Skocz do zawartości
IGNORED

Nad C320BEE czy C325BEE

leonbubu

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym teraz kupował, wziąłbym c372. Ale z c352 jestem zadowolony. Biorąc pod uwagę wielkość pokoju i różnorodność muzyki (mam podobny rozstrzał) brałbym co najmniej c352. Dużo zależy też od kolumn, więc radziłbym wpłacić kaucję sprzedającemu i wypożyczyć oba do domu.

A co myslicie o tym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niezła cena.

Ukryta Zawartość

O a500 masz dużo tutaj:

Ukryta Zawartość

Gdybym miał do wyboru 320 albo to, pewnie bym się zastanawiał. Wszyscy są zgodni co do tego, że Cambridge ma lepszą "górę" niż budżetowe NAD-y, za to gorszy bas.

Ale jeśli wybrałeś tę aukcję ze względu na cenę, to pamiętaj, że poniżej 1200,- kupisz nową 320-tkę:

Ukryta Zawartość

a za 1700,- - c352:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tylko zrobiliśmy subtelne poprawy do oryginalnego projektowania przeszły 30 lat i C325BEE nie jest żadnym wyjątkiem. Tutaj, używamy tej samej stałej platformy jako C320, kiedy dodając MP3- wklęsłość typu, by uwzględnić związaną spójność urządzenia. Ta cecha wraz z naszym Patented PowerDrive i Soft technologie Clipping, łączone z nasza skała stałą sekcją wzmacniacza udają się do występu, który będzie rywalizował jakiegoś kandydata w jego klasie. Rezultat końcowy jest maszyną, która wygenerowuje magię wywiedzioną z MP3 pliki skompresowane.

Tak wiec nie warto wydawać wiecej na 325 dla jakiegos dodatkowego wej mp3 :)

Na allegro były 2 sztuki nowe za 1400 z tat ten watek, a tak jak piszerz za 1200 juz mam nowy 320BEE

Pozdro...

• 4 tygodnie później...

W najnowszym Audio jest test i opis NADa C 325 BEE. Napisali między innymi, że tym modelem firma wypełniła lukę pomiędzy pozostającą w produkcji C 320 BEE a C 352. Jaką lukę? Czy była jakaś luka? W C 325 BEE z zewnątrz dodano gniazdo do odtwarzacza przenośnego mp3, kiedyś podobne miał model 310 o ile się nie mylę. Z tyłu z nowości jest mechaniczny wyłącznik sieciowy, czyli z przodu mamy możliwość przełączenia tylko w tryb standby. Wyłącznik już nie jest zielony :(. No i patrząc na zdjęcia w środku, to widać jakieś różnice w konstrukcji w stosunku do C 320 BEE . Transformator z tyłu a nie z przodu, jakieś drobne zmiany na płycie głównej chyba, i tyle. Jak dla mnie to ten model raczej zastępuje C 320 BEE. Ktoś już słuchał? Ciekawe kiedy pojawi się C 355 BEE ? :))

• 4 miesiące później...

Witam wszystkich, zarejestrowałem się bo muszę spytać.

Po przeczytaniu wielu wątków dowiedziałem się jak wiele niuansów technicznych ma wpływ na brzmienie.

I teraz, jak rozumieć dane wzmacniaczy NAD'a (ze strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

NAD C320BEE | 20Hz-20kHz±0.3dB | 0.03% 20-20kHz | 2x50W | 435x100x290 | 6.5kg

NAD C325BEE | 20Hz-20kHz±0.2dB | 0.02% 20-20kHz | 2x50W | 435x100x290 | 8.0kg

Czy jedno dodatkowe wejscie wazy 1,5 kg?

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.