Skocz do zawartości
IGNORED

wymiana odtwarzacza mp3

radark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

zakupiłem właśnie creative muvo tx se i wszystko byłoby ok gdyby nie kompletny brak basu, nawet korektor niewiele daje pomimo, że potencjometry są na maksa, zastanawiam się czy wymienic go na iriver w podobnej cenie czy po prostu zainwestować w porządne słuchawki(aktualnie słucham na sony za 50 zł). Z góry dzięki na wszelkie info

pozdr

radark

https://www.audiostereo.pl/topic/28280-wymiana-odtwarzacza-mp3/

Witam odtwarzacza raczej nie opłaca ci się zmieniać , zainwestuj wtakie słuchaweczki ja je mam i na nich masz mega basss

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i do tego gwarancja wieczysta!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Brak basu to raczej mało spotykane zjawisko w urządzeniach mp3. Ale jesli jesteś amatorem porządnego "łupnięcia" to najpełniejszy i najgłębszy bas mają słuchawki Philips SHE 785 - rezultat kilkuletnich poszukiwań. Kosztują jakieś 90 zł, a te Kossy to przy nich namiastka słuchwek, bo pozostałe pasma u nich leżą.

Jeśli natomiast kusi Cię najlepszy dźwięk z przenośnych wynalazków, to spraw sobie fonik Sony Ercsson W810i lub W850i z Walkmanem, grają lepiej niż iPody (mam obydwa urządzenia i mogę porówać).

Dzieki za info, w tej sytuacji chyba faktycznie postawię na słuchawki, miałem zamiar wymienić creativa na iriver t 30, zapytam tylko czy między jednym a drugim jest jakaś różnica. Czy ktos może zna tego irivera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.