylo obdarowywanie sie roznymi nagrodami po powrocie do KC za "bohaterskie wyprawy".

>Jazz :o)

Bo mialem taki kaprys, Jazz ! :)

Lub, (jak to mowi moj przyjaciel) - "zeby nie wyjsc z wprawy" ! :)

Widzialem tez troche - Twoich zdjec !

Np. to, na ktorym stoisz w "bohaterskiej" pozie, w czapce z napisem "Shell" i trzymajac krzepko w dloni - gumowego weza,

(tez, co najmniej 5 m. dlugosci !), tankujesz jakiemus gosciowi jego "Mustanga", druga reka z gracja, chowajac 1-dolarowy

napiwek, do - kieszeni !

Albo to, na ktorym calkowicie panujac, nad jeszcze dluzszym bydlakiem, zraszasz sasiadom ich pieknie przystrzyzony - trawnik ! (za 3$/h)

Taki Polish Hero z "Polish Jokes" ! :)

Gdziez bym smial, gosciowi tak oblatanemu w wezach i majacemu takiego "weza w kieszeni", szpanowac, byle - anakonda ! :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.