Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOSHOW - 2007

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Płatni "ewangeliści" Polpaku. ;-(

Odwalcie się od moich postów.

Postawa Polpaku na ostatnim Audioshow to zwykłe chamstwo i tyle

Takie jest moje zdanie i wolno mi je na forum wyrazić.

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę słowo Polpak i poczytać wypowiedzi obrońców Polpaku.

Dziwnie często te same osoby odwołują się do linków ze strony Polpaku. Śmierdzi mi to krypto-reklamowaniem tej firmy.

Jeszcze jedna zaczepka na forum to pojawi się specjalny wątek o bojkocie Polpaku na Audioshow 2007.

Nawet jak będę w nim pisał sam to chwały to Waszej firmie nie przyniesie, tym bardziej, że do Audioshow 2007 zostało kilka dni.

Miałem już nie zabierać głosu w tej sprawie...lecz gustaw znawco - to nie jest twoje prywatne forum i jeżeli za jego pomocą leczysz jakieś kompleksy to twój problem. Lecz jeżlei napisałem "tyle w temacie" to znaczy że nie chcę z tobą polemizować. Masz dziwną awersję do Polpaku której to Firmy ja jestem klientem a nie "ewangelistą". A dla mnie to ty sobie bojkotuj co ci się tylko podoba nawet misia uszatka... Lecz nie obrażaj ludzi!!! A jak chcesz podyskutować to zapraszam na priv. Bo nie lubię być obrażany (a jako klient Polpaku czuję się przez ciebie atakowany) lecz nie chce zajmować forum tego typu merytoryką z kimś takim jak ty... Więc jak coś to zapraszam. A Polpakowi życzę tylu samo ludzi co mieli rok temu. Panowie wbrew temu co tam ktoś pisze robicie świetną robote.

Mam nadzieję, że Fr@ntz mi wybaczy to, że go zacytuję.

Fr@ntz, 11 Lis 2006, 19:18

>byłam dzisiaj tylko w Sobieskim. Wrażenia, hmmm .... Elberoth - jeszcze raz nie oddzielisz Polpaku

>od innych wystawców przynajmniej jednym piętrem to Ci kuku zrobię. Rozmawiałem z Panem z WLM, też

>był mocno zdegustowany debilizmem sąsiadów "z dołu" o Harpii nie wspominam, ale Panowie też bardzo

>pejoratywnie określali swoich sąsiadów.

kerikawon, 30 Paź 2007, 16:06

O! Widzę, że właśnie się odezwały.

Snajper, 11 Lis 2006, 22:59

>

>9) Polpak - słychać ich było niemal w całym hotelu. :( Inni wystawcy nie mieli wyjścia i też dawali

>w palnik, żeby w ogóle było cokolwiek słychać. Paranoja. Dla nich naprawdę powinien być osobny

>budynek. Ponadto nikt nic nie umiał mi powiedzieć o Studio v4. To moje rozczarowanie tej wystawy,

>aczkolwiek podobno oni zawsze tak maja... ;)

>

Ale mam lepsze ....

-> cir

przecież kerikawon już napisał co jest dla niego referencją:

"Polpakowcy wiedzą co robią , tu na forum ludziska sie zachwycają plumkaniem itp ,a gawiedź wychodzi i na ustach ma uśmiech , a rozmawia jaki to super sprzęt w Polpaku słyszeli. Będziesz na Audio Show to poobserwuj .Ja sie już do tego przyzwyczaiłem .Liczy sie efekt wywołany i ze mówią ludzie o czymś . W zwojach się wyryło Polpak . Patrz ile razy ktoś na tym forum pisał ze w tamtych pokojach to zakłócali reszcie odbiór .I co każdy pamięta te łup i BUM .O reszcie już zapomniano."

Ma być mocne jebut, i resztą się nie przejmuj - ważne żeby każdy amator basowego malucha wiedział gdzie ma kupować sprzęt, ot co...

:D

Ja chce żeby ktos pokazał ze jego system to potrafi bez użycia subwoofera .Dl;atego na ostatnim Audioshow z przyjemnoscią posłuchałem W Pokoju Polpaku Rammsteina z płyty "reise reise" lub Hoobastank z płyty 'every man for himself"gdzie wiekszośc tych cudownych systemów

sie po prostu nie wyrabia , a bas to porażka . pomijam dynamikę .

Zydelek, 14 Lis 2006, 08:47

Niech i będzie Kino Show ale z rozsądnym dźwiękiem. Rozumiem Twoje nastawienie po gównianym łomocie Polpaku. Taki dźwięk powinien być prawnie zakazany ;-)

Kinomaniacy niestety nie mają, z tego co wiem, swojej imprezy i dobrze aby mieli okazję posłuchać i obejrzeć "kino" na dobrym poziomie" (w Audioklanie glośnik+procesor Yamahy grały całkiem przyjemnie.)

Reasumując.

Dobre kino na AudioShow : TAK

Gówniany łoskot pseudo kina a'la Polapak: NIE

Nie podobal mi sie lomot z Polpaku i paru innych miejsc. Nie podobal mi sie Jacques Loussier i puszczany w kilku pokojach Waters, ale to juz kwestia mojego spaczonego gustu ;-)

Pokój Polpaku - (Kino Domowe) Można zaplanować zabójstwo JM Jarre. Wystawcy powinni być karani amputacją strategicznych elementów ciała za tak debilne raczenie całego piętra tak gównianym dzwiękiem. Referencyjna prezentacja wyzwalająca czystą agresję.

Oczywiscie wszytkie wymienione opinie (przepraszam ze nie wymieniłem twórców ,oprócz 1 mojej )są jak najbardziej obiektywne .

I zgadzm sie znimi ,natomiast kwestionuje opinie Gustawa o umca umca ,po godzinach można było posłuchac koncertu Rammstein. Co do bojkotu Polpakowców proponuje dyskusję .Kto za Kto przeciw ..

Pozdrawiam Panie Gustawie do zobaczenia mam nadzieje na Audioshow .

Kerikawon,

Zdecydowanie rozumiem Twoje wpisy "uprzedzające" :-)

Niestety tak się składa, że obok, jak to określasz "plumkania" jedną z moich ulubionych kapel jest właśnie Ramstein i m.in. dlatego mam układ odniesienia w stosunku do "umca-umca" w pokoju Polpaku.

Nie mam zamiaru bojkotować kogokolwiek na AudioShow 2007. Wstąpie nawet do Polpaku o ile będą zachowywać się nie jak dresy siedzące w czarnym, zdezelowanym BMW, tylko jak poważny dystrybutor sprzętu audio.

Sam znalazłeś odpowiednie wpisy i jeżeli masz zamiar dyskutować z faktami i kopać się z koniem to chyba nie jest to najbardziej rozsądne rozwiązanie.

Pozdrawiam, Panie Kerikawon :-)

A tu macie tegoroczne atrakcje w pigułce:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

a co to audiofast chwali sie zrodłem dzielonym ktore niedawno sprzedawał Mirek Potempski ?

był nawet tanszy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Filip Kulpa i jakiś człowiek zajmujący się panelami.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Osobiscie przyglądając się dyskusji Gustawa i Kierikawona , widzę jedną kwestią . Kierikawon w poprzednich postach krytykuje Polpak >> Nie podobal mi sie lomot z Polpaku i paru innych miejsc. Nie podobal mi sie Jacques Loussier i puszczany w kilku pokojach Waters, ale to juz kwestia mojego spaczonego gustu ;-)

miśkuleczka ---jakos opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź zacytowałem pare zeszłorocznych postów ,i nie widze tu żadnej formy porównywania( Kogo ??Siebie ??z dystrybutorami ???)z innymi bo dlaczego ???

Mój spór z Gustawem dotyczył pewnego zdarzenia (Podobno miało miejsce takie zdarzenie )po wystawie w czasie odsłuchów poimprezowych .Tez jestem za identyfikatorami proszę sie baczniej wczytać w to co napisałem .

Pozdrawiam

kerikawon, 31 Paź 2007, 13:07

>Mój spór z Gustawem dotyczył pewnego zdarzenia (Podobno miało miejsce takie zdarzenie )po wystawie

>w czasie odsłuchów poimprezowych .Tez jestem za identyfikatorami proszę sie baczniej wczytać w to co

>napisałem .

>

>Pozdrawiam

Kerikawon,

POWIEDZ MI DROGI PRZYJACIELU, DLACZEGO CELOWO, W PRYTMITYWNY SPOSÓB DEZINFORMUJESZ FORUMOWICZÓW !!! ?

Co oznaczają stwierdzenia "podobno" i "po wystawie w czasie odsłuchów poimprezowych" ?

Co ty chrzanisz, kerikawon, że nasz spór dotyczy "pewnego zdarzenia" ?

To "zdarzenie" to cały zeszłoroczny Audioshow podczas którego przedstawiciele filmy Polpak

zachowali się jak ostatnie gbury zawalając całe piętro hotelu Sobieski gównianym dzwiękiem.

Identyfikatory na Audioshow są tobie potrzebne ? A niby to dlaczego ? Może jeszcze pesel mam sobie wytatuować na czole ?

W co ty próbujesz grać, kerikawon ? Może tobie pomogę i poszukam twoich marketingowych wpisów dotyczących Polpaku ?

P.S. Piwo to sobie sam wypij bo z oszustami piwa nie pijam.

Panie Gustaw powiem tak : z chamami nie dyskutuję , co do dyskusji z Panem to faktycznie dobrze by było abyśmy się nie spotkali bo spuściłbym po schodach i kazał psami poszczuć . Gnojek z Pana i Łachmyta .Man nadzieję że forumowicze sami określą bez mojej pomocy Pana prowinencję .

Chcesz Pan konfrontacji to twarz w twarz bo jak na razie mocny Pan tylko w piśmie .......

kerikawon, 1 Lis 2007, 21:28

Proponuję abyś się już wycofał. Twoje działania przynoszą zupełnie odwrotny skutek do tego jaki chcieliście uzyskać.

Nie mam zamiaru psuć komuś interesów i dlatego sugeruję zakończyć tą pyskówkę.

stmaniak, 1 Lis 2007, 19:02

>elberoth- będą avantgarde ?

Będą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.