Skocz do zawartości
IGNORED

OKRĄGŁY STÓŁ

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Zbieramy do kupy to co zostało ;-)

Panowie naczelną zasadą jest ; DOBRO TEGO FORUM

W tej chwili stoimy na zakręcie dziejowym ;-)

Są MY i ONI , a tak być nie może !!

Przeciez to nasze forum i łaczy nas wszystkich to samo - " Umiłowanie audio"

Proszę o propozycje ,ale konstruktywne i bez podziału na "M" i resztę .

Chciałem z tym wątkiem poczekać, ale im dlużej tym bardziej brniemy w rożne animozje.

Także czas nie czeka.

https://www.audiostereo.pl/topic/28200-okr%C4%85g%C5%82y-st%C3%B3%C5%82/

Slav => miało być konstruktywnie ?

Ja rozumiem ,że moderowanie powinno się ograniczać do usuwania ; wulgaryzmów i chamstwa,

no może jeszcze gramatyka i ortografia ( ale wtedy połowa moich wpisow wyleci )

gutek

Chyba przesadzasz. Podział na moderatorów i innych wprowadzili właśnie ci "inni" - garstka panów ze sraczką słowną, którzy dali się poprowadzić atoposowi, który być może już na stale zagości na sąsiednim forum hifi i muzyka. Wystarczy nie zaglądać na Bocznicowe wątki, w których ci żołnierze lepszej sprawy toczą swoje boje i ignorować ich wpisy na innych zakładkach. Okazuje się wtedy, że jesz święty spokój. Według mnie forum nie stoi na żadnym zakręcie, w stereo czy muzyce toczą sią normalne, mniej lub bardziej merytoryczne dyskusje, forum działa i żyje. Wystarczy tylko nie karmić trolli, nie odzywać się do nich, nie reagować, nie wdawać się w dyskusje a najproście nacisnąć "ignoruj" przy ich nickach. I świat staje się lepszy! W myśl zasady, jaką ktoś już chyba napisał: roślinka nie podlewana usycha.

Pozdrawiam Stempur

Nie rozumiem, kompletnie nie rozumiem takiego myślenia. Nie lubisz atoposa, nie odpowiada ci jego styl, masz na niego alergię? Omijaj jego wątki! Wciśnij "ignoruj"! Czy on czyha na ciebie w każdej zakładce i w każdym temacie? Napada znienacka? Czy naprawdę tak trudno po prostu pozwolić dać żyć innym i panować nad swoimi nerwami, jeśli już gwałtownie reagują na zestaw kilku liter wypisanych "w internecie"? Czy koniecznie, jak jakiś schizofrenik trzeba zatykać szmatkami wszystkie kurki i wywietrzniki w domu, bo ONI nimi przypełzają?

Czasem zastanawiam się ilu spośród moich znajomych, sąsiadów, ludzi mijanych na ulicy w przypadku nadejścia ciężkich czasów, objawienia się jakiegoś nowego Hitlera wdziałoby stosowne mundury i zatknęło organizacyjne bagnety za pasem. Obawiam się że niestety znaleźliby się tacy.

...potem oczywiście by żałowali, tak jak Gunter.

Fajnie to skomentowali w jednej radiostacji: "Gunter Grass oświadczył, ze przez pomyłkę wstąpił do waffen ss. Oczywiście, ze przez pomyłkę, poprostu myślał, ze to niemcy wygrają wojnę"

...

dudivan, 13 Wrz 2006, 21:42

>Czasem zastanawiam się ilu spośród moich znajomych, sąsiadów, ludzi mijanych na ulicy w przypadku

>nadejścia ciężkich czasów, objawienia się jakiegoś nowego Hitlera wdziałoby stosowne mundury i

>zatknęło organizacyjne bagnety za pasem. Obawiam się że niestety znaleźliby się tacy.

Dudi, nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś właśnie o takie poglądy tygodniami się kłucilismy.

Sam propagowałeś takie treści (nie o atoposa wtedy chodziło) a teraz patrząc na to z drugiej strony jesteś zmieszany?

Dziwne.

dudivan

Jeśli Twój wpis jest kierowany do gutekbulla, to ja właśnie o tym piszę. A jeśli do mnie, to chyba mnie kompletnie nie zrozumiałeś. Ja właśnie tak robię: omijam, ignoruje, nie zwracam uwagi! I niech se robi co chce, atopos czy ktokolwiek inny. Tylko zastanawiam się, po co proponować siadanie do jakiegoś okrągłego stołu? To tylko internetowe forum a nie groźna rzezczywistość.

Stempur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.