Skocz do zawartości
IGNORED

sieciówka Heaven's Gate

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny się już nacieszył tym szajsungiem,w zasadzie to trudno znalezć drugą markę,której się tak szybko ludziska pozbywają.

Ukryta Zawartość

CDX nie ma wyjść RCA, ale DPA ma:)

A może to nie HG jest beee? A może to inne elementy toru np. źródła Accu? Odsyłam do AS 2006:) Może czas na inny obiekt krucjaty?:)

Dużo słuchający a tym bardziej piszący nie muszą być wcale osłuchani:)

"Kolejny się już nacieszył tym szajsungiem,w zasadzie to trudno znalezć drugą markę,której się tak szybko ludziska pozbywają."

Przedziwne. Takim przecenom zwykle podlegają produkty firm z podziemia, do których dorobiono atrakcyjne acz nieprawdziwe pochodzenie i audiofilskie korzenie. Kolejny taki przypadek ?

Arek67

Dużo słuchający a tym bardziej piszący nie muszą być wcale osłuchani:)

Odkrywcze ,jestem porażony taką bystrością umysłu,nigdy w życiu nie doszedłbym do takiej konkluzji.

Kurcze ,jednak stolica daje większe możliwości rozwoju.

Daj nam szansę ,ludziom z prowincji !

:-))))))))))

Frank. Jeśli jesteś z prowincji to masz więcej czasu i to jest Twoja szansa:) Stąd prawie 3000 wpisów. Inni np. tylko pływają albo piszą. Inni jeszcze ciągle coś zamawiają z Chin bo taniej i lepiej.

Ale poważnie mówiąc W-wa daje rzeczywiście możliwości. Wczoraj byłem na koncercie Leonskiej w FN. Siedziałem w I rzędzie (ostatnie bilety). Myślałem, że będzie masakra typu wiele odsłuchów na AS 2006. A było bardzo dobrze. Bardzo melomańsko a mało audiofilsko (według recenzji kolegów po AS). Ale właśnie tak jak na koncercie podobnie gra mój zestaw.

Wniosek. Szkoda, że wielu kolegów z forum nie może usłyszeć "na własne uszy" takich artystów grających na Stainway'u.

Producent tego badziewia wyruszyl na podboj rynku niemieckiego. W jednym z opisow jak wol stoi, ze wyrob jest "handmade in germany". Chyba, ze to jest tak znakomity drut, ze nawet Niemcy zaczynaja go podrabiac. Kto wie? Zerknijcie na te strone

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

prosta zasada niestac cie to nie kupuje a nie pier**le ze niegra gra po wygrzaniu okolo 1 miesiaca mowa o calym systemie siec glosnikowy i xlr komplet a koce to sobie na lby pozakladajcie ci co nie slysza mowa byla do gluchych albo do tych co ich nie stac zapewne glusi sie zaraz odezwa i ich slynne kabelki do hifi serce boli co wy wypisujecie i pier**licie panowie opanujcie sie

• 3 tygodnie później...

W stosunku do cen katalogowych - oczywista okazja. Jednak zamiast się pytać, lepiej umówić się na odsłuch i wtedy napisać coś od siebie. Cena ok. 2 000 zł, dla niektórych, nigdy nie będzie okazją. Znowu zaczepne pytanie...

>głaz

sorki za "zaczepne" pytanie, za bardzo nie orientuje się z cenach, ostatnio szwagier z trójmiasta się odzywał i pytał o takie kabelki, a ponieważ z google wyleciało, że dystrybutorem owych kabli jest "ABC Soundlab" (a tam tylko harmonium widać) a co innego właśnie mi mówiono (o dystrybucji).

Tak prawdę mówiąc nigdy nie widziałem cennika HG, ale cóż prawdopodobnie chyba nie jest trudny do znalezienia ;))

>stefek

dzięki, ale jestem z Mazur, ale głaz jest pod bokiem (50km), z resztą do którego się wybieram - mam nadzieje, że zawitam do niego jeszcze tego roku ;))

stefek, jaki model masz Lipińskiego? jeszcze tych głośniczków nie słyszałem :(( czy grają u Ciebie z subem?

>Jodel,Lipiński 707,gra z subem,ale tym mniejszym modelem. >Zydelek,gdyby nie to,że w rozliczeniu muszę wziąć kable,pewnie bym nawet nie myślał o zmianie,a tak mam na stanie Fadel Coherence,Transparent Reference,i Heavens Gate Ultra,i tak sobie zmieniam szukając klienta.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.