Skocz do zawartości
IGNORED

Ach ci amerykańscy naukowcy..;-)

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

"Ojcostwo korzystnie wpływa na mózg - odkryli naukowcy amerykańscy badają samce marmozety zwyczajnej (Callithrix jacchus), małpy szerokonosej nazywanej też matołką - podaje "New Scientist"."

:-) prawie jak mucha idti..

https://www.audiostereo.pl/topic/27237-ach-ci-ameryka%C5%84scy-naukowcy/

>jar1, 21 Lip 2006, 14:47

>

>>mciej, 21 Lip 2006, 14:36

>>

>>>Idę płodzić.

>>

>>Tak z marszu?

>

>... na razie idzie do łazienki ... poćwiczyć w samotności ;)

A może tak się po prostu umyć? Co by poczęcie nastąpiło z miłości czystej dosłownie i górnolotnej

mciej, 21 Lip 2006, 14:55

>>>... na razie idzie do łazienki ... poćwiczyć w samotności ;)

>

>To że ty z braku laku musisz ćwiczyć z otworami BR, nie znaczy że wszyscy muszą. Nie mierz innych

>własną miarą :)

Dziekuję za uznanie :)

Ale gdybym miał "zaganiacza" o takiej grubości by spasował się w otworami BS w moich kolumnach mógłbym jedynie na łosze się zasadzać na mokradłach :)

mciej, 21 Lip 2006, 15:42

>Co się martwisz ...jak efekt ma miejsce z małpą szerokonosą to pewnie z łoszami też. Do dzieła!

o ile mnie pamięć nie zawodzi to TY deklarowałeś chęć prokreacji ....

>>o ile mnie pamięć nie zawodzi to TY deklarowałeś chęć prokreacji ....

A deklarowałem... mam rozumieć że ty deklarujesz niechęć? Facet deklarujący coś takiego nie brzmi zbyt wiarygodnie, - chyba utrudniają ci "sprawę" jakieś traumatyczne młodzieńcze doświadczenia z małpami szerokonosymi - wtedy jestem w stanie zrozumieć.

mciej, 21 Lip 2006, 15:56

>>>o ile mnie pamięć nie zawodzi to TY deklarowałeś chęć prokreacji ....

>

>A deklarowałem... mam rozumieć że ty deklarujesz niechęć? Facet deklarujący coś takiego nie brzmi

>zbyt wiarygodnie, - chyba utrudniają ci "sprawę" jakieś traumatyczne młodzieńcze doświadczenia z

>małpami szerokonosymi - wtedy jestem w stanie zrozumieć.

... w przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię prokreować gdzie popadnie i z kim popadnie

... ale widzę że w Twoim przypadku to bez znaczenia ... wstajesz ...idziesz... prokreujesz ! zupełnie jak u psa :)

>>> w przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię prokreować gdzie popadnie i z kim popadnie

Nie ma potrzeby się powtarzać, już przecież napisałeś że jedynie duet mokradła+łosze wywołuja u Ciebie "odpowiednią reakcję". Nie martw się, forum jest tolerancyjne :))

>jar1

>"A nie z tartym, szarym mydłem?"

Jakos nie ! Zostalem "zaimpregnowany" - "Ociec, prac ?"

Kilkukrotne, silne uderzanie glowa w sciane, "przelacza" mnie wprawdzie na : "Kaczuszki",

ale TO jest dopiero prawdziwy HORROR ! Od glupich melodyjek, refrenow, skojarzen, wprost

glowa mi peka, ze az musze wziac jakis proszek (Gozdzikowa przypomina - na bol glowy - Etopiryna !)

Koszmar !!!

>>>A czytać ze zrozumieniem to w szkole Cię nie nauczyli? Bo widzę że nawet logicznie nie potrafisz ripostować

W szkole to ja się zajmowałem innymi sprawami, między innym i prokreacją. Ty się jak widzę za bardzostarałeś uczyć, i nie dość że ci to niezbyt wychodziło, to jeszcze miałeś opóźnienie w "tych sprawach", co zaowocowało fascynacją mokradłami.

zdezintegrowany_3PO, 21 Lip 2006, 16:11

>Jarek --> a polska myśl naukowa ;) I nasze doświadczenia to co?

Jeśli o moje doswiadczenia chodzi, to nie przechodziłem etapu doswiadczeń z małpami .. Amerykanie widać muszą, aby sie przekonać i zachęcić.;-)

jar1 -->

Sugerujesz że zmądrzałeś po urodzeniu dziecka? Wolne żarty :)

Przecież widzę Cię co tydzień w KAIM jak bawisz się kabelkami ... zupełnie jak dzieciak :)

A ile masz radości jak nie "zamula" ;)

Nauka Polska i jej Niebieski Laser :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.