Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie na DIY AS2006

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

senicz, 13 Lis 2006, 15:51

>Chce zrobic krzywde Peterowi? jego Patek ma przegrac z samodzialem Senicza? a ze przegra to jest

>pewne. No i co poczna wielbiciele gacka na calym swiecie gdy ich legenda padnie pod basociosami

>zwyklaka? panowie! do legend podchodzi sie ostroznie bo moze sie okazac ze legenda jest wyssana z

>palucha!

Marketing widzę masz obcykany ,brak szacunku dla autorytetów też,no i dobra ;a teraz pokaż, że masz jaja a jak nie wygrasz to odszczekasz to każdemu forumiczowi z osobna albo czego ci serdecznie życzę sława SŁAwaa SŁAWA....

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

acha w preampie ani w buforze wyjsciowym w dvd nie ma stabilizacji napiecia ani tez zadnych specjalnych filtrow aktywnych!!! zywe napiecie ze zwyklego prostownika na powolnych diodach wali na uklad. tak jak w koncowce mocy. Preamp zasilany jest z +/- 80V i to mnei martwi bo moze mnie kiedys zabic ten stopien. Jak czytam o tych specjalnych trafach kondach diodach ha ha smieszy mnie to nadzwyczajnie.

moge i szczekac na czesc Patka. Czemu nie. Jak wygra. Zrobimy slepe testy? choc z drugiej strony zebrani mogac znac brzmienie scalakow moga glosowac za Patkiem wiec nie zgadzam sie na szczekanie. Zreszta nawet licze na bezstronnosc sluchaczy. Scalaki przecwiczylem i uwazam je za syfki. Tak jak mowilem wasz zestaw przeciw mojemu. A moze tacta przytaszczyc?

przynieś do KAiM jeszcze raz to co było na AS'o6. Zbierze się większa ekipa i możemy zrobić ślepy odsłuch, nie będzie że kogoś głowa bolała po całym AS, czy temu kolumny nie pasowały. No i wreszcie usiądziemy i dobrze posłuchamy ;))

A Lancaster niech przyjeżdża jeszcze raz! ;)) jak nie to materiał filmowy podeślemy :D:D

senicz, 13 Lis 2006, 16:12

moze w przyszlym? musze najpierw was odwiedzic aby poznac droge i poznac przeciwnika. Puscimy se

Jopek i smutni rozejdziemy sie do domow.

ZAPRASZAMY !!!

Czwartki i piątki od 18 ... szczegóły (w tym dojazd) na www.kaim.com.pl ... oczywiście innych zapraszamy również :)

zdezi

Falco, 13 Lis 2006, 16:17

>poproszę z 1027Be

... jeszcze jakieś wymagania?

Może braci Kaczyńskich zaprosić na odsłuch ? ... jeśli nie tych dwóch to przynajmniej jednego ... Bogusława ;)

zdezi

Seniczu, czy naprawdę myślałeś, ze jeżeli załozysz okulary to nikt Cię nie rozpozna?! :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

od electry 1027 bede raczej trzymal sie z daleka.

Lancaster - i pomyslec ze mnie posadzali o antysemityzm? mam juz jednego z gackiem super wypas do konfrontacji bo Petera szkoda no chyba ze sam pozwoli. Co do Jopek to sami ocencie czy warto ja przesluchiwac? moze sie przyzna?

Seniczu Peter pozwoli bo nas lubi :) Fajnie byłoby posłuchać twojego zestawu w klubie na spokojnie, narobiłeś smaka na tym pokazie daj sie namówić.

>lancaster ja tam od razu poznałem :-)

posluchalem jopka na malych electrach i daly rade. Oczywiscie zostal ten burczybas ma chlopie ale duzo mniej niz na duzych siostrach 1027 kilka gwizdow na srednicy ale do wytrzymania. Dorwalem sie do sampli z jakis czasopism bedzie sporo fajnych kawalkow. No jak tam gacki gotowi?

Pozdrawiam kolegę senicza. Faktycznie grało całkiem nieźle, chociaż miałem do kilku detali uwagi. Moim zdaniem nieco zbyt ostro, ale przynajmniej nie "muliło". Dynamika na b. dobrym poziomie. Gdyby pojawiło się nieco więcej tzw. klimatu, to nie miałbym żadnych zastrzeżeń, no ale to tylko przypadkowe pomieszczenie z przypadkową akustyką. Byłem w nim wcześniej i było znacznie gorzej - tym większe uznanie, że dało się coś wycisnąć w tych warunkach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dziwne to nikt nie chce konfrontacji mojego z jego? a jak skomentujecie info o tak duzych roznicach w czesciach w kanalach? bo dla mnie takie info to istna bomba informacyjna. Wynika z niej ze te bzdury o symetrii i doborze elementow to kpina z logicznego myslenia.

senicz, 15 Lis 2006, 14:42

> a jak skomentujecie info o tak duzych roznicach

>w czesciach w kanalach? bo dla mnie takie info to istna bomba informacyjna. Wynika z niej ze te

>bzdury o symetrii i doborze elementow to kpina z logicznego myslenia.

Wszyscy po odsłuchu zaniemówili z wrażenia, lub jest im niezręcznie się przyznać do takiej "wpadki", a szczególnie tym którzy to ponoć "słyszą" kable, kon.... itd.

>>henrykpiątek

Henryk nie zrozumiesz tego do póki tam nie będziesz. Filmik wszystkiego nie oddaje, przede wszystkim atmosfery, podniecenia, etc. ;-)

>>Senicz

Możesz podać spis kawałków (wykonawca - tytuł) z Twojej płyty? Tylko ta mnie interesuje.

co do plyty to nie wiem bo wiekszosc z jakis pokazowych plyt focala i podobnych wiec nagran nie znam. Najwazniejsze to chor mormonow, Romeo i Julia z plyty telarc to do testow na duze zespoly Jopek z koncertu z nagraniem Okularnicy - absolutnie najtrudniejszy utwor do testow jaki znam. Madonna Power cos tam a reszta to glownie wokale kobiece. Najlepeij zaczac test od Jopek jak kolumny zabecza to juz mozna wynosic je do piwnicy lub smietnik. Ot i wszystko. Moze ktos wystawi ten kawalek na mula to se sciagniecie. Oczywiscie bestratnie.

dla znawcow jakosci audio te dzwony puszczone przez Dlugowlosego Mistrza powinny dac duzo do myslenia. Ale tylko jeden czlowiek zauwazyl ze cos jest na rzeczy. Moje gratulacje Lancaster. Ma Pan potecjal.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.