Skocz do zawartości
IGNORED

Zamieszanie w rządzie - Allegro off

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nadal nie mogę wejść na stronę Allegro.

Może już mnie namierzyli i obcinają mi połączenie ze światem ;)

Zabierając głos w tym wątku Was też namierzą ;)

Ciekawa sprawa. Ktoś jeszcze nie może wejść na Allegro???

Dokonałem kontrolowanego zakupu :-). Wlazłem, wylazłem , cały jestem ... ale na ptactwo trza uważać... :-) Poszła emalia.

Pozdrawiam

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• Redaktorzy

A może jednak? Ktoś gra na zwyżkę w sektorze wzmacniaczy po stówie. Jeden dzionek przemrożenia, i sprytny polityk który tym wszystkim kręci, może sprzedać swoje klocki po 30% więcej! Trzeba by powęszyć, czy ktoś z PiS nie skupował w ostatnich dniach starych Technisców. A w radio zastanawiają się, jaki jest sens z punktu widzenia PiS wywalania w tej chwili rządu... My już wiemy!

Na pocztę odpowiedziałem :)

Polityka? A do czego to się przydaje - można tym śrubkę przykręcić hę???

Sprawdziłem swoją sieć - wszystko niby OK. Znalazłem jakiegoś trackera, ale w przeglądarce, której nigdy nie używałem (IE) i mam ją zablokowaną przez firewalla.

Na moim osiedlu nastąpiło ostatnio (kilka dni temu) przejęcie naszego providera przez inną większą firmę i pewnie coś grzebią.

Jarek i placek w jednym stali domu....

Jarek na górze, a placek hmmm.... też na górze.... Coś mi się nie zgadza???

Niestety - nie mogłem zupełnie wejść na stronę, więc zadnego komunikatu nie widziałem. Co śmieszniejsze wszystkie pozostałe strony jakie byłem w stanie sobie wymyśleć działały.

Teraz jest już wszystko OK :)

Gdybym napisał tylko, że Allegro off, to pies z kulawą nogą by się nie zainteresował, a jak dodałem coś z polityki w temacie, to mogłem liczyć na sporą oglądalność i w domyśle szybsze rozwiązanie mojego problemu :)

Socjotechnikologia, czy jakoś tak to się nazywa???

Kraje braterskie już mieliśmy... teraz długa bezksiężycowa noc ;)

• Redaktorzy

"O co ten PiS się już posądza?:) Nie sądzicie , że taka mała paranoja się wkrada ?"

W żadnym razie. Jestem głęboko przekonany, że premier in spe wykupił wszystkie wzmacniacze po stówie, bowiem kiedy ostatnio chciałem taki kupić, to powiedziano mi, że nie ma, po czym zaproponowano za 120. Sapienti sat, jak mawia poseł Bender. Innymi słowy: KTÓŻ INNY mógłby to zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.