Skocz do zawartości
IGNORED

Temat tylko dla moderatorów

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Czy już wszyscy daliśmy żółtą Lukarowi? Ciągle nic nie widzę...

Łukasz, czy żółta kartka jest tak długo, póki jest pięć aktywnych (nie przeterminowanych) zgłoszeń? Czy też to jest tydzień od przyznania, a potem delikwent ma czyste konto?

Ja bym optował za pierwszym rozwiązaniem: jeśli 'klient' nadal troluje czy bluźni, to gdy mój głos się przeterminuje to zgłaszm go ponownie i jeśli głosy innych są ciągle ważne, to żółta kartka jest po prostu przedłużana. Aż do chwili, gdy liczba aktywnych zgłoszeń spadnie poniżej pięciu.

Co oznacza, że to nie status żóltego forumowicza trwa przyjęty okres, tylko aktywność zgłoszenia do żółtej.

• Redaktorzy

Już dostałem kartkę, nie wyswietla sie jeszcze nic przy uzytkowniku ale ma (ja tez mam) komunikat przy dodawaniu wpisu.

Tutaj widac kto co dał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kartke ma sie tydzien od momentu jak piąty moderator daje kartkę, po tygodniu znów pelnoprawne konto.

Ukryta Zawartość

Jak widac, ze dałem komus (kto to moze byc?? :)) ) wiecej niz 1 zolta karte to licza sie wszystkie?? :)

Zreszta wczoraj w jakims watku widzialem wpisy oznaczone tak, jakby ten sam M dwa razy kliknał na "usun wpis" - jesli tak to czy to sie liczy za jedno klikniecie, czy tez (poki co) jeden M moze kliknac 5 razy usun i wpis poleci?? (pytam czy to aby nie jakies niedociagniecie)

Widzę ciemność... ciemność widzę... ;-)

Nic nie widzę - żadnych kartek, a od klikania zaraz dostanę odcisków ;-)

A tak na serio: w tej chwili kandydatami do wyżółtkowania są Arsen, Qubric i muls. Piszę to dla porządku, gdyż nie ma podsumowań które by pokazywały obecny stan.

Co do Arsena to mam wątpliwości bo: trolluje sobie na bocznicy, a jesli Arsen to dlaczego nie Jar1, r.u.s.t., foxbat i reszta?

a tej calej reszcie w zasadzie zolte kartki tez mozna by dac, bo niemal jedyne czym sie obecnie zajmuja to sprawdzanie na ile sobie moga pozwolic - tylko ze nie sadze, zeby taka zolta kartka miala w ich przypadku najmniejszy chocby wplyw "wychowawczy" - to bedzie co najwyzej uwolnienie sie od ich działalnosci na pare dni. Lepiej wiec moze po prostu ciac ich off-topicowe wpisy w konkretnych tematach, a na bocznicy dopiero jak zaczynaja sie wycieczki osobiste, lub łacina idzie w ruch.

Sytuacja jest o tyle chora że obecnie na forum nie dyskutuje się o audio tylko AL wraz z akolitami prowadzi wojnę z moderatorami (przed tem Łukaszem). Tak generalnie to rozumiecie o co mu chodzi? Ja nie mam bladego pojęcia. Kryzys wieku średniego?

panowie, naprawde, nadmierne cackanie sie nie ma sensu, qubric i al wont i po sprawie. osobowosci maniakalno - upierdliwe nic dobrego tu nie wnosza, a widac aspoleczne tez skoro glowne (sadzac po intensywnosci) ujscie tej dziwnej nienormalnej energii to forum, cham qubric nie raz przeginal pale jadac tylko i wylacznie na tym, ze sie chowa gdzies za komputerkiem... ale czemu akurat to forum ma cierpiec? sa inne, o dupie maryni.

Polecam ten wątek.

Ukryta Zawartość

Chodzi o wycięcie pyskówki muls/Qubric

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

lolo - tam gdzie mogłem dodałem swoją decyzję o usunięciu danego wpisu, ale przynajmniej jeszcze jeden moderator by się tam przydał ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

No, trochę tam poleciało. Ale wejdźcie jeszcze i popatrzcie na wcześniejsze wpisy. Tam też jest sporo do wywalenia, głównie Q, choć nie tylko. Takiej samej klasy wpisy jak te z końca, które poleciały. Oznaczałem także innych, ripostujących Q, gdyż podgrzewają atmosferę i karmią trola, a merytorycznie nic nie wnoszą. Na dodatek odnosza się do wpisów Q, które już częściowo ponikały.

Aresena, póki pisuje tylko na BACZNICY, zostawił bym w spokoju. Ma chyba problemy osobowościowe, jest męczący, ale ponieważ nie rozbija wątków merytorycznych to już trudno. Przynajmniej jest inteligentny i nie chamski, przeważnie.

panowie, to sie robi zalosnie smieszne, i bylo do przewidzenia juz dawno - ile razy mamy sie naklikac? 10000? milion? nie lepiej raz kliknac i wywalic trolla? nie badzmy tak bezplodni jak nasze elyty rzundzonce :)

wernen i qubric to ta sama osoba. każdy powinien uzywać jednego nicka choc w regulaminie nic nie ma na ten temat (a powinno być). Czy jak dajemy qubricowi żółtą kartkę to to samo robimy z wernenem? Inaczej z tego wszystkiego robi się komedia. Ja bym zbanował np. wernena (raz na zawsze), a qubricowi dał zółtą kartkę.

Listy od pavulona na PW:

"Witam,

w takim razie prosze usunac wszystkie moje wpisy

i wpisy dotyczace mojej osoby ktore pojawily sie w watkach:

ANALOG TESTOWY MADE IN FADEOVER

Grado Gold vs Goldring 1042 vs.? odsluch.

Z drugiej strony napisz mi prosze czy jest mozliwe

usuniecie wszystkich wpisow dokonanych przeze

mnie na tym forum? bylbym szczerze zobowiazany.

Pozdrawiam

pavulon

Bardzo bym Cie prosil o usuniecie

takze watkow ktore zalozylem, mysle ze jest to mozliwe.

Nie jest to z mojej strony jakies rozzalenie,

ale po prostu "bledy mlodosci".

Nie chce by kojarzony z tego typu dziecinada,

a mam za duzy dystans do swojej osoby by traktowac

to powaznie:)

pozdrawiam

pawel"

Coś z tym robimy?

ja qubrica raz na zawsze bym wywalil, od kilku lat jest to samo wiec po co sie ludzic, ze bedzie inaczej? malo jeszcze?

AL przynajmniej nie jest chamem, udziwnia bocznice i jak tego sie trzyma to ok, natomiast gdy wciaga w marnowanie czasu n/t moderacji innych to juz bez sensu... tutaj bym dal ostrzezenie i czasowy banik

btw kiedys Harvi twierdzil, ze qubric ma wiecej niz 2 nicki... ale chamstwo szybko wylazi na wierzch wiec latwo bedzie rozpoznac, byle by reakcja byla tez szybka

Niestety nie. Niedawno był rwetes o to że Stryjecki cos tam napisał a później sobie zedytował (na HiFiM). Na dodatek my usuwając wątek (na audiostereo) usunęlismy dowody na jego głupotę. Wątek wrócił. Nie widzę powodu aby Stryjeckiego traktować inaczej a pavulona inaczej. Głupie wpisy Sytryjeckiego nie usuwać, a pavulona usuwać.

jestem przeciwny totalnemu banowaniu Qubrica. Niech ograniczy liczbę tożsamości do jednej i nadal pisuje na forum. To łebski facet. I jak chce to potrafi naprawdę ciekawie dyskutować. Natomiast sądzę że konieczne jest dodanie do regulaminu punktów o:

- pisaniu na temat w wątkach

- posiadaniu jednego nicka.

"lebski facet"??? serio piszesz? nawet "facet"? lol lolo

choc przyznam, ze gdy nie pisze chamsko to bywa zabawny i trafne wpisy sie pojawialy, ale co z tego, i hitler miewal czasem racje, potrafil sciane wymalowac itd...

Qubric to jest taki Dr Jeckyll and Mr Hyde. Z jednej strony rozrabia, i nawet się czasem nie dziwię bo interlokutorów miewa słabego poziomu, z drugiej strony ma wiedzę i sprecyzowane poglądy i potrafi ich konsekwentnie bronic w sposób merytoryczny. W kazdym razie wole inteligentme chamstwo Qubrica od kabotynizmu Jazza. Proponuję wycinać pieniacze wpisy to się może ucywilizuje.

inżynier, 22 Sie 2006, 10:45

"Nie jestem za usuwaniem tematów, a raczej za ich "kastrowaniem"..."

Ja uważam tak samo.

* * *

Też dałem żółtą kartkę Lukarowi :) /Znika w piątek i zostawi nas samych. I dlatego należy* mu się :) /

*- wypoczynek.

Trochę produkuje. Jak w poście jest chamstwo to wycinamy, może się oduczy. Musi się oduczyć albo niech znika w całości. To nie trudne, przecież w "realu" się tak z pewnością nie zachowuje.

inżynier, 22 Sie 2006, 21:39

Pavulon szybko zmienia zdanie (coś o tym wiem). Ale skoro człowiek prosi... - ja bym posłuchał. Tylko żali mi będzie wpisów, które bym jednak zostawił. No ale jak chce wyciąć wszystkie swoje wpisy to może jednak ? :(

(Kurna, tyle naszej pracy..., może jakaś wpłata no konto dzieci albo coś w tym stylu ?

(Jak się zastosujemy, zabierze nam to sporo czasu. A ja cenię sobie czas...)

Poza tym, należałoby to wtedy koniecznie podać do publicznej wiadomości, że wszystkie (?) jego wpisy usunięto na prośbę autora (by potem nie było jaj). A najlepiej by sam to napisał na forum, że prosi o jw. I taki jego wpis powinien pozostać na wieki.

Tylko co jesli mu się za jakiś czas odwidzi ? /Wcale bym się nie zdziwił./

No i nie wiadomo, czy po takiej akcji nie dołączą z sobie znanych powodów inni :(

(Obyśmy tylko nie mieli kolejki chętnych :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.