Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Rafaell, 24 Sie 2007, 11:31

>kerikawon, 24 Sie 2007, 10:02

>Czy ja Tobie mówię co masz robić ???

Ja cię strasznie przepraszam ,ale pisząc do ciebie pisałem do ogółu dla dobra sprawy .

Co do Moich preferencji Audio (TO do cir ) to tylko naturalne brzmienie .Słyszał Pan jak brzmi gitara na żywo albo właśnie omawiane organy ??? I prawidłowo ustawiony system ma to w miarę jak najwierniej odtworzyć .

Proszę więc nie bredzić już więcej o tych estradówkach bo wyzwę na udeptana ziemie ....Broń pozostawię do wyboru .

• 1 miesiąc później...

Przepraszam, nie miałem czasu przeczytać tego watku. Program, w postaci przewodnika będzie na stronie na ok 2 tyg przed wystawą. Już teraz moge powiedziec, że liczba pokoi oraz wystawców będzie rekordowa. Do zobaczenia na wystawie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elberoth świetnie że w końcu znalazłeś czas :

Mam następujące pytanie :

*Czy będą w końcu sprecyzowane jasne zasady pokazów i prezentacji (regulamin dla wystawców) tak żeby niektórzy wystawcy nie zagłuszali reszty ????*

*Czy będzie to w końcu wystawa ukierunkowana na najlepsze stereo ???*

pozdrawiam .

Tak sobie myslę ;)

Ad1: Eeeee kogo to obchodzi. Będzie łomot i już. Jeżeli pechowi sąsiedzi dają się co roku wsadzić w ten pasztet, to widocznie im nie zależy.

Ad2: Nie - ponieważ dystrybutorzy zgadzają się z autorem wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i zapinają elektronikę czym popadnie, byle z własnej oferty.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Zagłosowałem, by na AS'07 posłuchać systemu z kolumnami NHT. Pomożecie głosowaniem ?

Ukryta Zawartość

O jakie fikuśne (i ładne):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czy jest juz jakas aktualna wersja ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Przewodnik 2007 powinien być jutro na stronie. Wszystkie materiały poszły już do webmastera.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

No trochę można to zrobić wcześniej. Tym bardziej, jak chce się zaprosić kogoś z zagranicy miałem taki przypadek. Ludzie stwierdzili, że musi to być prowizorka jak na miesiąc przed imprezą nie ma świeżych informacji na www. Szkoda.

To nie prowizorka tylko jak znam życie część jeszcze nie wpłaciła kasy za wynajem pomieszczeń i nie wiadomo czy na pewno będą A na lepsze pomieszczenia jak się zwolnią znajdą się kandydaci no i cały plan bierze w łeb

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Szczerze mówiąc, to nie znam żadnej wystawy na świecie gdzie pełna wersję przeodnika po wystawie można było by przeczytac na stronie www. Nie mówiąc już, że mozna to zrobić na 3 tygodnie przed wystawą.

Wraz z przewodnikiem pojawi sie równiez ostateczny plan.

To co napisaliście jest oczywiste, ale:

1) Kilka pewnych informacji można podać ( o czymś szczególnym, sprzęcie, instrumencie, zespole, ludziach etc.) Wydaje mi się, że tak jak pan Bartoszewski pomógł PO tak tej wystawie kilka wcześniejszych informacji o czymś by nie zaszkodziło a podejrzewam, że byłoby niezle ropropagowane ( np. prasa nie tylko branżowa, a może nawet telewizja .....np. taki SHOW z udziałem np. muzyków, który można by transmitować cytować o tym rozmawiać.

2) Dla nas audiofili informacje są też bardzo ważne, bo nie wiedząc nic ( na 3 tygodnie przed AS ) mamy wyobrażenie o następnej edycji z poprzedniej ( jestem stałym bywalcem od 2000 roku)...i coraz częściej nam się po prostu nie chce, a szkoda.

3) ( już ostatnie) zrobić burzę mózgów aby tchnąć w tę imprezę trochę życia i wcześniej o tym poinformować.

A tak jest jak każdy widzi ;-)

Jednak do zobaczenia na AS

Nowy plan wystawy jest już dostępny na stronie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W 701. Jest błąd na planie, ale juz poprawiamy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.