Skocz do zawartości
IGNORED

Kto dostał dziennik z płytą?

bumkrowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, dziś w dzienniku był dodatek ( jedna z 25 płyt z przebojami polskiego radia 3 ) komu udało się dostać ja niestety nie dostałem byłem chyba w 10 sklepach. Ktoś kto ma może napisze coś o jakości, utworach itp. Pozdrawiam

Paweł

Mam tę płytę. Żona kupiła ja rano wraz ze świeżutkimi bułeczkami na śniadnko. Niestety, że względu na wczesną porę i brak czasu nie odsłuchiwałem, ale wydanie jest piękne.

Też tak miałem rano. Odleciałem całe miasto o 7 rano!! i nic. U jednego ze sprzedawców przed otwarciem kiosku o 6 rano stało 6 osób ( stare czasy z Dziennikiem Ludowym ). Ale w dobie internetu nic nie jest niemożliwe:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oczywiściwe kupiłem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powiem szczeże że sam myślałem nad takim interesem jak na allegro :) Troche mi głupio teraz kupować kosztowała 1,50 a na allegro 10 zł :/ heh. Ale faktycznie ładnie wydana w formie takiej książeczki

chick, 7 Lis 2006, 15:43

>Ja tydzień wcześniej w kiosku zaklepałem. Jeśli chcecie kupić kolejne części, to jedyne wyjście.

>Pytanie ile będą kosztowały? Obawiam się, że ok 20 zeta.

wlasnie dlatego z kolejnymi juz nie bedzie takiego problemu, na pewno beda co najmniej 10 razy drozsze wiec i ludzie sie rzucac na to nie beda...

Mag

ja obiegłem dziś 8 kiosków i nic. Co do ceny kolejnych "tomów" to mam nadzieje, że będzie tak jak z Kill Bill'em, wówczas zarówno część 1 jak i 2 kosztowały po 1.50 :) Zapewne marze, ale co tam :D

To skandal! Obleciałem rano chyba ze 20 punktów z prasą i nic! A tu jakiś k*tas na Allegro w kilka godzin sprzedał w sumie nielegalnie 30 sztuk i zarobił na tym 250zł. W jakim kraju my żyjemy?! Nielegalnie - bo płyta na pewno nie jest do odsprzedaży, a poza tym - skąd miał tego aż tyle?! Niektórzy wystawili za 15zł. Zapisy i komitety kolejkowe - jak w "najlepszych" latach PRLu :/

A mi w Trójce takiego smaku wczoraj narobili na ta płytę... powinna chociaż być jakaś cena zaporowa chociaż 5zł żeby wyeliminować spekulantów.

Skandal ,to latać przez pół miasta za tak fajansową płytą !

Przepraszam,ale nie wytrzymałem jak czytam kolejny wpis rozpaczy o poszukiwaniu takiego arcydzieła.

Następny "genialny " składak,tym razem w HI-FI i Muzyka wydany przez Audio Physica ,no ale nie 1.50 a 20 zeta.

Trza czatować ,bo o brzasku wykupią.

:-))

heh błytka z lat 80tych = kolejki jak w latach 80, i przekręty jak w latach 80 :/ ni powiedziałem najfajniejszej rzeczy jak chodziłem po sklepach to ścigał się ze mną jeden pan heh wbiegł przedemną do empiku ale póżnioej już ja byłem szybszy śmiesznie to wyglądało, spotkaliśmy się chyba w 3 sklepach ale nigdzie nie było

>>>>>>>>>>>

Mi na szczęście udało się kupić płytkę o 7:20 rano w Tychach... Z tego co doczytałem w gazecie kolejne części będą kosztować 19,90 + cena Dziennika....

no chyba, że ktoś zamówi sobie subskrypcję to płytki wyjdą po 17,25zł.... ; )

a pierwsza płytka naprawdę fajna....

A ja się wkurzyłem. Rano, w drodze do pracy moja kobieta kupiła Dziennik z płytą. W pracy płytę pożyczyła koleżance. No jak to? Mam nadzieje, że dzisiaj koleżanka płytę odda.

Jak te płyty znalazły się na allegro? Skorupowani kioskarze? Co tu się dzieje? Swoją drogą "ci" sprzedawcy z allegro to zwykli ... a już nie powiem co...

Muzyczka - z sentymentu muszę powiedzieć, że wpada w ucho tak jak wpadała przed 25-ciu laty.

Ale jakość - pozostawia bardzo wiele do życzenia. Przy dzisiejszych możliwościach uważam to za duże niedbalstwo. Płyta nadaje się tylko do "jamnika" w kuchni.

wczoraj wieczorem plytka wylądowała z opóźnieniem w moim odtwarzaczu.... od razu przez sluchawki - pierwsze odczucie? bardzo ,,nierówna" jakość utworów, wydaje mi się że najlepiej idzie Perfect i Jon&Vangelis,

sentymentalnie... fajna, ale za następną więcej niż dyche raczej nie dam. Książeczka - ta sama w sobie jest fajna.

Pozdrawiam

Będzie tak, jak z innymi seriami gazetowymi. Potem na allegro będą po 10,-. lub mniej

Sprzedawana jest książka z płytą, a nie plyta z ksiązką aby zalapać się na 7% VAT.

Ja tą serię odpuszczam bo nie znoszę Niedźwieckiego i jego nudziarstwa

Pzdr

vanvideo=> Potem na allegro będą po 10,-. lub mniej

Oj tu się pomyliłeś i to sporo. Czy z kupnem drugiej części były takie same problemy jak tydzień temu? Chyba nie biorąc pod uwagę, że rok 1983 kosztuje 19,90. A tymczasem na allegro niektórzy chcą za rok 1983 35 zł albo i więcej. Ludziom to sie chyba w głowach poprzewracało. Chęc zysku zaślepia totalnie jakby ten zestaw to było niewiadomo co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.