Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o to audioshow, to czy bede mogl odluchac kolumny roznych producentow do 2500 zl?? Czy to bedzie poprostu zwykle chwalenie sie flagowym sprzetem danej firmy i nic wiecej? Bo jesli tak to szkoda na paliwo kasy i straconego czasu.

Panowie,

przepraszam, że tak troszkę nie na temat, ale czy jest ktoś z Trójmiasta lub okolic, kto będzie jechał autem na AudioShow lub chce jechać? Szukam chętnego, bo samemu nie chcę się jechać. Mogę też pojechać swoim autem. W rachubę wchodzi tylko sobota.

Jestem ciekaw sprzętu, bo od 5 lat planuję wypad na tą imprezkę i chyba w końcu się uda:)

pozdrawiam wszystkich i życzę owocnych porównań:)

Andrzej

cooler

Na Audioszoł niczego nie będziesz mógł odsłuchać. To jest wystawa a nie salon odsłuchowy. Nie nastawiaj się na dokonywanie wzborów na wystawie. Tam jest tłok, duchota, czsami śmierdzi potem, berdzo często gra żle. Ale jest faniasto. Ja od 5 lat jestem co roku!

Pozdrawiam Stempur

www.audioshow.pl

Najlepsze pory do odwiedzin to:

Sobota 10-11 i 16-20

Niedziela 10-12 i 15-18

W pozostałych godzinach moze być tłoczno, więc jeżeli chcemy czegoś naprawdę posłuchać to proponuję wizytę w tych godzinach. Szczególnie sobota wieczór jest godna polecenia.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Iceman, 7 Lis 2007, 17:31

>>po odstaniu w kolejce - czapka , rękawiczki, piersióweczka bo stoi się przed hotelem

>>na dworze, a idzie zima

>

>To sie trochę zniechęciłem...

Bez przesady. Kolejka posuwa się zwykle dość sprawnie.

Do bristolu można dojechać od strony ulicy Karowej (Bristol stoi na rogu Krakowskiego i właśnie Karowej) lub zatrzymać się na parkingu Hotelu Europejskiego (to 100m od Bristolu), od strony placu Piłsudskiego.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Witam wszystkich i przypominam

W sobotę o godz. 12 chętni mogą sobie zrobić grupowe zdjęcia audiofilskie w Hotelu Sobieski, spotykamy się przy szatni na parterze.

A od godz. 20 mamy zarezerwowane stoliki w klubie Harenda przy Krakowskim Przedmieściu.

Pozdrawiam Stempur

stempur, 6 Lis 2007, 00:13

>cooler

>Na Audioszoł niczego nie będziesz mógł odsłuchać. To jest wystawa a nie salon odsłuchowy. Nie

>nastawiaj się na dokonywanie wzborów na wystawie. Tam jest tłok, duchota, czsami śmierdzi potem,

>berdzo często gra żle. Ale jest faniasto. Ja od 5 lat jestem co roku!

>Pozdrawiam Stempur

Wiec dam sobie spokoj. Dzieki za uswiadomienie mnie stempur.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich i przypominam

W sobotę o godz. 12 chętni mogą sobie zrobić grupowe zdjęcia audiofilskie w Hotelu Sobieski, spotykamy się przy szatni na parterze.

A od godz. 20 mamy zarezerwowane stoliki w klubie Harenda przy Krakowskim Przedmieściu. Hasło: „Audioszoł”.

Pozdrawiam Stempur

W Audio Klanie stoją takie wynalazki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Si. Z diamentowym tweeterem. 62k zł.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.