Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki-RLS-NEREIDA

arco11

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Bardzo proszę o opinie na temat głośników RLS-nereida pod ampli denon 4306.Odłuchałem je dzisiaj i jestem pod wrażeniem.Słuchałem również Dali z denonem ale bardziej mi odpowiadały RLS-y.Co wy sądzicie o tych głośnikach?Czy macie jakieś doświadczenia z nimi?...bardzo ...bardzo proszę o opinię.Mało jest opini o tych kolumnach a tak prawdę mówiąc to nigdzie nie znalazłem czegoś konkretnego Pozdrawiam

arco

https://www.audiostereo.pl/topic/28975-g%C5%82o%C5%9Bniki-rls-nereida/

uuuuuuuu to jak na ampli denona to wysoka półka...pamietam chyba ze prócz pieknej obudowy dwa rewelatory scan speaka weglowy nisko sredniotonowy i jedwabna kopułka..w swoim czasie był test w hi-fi muzyce i zostały znakomicie ocenione ..poszukaj u nich w archiwum..słuchałem prawie wiernych kopii DIY u jednego goscia i brzmiało to wspaniale..(cos co bez emocjii połozyło moje phonary)...moim zdaniem kolumny godne polecenia za dzwiek i jakosc wykonania..cieszy ze wykonane w kraju:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.