Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  271 członków

Paradigm Klub
IGNORED

Klub zwolenników PARADIGM

Rekomendowane odpowiedzi

Nie kadnie sie tak zakradac do czyjegos watku i sie reklamowac. Raz ze watek nieelgancko zalozyl prezes handel od Paradigm udajacy milosnika para...... to teraz pasozyt na to wszystko wlazl i zasral watek.

Senicz, a dlaczego popsułeś do reszty CD Rafaella? Miałeś naprawić, a zepsułeś. Jak to swiadczy o Twoich umiejętnościach? Widać umiesz wyłącznie się przechwalać i obrażać wszystkich wokół.

Senicz Ja z małymi przerwami jestem posiadaczem głośników Paradigm od 1991 roku ,w miedzy czasie zmieniłem różnych wzmacniaczy i głośników kilkanaście razy .O dźwięku z jakim codziennie przestaje w swoim domu mógłbyś tylko pomarzyć ,a biorąc pod uwagę twoją żałosną prezentacje na AS wnioskuje że jesteś głuchy jak pień ,więc co robisz na moim hobbystycznym wątku . WWWyyyyyppppaddd !!!!

Tja... wątek, w którym pewnie każdemu polecą paradigima (mi jakiś czas temu też). Już nie wiadomo, kto tu miłośnik, a kto dystrybutor :/ Wierzę głęboko, że tych pierwszych jest więcej... Pozdrawiam

Ja miłośnik ale tylko od Studio w górę ....zauważ GT że nic na siłę , racjonalne argumenty i porady .

I oczywiście nikt nie powiedział że Paradigm są najlepsze na świecie .

Wątek w założeniu miał polegać na chwaleniu sie swoimi zestawami w oparciu o Paradigm ,ale życie rozmyło .......

...do końca już nie dałem rady poczytać bo mam wrażenie, że ktoś chce "zniszczyć" i ten wątek...nudne... ale dodam moje wrażenie jak sprzedałem jolidę hybrydę i podpiąłem creeka 5350 - lepszy bas, wszystko wyraźniej, czyściej ...lepiej i ... przyjemniej.... a mało słucham bo nie mam czasu ostatnio...

Co chwilę pojawiają wpisy - najlepsze-najgorsze i tym podobne bzdety - a jakie to ma znaczenie ??? Zalezy co kto lubi - tytuł watku jest chyba jednoznaczny więc WON z niego ludziskom, którzy nie lubia tego brzmienia...

Ale co to ma wspónego FoXbał z tym czego słucham w domu ????

Patrz w tym temacie mówi sie nie o dystrybucji, tylko Konkretnym brzmieniu Proponowanym przez Paradigm .

Oraz pomaga potrzebującym ,jak jesteś w posiadaniu innych głośników to po co zabierasz głos w tym temacie .

>>>>Słuchy smieszne chodzą

To i ja się dołączę go grona maniaków :-) na razie zestaw w domu to seria Studio 40 v.3 na frontach, CC-470 v. 3 w centrum i ADP-470 v. 3 z tyłu. Powoli planuję dokupienie tylnego surround ADP-590 v.4, a wszystko zasilane z Yamahy RX-V2400.

foxbał, 9 Sty 2008, 15:56

>Chodzą słuchy że Polpak ma stracić dystrybucję Paradigma, jestem ciekaw czy też będzie taki mniód

>wtedy.

Tak tak - a ja słyszałem że Baba Jaga ma stracić miotłe na rzecz skarbówki - za niezapłacone podatki. A co do miodu... To Kubuś Puchatek będzie wiedział.

Gustaw, kogo moje piekne oczy widzą , napisałbys coś budującego tak żeby ucieszyć nasze serca w tym nowym roku 2008 .Cos byś zapodał fajnego jakis fajny temat coby popolemizowac ......

Nie pisałem o subwooferze bo go nie ma z powodów różnych, ale przedewszystkim dlatego, że nie lubię dudnienia. Te 40 na frontach i centralny oddają mi tyle niskich ile potrzebuję żeby obejrzeć i Szeregowca Ryana i Transformersów bez żadnych kompleksów. Dziś myślałem nad waszą ofertą (ten uderzony sub), ale mój zestaw to Jawor, więc mi wiśnia nie pasuje. Drugi powód to: jakoś nie mam przekonania do subów i ich niezbędności w KD. Wszystko gra w pokoju ok. 15m2.

Jesli to 15 metrów ,to przy takim składzie głośników tylko pozazdrościc konfiguracji .Nic dodać nic ująć ..

Oby wszyscy z tego forum mieli możliwosc przekonać sie co taki zestaw ,jak twój potrafi .

kerikawon napisał:

>Wątek w założeniu miał polegać na chwaleniu sie swoimi zestawami w oparciu o Paradigm ,ale życie rozmyło .......

A gdzie jak nie tu najlepiej pytac o rade odnosnie tych kolumn?Gdybym zapytał gdzie indziej albo zalozyl nowy watek na pewno dowiedzial bym sie ze tak naprawde to paradigmy sa beee i lepiej zrobie kupujac inne.A mnie chodzilo o konkretna odpowiedz.

radek862 napisał:

>podpiąłem creeka 5350 - lepszy bas, wszystko wyraźniej, czyściej ...lepiej i ... przyjemniej.... a mało słucham bo nie mam czasu ostatnio...

No tak... Tylko ta cena-prawie 5500zl.Porownywales moze z Creek EVO Integra?

A co do tego Cambridge Audio Azur 740A, to nikt go nie slyszal ze studio 20?

McGywer napisał:

>Ja właśnie mieszkam w województwie śląskim. Zapraszam na kawę i odsłuch. Miło bedzie poznać kogoś podzielającego moje zainteresowania.

Dzieki za zaproszenie.Na stałe mieszkam w Hiszpanii ale jak bede w Polsce w Sosnowcu to sie odezwe.Chetnie poszerze horyzonty bo jak na razie to slyszalem tylko B&W DM602 z Pioneer vsx607,Tonsil altus 300 z Technics sa-da8 i Polaris 300 ze wzmacniaczem diora 700.Wiec niewiele.

Co do tego lampowca... Moge troche poswiecic jesli chodzi o wyglad ale nie az tyle :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.