Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki ERGO AMT

szymonowic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Może któryś z forumowiczów wie, gdzie w Warszawie można posłuchać słuchawek ERGO AMT. Podobno są to niezłe wrażenia. Pamiętam co nieco z odsłuchów Audio Show, ale noszę się z zamiarem zakupu dobrych słuchawek, więc w takim przypadku wypadałoby ich jeszcze raz posłuchać. Czytałem test w majowym HI-Fi i Muzyka, ale to tylko słowa.

Podobno łączą w sobie cechy słuchawek i głośników stereofonicznych. Może ktoś z was posiada ERGO AMT, kieruję ładny uśmiech :-). Dystrybutor twierdzi że nie wysyłał żadnej sztuki do Warszawy, ale kto wie... nie jedna droga prowadzi do Rzymu. Trochę mi się nie chce jechać na odsłuch do Katowic.

Dzięki za wszelkie wpisy.

https://www.audiostereo.pl/topic/26890-s%C5%82uchawki-ergo-amt/

Dystrybutor łaski Ci nie robi. Niech wyśle do jednego ze sklepów, z którymi współpracuje i posłuchasz sobie. Może kupisz. To drogi sprzęt, więc chyba nie wyobraża sobie, że ktoś kupi bez słuchania.

Ja słuchałem i nie zdecydowałem się. Pisałem o tym na forum. Wyjątkowo niewygodne, a dźwięk, jak dla mnie, taki sobie. Wykonanie poślednie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.