Skocz do zawartości
IGNORED

Porównanie Paradigm Monitor 3 - V1 do V3

dayus

Rekomendowane odpowiedzi

V3 mają tak samo spaprane zwrotnice i tak samo kiepskie tweetery jak V1, ale mają nieco lepsze woofery. Robiłem upgrade wszystkich wcieleń Monitor3, więc wiem co w nich siedzi.

Sluchalem 7 v4 i nie szelescilo.

Nasuwa mi sie jedno pytanie odnosnie srednicy tak krytykowanej w paradigm. Otoz w muzyce metalowej na kolumnach ktore sluchalem wg mnie srednica mimo ze byla ich mocna strona calkowicie zdominowala pasmo przez co dzwiek byl strasznie suchy, zlany. Mi sie to nie podobalo. Talerze szelescily, bylo plasko.

Wlasnie sie zastanawiam nad tym zjawiskiem :)

• 1 rok później...

Noru, 20 Sty 2008, 20:00

>Cofam wpis :) ...kupiłem, posłuchałem i nic nie trzeba poprawiac. Do Jazzu doskonałe :)

Eeeeeh, wiele osób (np ja) zazdrości Ci w tej chwili tego uczucia:) Z czasem minie, ale póki jest... ciesz się! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.