Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Oooo to znowu straszne :). Znów będą piszczały Panie Beztalęcia (czyt. śpiewały) a pokoju z zaplecza dolatywał zapach gorzały. Obsługa przymroczona, której wszystko jedno co gra.

Chyba że chłopaki wzieli sie w garść i............ będą przestrzegać prócz zasad Kaim zasady AA, czego szczerze im życzę!!!

Elberoth, 26 Paź 2007, 19:29

>Nowy plan wystawy jest już dostępny na stronie.

>

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Plan wystawy to dla zwiedzających mało istotna informacja. Swój udział w Audio Show mało kto będzie uzależniał od tego w którym pokoju kto rozlokuje swój sprzęt (choć tacy też pewnie się znajdą). Myślę, że dobrą praktyką byłoby zobligować wystawców by odpowiednio wcześniej podali do opini publicznej jakie systemy będą prezentować. Dało by to jakieś wyobrażenie co do treści samych prezentacji. A tak, to poza kilkoma super-systemami - które będą z uwagi na swoją stratosferyczną cenę magnesem dla mas - bedzie wielka niewiadoma. Myślę, że rzetelna iformacja byłaby więcej warta dla audiofilskiego światka niż tak bardzo ceniona reklama.

Ukryta Zawartość

Gustaw,chcesz bojkotować jedno z niewielu miejsc na wystawie gdzie można normalnie muzyki posłuchać ??

Tylko w Polpakowcy pozwolą ci posłuchać twojej nędznej muzy i nie będą się marszczyć i wypraszać delikatnie z pokoju .

Tak było w zeszłym roku gdzie można było zapuścić swoją płytę??? tylko u Pana Irka i Fajfera nie było problemy .

Gdzie indziej przed zapuszczeniem płyta była weryfikowana czy aby system ni pokaże złych stron , a najlepiej to by było żeby tylko plumkanie albo Diana Krall . Ludzie rozsądku trochę to ze inni nie potrafią prezentować swoich niezestrojonych systemów i boją się ujawnić ich słabości to nie znaczy że poprawnie prezentują możliwości tych systemów .Zresztą widać i tak że Polpak został odcięty .Może dla tego że ma najfajniejsze klocki i głośniki i ktoś się boi konfrontacji systemów .No jak rany tak sobie to czytam i zastanawiam sie kto jest bardziej zboczony .ja który idę na audio show znaleźć nowe lepsze brzmienie czy wy którzy traktujecie te wystawę jak świątynię gdzie sie nawet mówi szeptem .Ciekawe czy ktoś was był po zakończeniu pierwszego dnia posłuchać u nich na luzie muzyki pogadać szczerze ,a nie krytykować i obrzucać błotem zza klawiatury .

kerikawon, 27 Paź 2007, 22:54

>Tylko w Polpakowcy pozwolą ci posłuchać twojej nędznej muzy i nie będą się marszczyć i wypraszać

>delikatnie z pokoju .

>Tak było w zeszłym roku gdzie można było zapuścić swoją płytę??? tylko u Pana Irka i Fajfera nie

>było problemy .

>Gdzie indziej przed zapuszczeniem płyta była weryfikowana czy aby system ni pokaże złych stron , a

>najlepiej to by było żeby tylko plumkanie albo Diana Krall .

Bzdura. Słuchałem swoich płyt w wielu pokojach.

Ludzie rozsądku trochę to ze inni nie

>potrafią prezentować swoich niezestrojonych systemów i boją się ujawnić ich słabości to nie znaczy

>że poprawnie prezentują możliwości tych systemów .

Jacy inni ? Nie przypominam sobie takiej kaszany jak dzwięk z pokoju Polpaku rozwalający się na całe piętro.

Może

>dla tego że ma najfajniejsze klocki i głośniki i ktoś się boi konfrontacji systemów .

Wątek o dowcipach znajduję się w zakładce "bocznica".

No jak rany tak

>sobie to czytam i zastanawiam sie kto jest bardziej zboczony .ja który idę na audio show znaleźć

>nowe lepsze brzmienie czy wy którzy traktujecie te wystawę jak świątynię gdzie sie nawet mówi

>szeptem .

Nikt wystawy nie traktuje jako świątynię ale jak bedę chciał posłuchać dzwięku a'la Mediamarkt to pójdę do Mediamarktu.

Ciekawe czy ktoś was był po zakończeniu pierwszego dnia posłuchać u nich na luzie muzyki

>pogadać szczerze ,a nie krytykować i obrzucać błotem zza klawiatury .

Tam nawet nie chciało się wchodzić a co dopiero posłuchać. Otwarte drzwi od pokoju i "umca-umca", prawie na maksa.

Na delikatną uwagę mojego znajomego, że aby choć trochę ciszej grano, Pan coś tam odpalił, (z miną: "mam to w dupie") w stylu, że "szefo kazali".

Gustaw twoja opinia ->

>Nikt wystawy nie traktuje jako świątynię ale jak będę chciał posłuchać dźwięku a'la Mediamarkt to

>pójdę do Mediamarktu.- obraża wielu ludzi włącznie ze mną właścicielem PRADIGM .

Skoroś taki mądry to idź i pokaz Panom z Polpaku jak to się powinno robić może ci zapłacą za KNOW HOW i wszyscy na tym skożystają jeszcze

senicz, 27 Paź 2007, 22:05

>Ja juz podalem ze moj mega super extra system kosztowal 600zl. A i tak zalatwi reszte wystawy.

Nie bardzo rozumiem!

Czy ten zestaw jest wyceniony w obecnych zł. czy tych z przed lat? Dziś zwykłe gniazdko czy wtyczka wiadomo ile kosztuje. Cenię ludzi potrafiących zrobić (uzyskać brzmienie) za niską kwotę ale dzisiejsze 600zł. wydaje sie śmieszne. Nie chce mi się wierzyć, gdyż jest to nie realne. Może nakład materiałów to 600zł a swojej pracy za parę tysięcy nie dodałeś? Oj żartowniś:)

Koszt w dzisiejszych zlotych. Kolumny ok 200zl. Maranciunio 130zl. Reszta na Nalesnika i rozne drobiazgi jak wysokotonowe z wolumen po 12zl sztuka. trafa po 60zl od INDEL super firma bardzo polecam. A obudowy z wolumen po 20zl. Reszta to zlom z roznych plytek. Wydlubalem jakies elementy. Plytki po 5zl sztuka. Jak juz pisalem oba kanaly maja rozne tranzystory i czesci. Moze uklady sa takie same ale nie recze za to? Przewody z jakiejs wiezy sprzet 30 lat i glosnikowe natynkowe tyle ze miekkie? z metra. Jak sami widzicie taniocha. A robocizna? no coz robilem to dla przyjemnosci robienia lutlampa.

kerikawon, 28 Paź 2007, 15:19

>Skoroś taki mądry to idź i pokaz Panom z Polpaku jak to się powinno robić może ci zapłacą za KNOW

>HOW i wszyscy na tym skożystają jeszcze

Skoroś nie taki mądry to nie sugeruj co kto ( i jak) ma robić.

Na stronie www jest już dostępny przewodnik po tegorocznym Audio Show. A w nim sporo info o tegorocznych prezentacjach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ja tez jestem za identyfikatorami z chęcia poznałbym np . Pana Gustawa .

Pamietam tylko ze na poprzednim AudioShow w sobotę po wystawie miałem przyjemnos słuchac w polpaku nie umca umca tylko konceru Ramstein Volkerball z najnowszej płyty .Koncert ogladała takze obsługa hotelowa i paru innych zainteresowanych zwiedzających .Co ciekawe wszycy zostali poczęstowani i atmosfera była bardzo miła więc nie rozumiem Pana Gustawa może pomyliło mu sie z inna firmą ,albo to ukryty przedsatwiciel innej firmy ziejacu nienawiscią do innych konkurencyjnych firm .Dlatego jestem za identyfikatorami .

kerikawon, 30 Paź 2007, 10:00

Co ciekawe wszycy zostali poczęstowani i

>atmosfera była bardzo miła więc nie rozumiem Pana Gustawa może pomyliło mu sie z inna firmą ,albo to

>ukryty przedsatwiciel innej firmy ziejacu nienawiscią do innych konkurencyjnych firm

Oczywiście, kerikawon. :-)))

Jestem jednocześnie prezesem Audioklanu, szefem sprzedaży w AudioSystem i portierem w Trimexie.

Wieczorami podaję kawę w RCMie.

.... a może Tobie, w zeszłym roku pomyliły się hotele ? Może byłeś na Audioshow w hotelu Forum a nie w Sobieskim ?

Tutaj masz linka. Mam nadzieję, że tym razem dobrze trafisz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam nadzieje że spotakamy sie na AudioShow i wyjaśnimy sobie nieporozumienia przy szklance piwa w Hotelu Sobieski .Dziwi mnie tylko dlaczego tak złosliwie mnie Pan atakuje , i za co ???

Ja opisałem tylko swoje wrażenia ,mam nadzieje że znajdzie sie ktos na forum kto tak jak ja napisze jak naprawde było .

kerikawon, 30 Paź 2007, 11:39

>Mam nadzieje że spotakamy sie na AudioShow i wyjaśnimy sobie nieporozumienia przy szklance piwa w

>Hotelu Sobieski .Dziwi mnie tylko dlaczego tak złosliwie mnie Pan atakuje , i za co ???

>Ja opisałem tylko swoje wrażenia ,mam nadzieje że znajdzie sie ktos na forum kto tak jak ja napisze

>jak naprawde było

kerikawon.

Zwróć proszę uwagę, że to nie je czepiałem się Twoich postów. Ja też tylko opisywałem swoje wrażenia i nic więcej.

Tak czy inaczej nie "miej do mnie urazy" bo złośliwy jestem z natury. :-)

pozdrawiam

Gustaw

Mnie również dziwi bardzo ten atak na Polpak. Może to Ty gustaw byłeś gdzieS indziej a nie kerikawon? A może miałeś już taką głuchość w uszach że nie wiesz o czym piszesz. Śmieszy mnie to bardzo- Polpak pokazywał w tym pokoju KINO DOMOWE NA SIGNATURE S-8... A z tego co ja zuważyłem a byłem tam dobrą chwilę ok.godziny jakoś nikt nie marudził i wszystkim jakoś ta głośność pasowała co więcej było tam bardzo dużo ludzi. Więc jak nie masz co robić tylko piszesz jakieś pseudo posty to może znajdż sobie jakieś zajęcie??? a jak jesteś złośliwy z natury to może szachy??? :-) Dla wielu osób takie kino na takich klockach jakie pokazał Polpak jest po prostu nie osiągalne i nie widzę powodu żeby ich za to krytykować. A gdy ktoś chciał posłuchać ciszej to wystarczyło podejść do ludzi z Polpaku i to im powiedzieć. To tyle w temacie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.