Skocz do zawartości
IGNORED

Do MODERATOROW : Gdzie - INTELIGENCJA ?!

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

Do ciężkiego Jihadu - nie może być tak żeby duże wątki znikały bez śladu !

Jeśli już tak bardzo przeszkadzają Masturbatorom i muszą dokonać tego GWAŁTU to niech wreszcie sklecą KOSZ i tam wrzucają niepoprawne masturbacyjnie wątki !

KOSZ, ma być na forum KOSZ jeśli kogoś kolą w oczy jakieś "niesłuszne" tematy występujące pośród "słusznych".

Panowie moderatorzy usuwanie wątków niczego nie zmieni !

Własnie wasze moderowanie wywołuje takie problemy i ogolne niezadowolenie.

Teraz trzeba wypić to piwo ,które żeście nawarzyli ;-(

gutek...

doskonale wiesz (możesz to sprawdzić w każdej chwili) że ja nie przyłożyłem ręki do usunięcia tego wątku. Pozwól więc że powiem kilka słów. Po pierwsze sam wątek jak i jego usuwanie to dziecinada. Po drugie jesteś moderatorem więc jak chcesz coś powiedzieć moderatorom to masz do tego odpowiednie narzędzie. Chyba że nie chcesz nic powiedzieć, a jedynie "być fajny". To także dziecinada.

lolo => może nie zauważyłeś , ale nie chcę mieć nic wspólnego z moderowaniem , a szczególnie z tak pojętym.

Wypowiadałem się na ten temat wielokrotnie i już nie będę wam przeszkadzał - po prostu nie wytrzymałem ;-)

Sorry jeśli cię uraziłem , ale zawsze możesz mie wykasować - moderować ;-)

gutekbull

>może nie zauważyłeś , ale nie chcę mieć nic wspólnego z moderowaniem , a szczególnie z tak pojętym.

Aha, a te "M" to Ci kazali zatrzymac? :D Brzydale jedne!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat => dla jasności byłem jednym z pierwszych mianowanych moderatorów przez kolegę Lukara

i zaraz na drugi dzień podziękowałem mu za okazane mi zaufanie i zgłosiłem oficjalną rezygnację .

Jest to udokumentowane na forum w wielu moich wpisach - ta rezygnacja też .

Niedawno założyłem wątek pt. Tolerancja , ale niestety poszedł troszkę innym torem.

Poza tym nigdy nic nie moderowałem i nie uczestniczę w wątku " Tylko dla moderatorów"

Uważam moderowanie za kompletną bzdurę .

A jak już kiedyś pisałem ;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PROPONOWAŁEM JAKO JEDNO Z SENSOWNYCH ROZWIĄZAŃ ; WĄTEK PT. ŚMIECIOWY.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mciej => Nie, to byłby wątek gdzie lądowałyby wszystkie wpisy ,które nasi moderatorzy mają ochotę moderować - usuwać .

Ten wątek jako zło konieczne ,aby wilk był syty i owca cała.

A kto miałby ochotę to by sobie tam zagłądał ,ale już na własne rzyczenie.

A wiec wiemy juz, iz - gutekbull do tego reki nie przylozyl,

jestem tez absolutnie przekonany, iz nie uczynil tego rowniez - Peter Daniel,

lolo - tez twierdzi, iz nie mial z tym nic wspolnego !

Prosilbym, aby kazdy z pozostalych 17 moderatorow - zabral glos,

a jezeli nie chce tego uczynic, to zeby przekroczyl ta cienka czerwona linie na podlodze,

i stanal po stronie - ABSOLUTNYCH GOWNIARZY ! (a jutro z samego rana - zlozyl rezygnacje,

ze swego NIEODPOWIEDZIALNEGO, GOWNIARSKIEGO Moderatorstwa !)

Od pozostalych oczekiwalbym uzasadnienia tej kolejnej - destrukcyjnej decyzji !

(co do ktorej, nikt nie spodziewal sie, ze juz- KIEDYKOLWIEK bedzie miala miejsce !)

gutekbull, 23 Sie 2006, 21:17

>foxbat => czy ty masz problemy z czytaniem ???

Chyba tak... Gutek, a co bedzie jak inni M sie pokapuja? No, ale na mnie mozesz liczyc, ja iM nie powiem... Potrafie dochowac tajemnicy!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

AL.

>"Prosilbym, aby kazdy z pozostalych 17 moderatorow - zabral glos,

>a jezeli nie chce tego uczynic, to zeby przekroczyl ta cienka czerwona linie na podlodze,

>i stanal po stronie - ABSOLUTNYCH GOWNIARZY ! (a jutro z samego rana - zlozyl rezygnacje,

>ze swego NIEODPOWIEDZIALNEGO, GOWNIARSKIEGO Moderatorstwa !)"

Sam jesteś gówniarz, zachowujesz się jak 5 latek któremu ktoś za***rdolił lizaka!

>"Od pozostalych oczekiwalbym uzasadnienia tej kolejnej - destrukcyjnej decyzji !"

Na własne gówno to ty sobie możesz oczekiwać w domowym zaciszu i pełnym skupieniu, oni zostali wybrani na moderatorów i nie muszą się przed nikim tłumaczyć a już na pewno przed tobą.

Jestem za banem dla ciebie i tymczasowym dla Jar1, (człowieka którego niegdyś wpisy czytało się z uśmiechem na twarzy i z których można było się czegoś konkretnego dowiedzieć) ale niestety ostatnio pajacującego bo nie dostał "M". Robicie taki smród na forum że aż sie mi tym w robocie odbija!

k**wa mać, nie pozdrawiam...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

opteron, 23 Sie 2006, 22:24

>Jar1, nie pomyliłem tylko tutaj się wyładowałem jak zobaczyłem następne kiełkujące nasienie AL...

A jednak się pomyliłeś - nie pasujesz ani do pierwszej ani do drugiej części tytułu.

Mamy juz literke M. Jestem za wprowadzeniem literki P dla pajacujacych! Wtedy wszyscy beda wiedziec z kim maja do czynienia!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.