Skocz do zawartości
IGNORED

Silver sound SS 300B

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Same bloki mocy z radaiatorkiem to koszt ok 120-160 zł/szt, tarafko 600W to koszt 150 - 200 zł, zasilacz, to zas ok 160-200 zł...Obudowa. cóz tu sa dowolne opcje....

Zatem nie przekroczyłem ustalonej kwoty 1 tysiąca złotówek, bo razem (nieoptymistycznie) to 160+160+200+200= 720 zł, zatem i na obudowe do tej suki starczy. Ceny podaje oczywiście do standardowych elementów, bo oczywiście stosując jakies "super" cena zapewne podskoczy, według uzanania....

Panie Potempski,

ja nie mam wpływu na jakość wpisów, zatem i odpowiedzialności za nie moge brać.

Nie maja jest winą, ze akurat wczorajszego wieczorku "skropliły", sie co niektórym zadawnine żale, a widzę ża pan stara sie dołaczyc atmosferą swego wpisu do wczorajszej atmosfery, czyży załował pan ze w niej nie uczestniczył ????

jk

Silver Sound, żałuję pewnie ale nie wiem czego.

To pan na równi z tym bydłem z forum jest odpowiedzialny za to co sie stało. To tyle, czy o to chodziło, chyba tak bo Zydelek to dobty tester miernego Hi Fi

Witam

Kolego Potempski, nie on jeden ma go testowac, akurat on to rozpoczął...

Jak pan wie teraz jset u Profes-a, a nastepnie pojedzie do Lancastera, a lista chetnych nie jest zamknieta.

Jak na razie to pańskie wpisy i zapewne mistrza jacm, sa agrasywne, zatem proponuje aby pan zaprzestał wpisów do tego watku, zapewne nikt na tym nie straci...a watek zyska....

jk

Panie Silver saND dlaczego mam zaprzestać, czy to jest wątek sponsprowany, kim ty jesteś.

Ciekawi mnie jaki masz system, proszę opisz co masz może zrozumiem.

przestań być wyrocznią, bo to ja nią mogę być i nie przeinaczaj mojego nazwiska ty.

Siver snat, ja nie jestem twoim kolegą, znamy się, jeszcze raz ci mówię, to twoja wiana, że w tym wątku jest syf.

Może ty też jesteś syfem i dlatego wysługujesz się Zydelkiem

Witam

Jestem, kim jestem.....jesli ci sie nie podobam, to nie mój problem....

System??

8 x brt 215/prof

4 x btr 215 sub (jako tzw centralny bas)

10 szt kta 212

4 x KS 1200

i 8 odsłuchów w tym 4 szt 12 calowych, i 4 szt 15 cali + driver 1 calik...

Reszta na stroce

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nigdy nie ukrywałem, ze nie jestem audiofilem, zatem to co pytasz, zakrawa mi na piaskownoicowe zapytanie, "a jakie mas zabawki???

a cołg sterowany pilotem mas....?"

Czy nie czas wyleźć z tej piaskownicy kolego????

i dołaczyc do dorosłych (czytaj >>prawdziwych...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jacek skończmy z tą głupotą, której byliśmy uczestnikami do tej pory. Niczego tym nie osiągniemy, na forum śmieją się z nas, czekają tylko na waśnie. Traktują to jak dobrą zabawę a my co robimy, dajemy im pożywkę.

To z nas się śmieją.

Czy możemy dyskutować jak normali ludzie, na poziomie, ja obiecuję to już ostatnie tego typu wpisy, lepiej nic nie pisać niż w ten sposób 2006-11-21 19:21:31 odpowiedz | przeczytane

do archiwum | skasuj

Mirek Potempski Z moich doświadczeń wynika, że nikt jeszcze nie posiadł wszystkich rozumów. Być może będzie tak, że ja kiedyś skorzystam z twojej wiedzy, nigdy nic nie wiadomo.

Nas powinno cieszyć obcowanie z muzyką a nie pisanie głupot. Sam nad tym ubolewam ale staram się jakoś powstrzymać często złe i stronnicze wywody. 2006-11-21 19:17:35 odpowiedz | przeczytane

do archiwum | skasuj

Mirek Potempski Jacek, mam propozycję, postarajmy się pomagać sobie nawzajem a nie przeszkadzać. Obiecuję, że będę traktował cię poważnie i bez jaj. Jeżeli czujesz się obrażony, przepraszam.

Witam

Z smutkiem i zalem przebrnalem przez caly watek

Na poczatek apel:

Panowie ! Zalatwcie swoje prywaty poza Forum bo nie jest ono tylko wasza wlasnoscia! Szanujcie innych uzytkownikow , zwlaszcza tych , ktorzy nie maja najmniejszej ochoty uczestniczyc - chocby biernie - w klotniach o zenujaco niskim poziomie.

>>> Zydelek

Jakiekolwiek insynuacje dotyczace prywatnego , w tym intymnego zycia innych ludzi uwazam za niegodne. Piszac to wystawiles Sobie swiadectwo . Mezczyzne moznaby wyzwac za to na pojedynek. Ty jestes tego niegodny .

Fuj . Zadalem sobie trud i przesledzilem twoje wpisy . Dotad sadzilem ze jesli ktos pisze ze cos jest dobre to pisze tak dlatego ze tak jest albo ze w to wierzy. A ty? Jaka jest twoja zwyczajowa stawka za klakierstwo?

Zrazilem sie do ciebie . Na okreslenie twojej postawy cisnie mi sie tylko jedno okrzeslenie . Z racji tego ze pisze na forum publicznym powstrzymam sie jednak od nazwania rzeczy po imieniu .

Nie znam kol. Darkula. Nie interesuja mnie Jego rozliczenia z Jego klientami . Jednak cokolwiek by sie nie dzialo twoja postawa jest niegodna mezczyzny

>>>Kol. SilverSound

Na przyszlosc sugeruje rozsadniejszy wybor sluchaczy Tylko zdrowy rozsadek nakazuje mi abym "na dzien dobry" nie zwatpil w Twoje konstrukcje ....

Teraz wracajac do tematu:

Mialem nadzieje na ciekawy temat Jest schemat , rysunki plytek itp Mogl byc fajny temat ....

W sumie spodziewalem sie opisow brzmienia , zdjec itp ...

Wyszlo to co wyszlo....

Teraz pytam

Ktokolwiek widzial , ktokolwiek wie.. (oprocz Zydelka oczywiscie...)

Snape

Silwerr sont, wiem, że nie jestes audiofilem, pytałem jaki masz sprzęt, bo to ważne na czym dokonujesz odsłuchów.

Okazuje się, że masz takie samo gówno jak ............ . Jedna uwaga, mój jeden interkonekt chyba więcej koszyuje niz cały twój system.

Powinieneś spróbować jeszcze raz jako paier toaletowy w segmencie HI FI nie Hi END.

Dziwny ten cały wątek, chociaż czyja wiem?

Niejeden zaczynał się ciekawie i po jakimś czasie przez kilku pieniaczy

kierowany był w maliny :-(.

Zaczęło się ciekawie ponieważ jak sądzę wiele osób na forum ciekawych

byłoalorów sonicznych wzmacniacza SILVER SOUNDA (o walory techniczne

osobiście byłem raczej spokojny).

No i trafiła się nieszczęsna dyskusja darkula z Zydelkiem. Lepiej o niej zamilczmy.

Potem niejaki jacm wyskoczył z durnotami typu "wzmak jest do d... bo na dzień dobry

trzeba go poprawiać", "wzmak ma podstawowe błędy techniczne" itp.

A chodzi o to, że przyszedł z jakimś kabelkiem chudym jak chiński chłop spod mongolskiej granicy.

Jak rozumiem wzmak ma gniazdo sieciowe, więc w czym problem? W szufladzie nic nie leży?

A gdyby przyszedł bez kabelka to co? Na starcie nie działa?

Wpisy drugiego specjalisty, Mirka P. to wogóle jakieś kuriozum. Nie bardzo łapię, o czym pisze,

bo na pewno nie o wzmacniaczu.

Ogólnie stosunek S/N tego wątku zdecydowanie spadł i warto by było go podnieść do jakiejś

rozsądnej wartości :-).

Jestem Europejczykiem.

Jak rozpocząłem wątek to widać po pierwszych wpisach. Taki własnie miał być. Natomiast to "klika" rozpoczęła durnoty.

Widać już taka nasza Polska tradycja, ażeby mozna było wspólnie rozmawiać wpierw nalezy wylać pomyje. Tak ma się w polityce, przed różnego typu wyborami, więc na forum nie może być inaczej.

Tak czy siak ten wątek to zbieranina smieci.

Do opinii tym co obcowali ze wzmakiem jest oddzielny wątek. Nie róbcie więc bydła i nie prowokujcie. Nigdy nie jest winna jedna strona. Już widzę że z jednej z ofiar stanę się.... co sugeruja co nie którzy.

Ranek mądrzejszy od wieczora wię...

dobranoc

>Zydelek, 27 Lis 2006, 00:48

Faktem jest, że - jak już wcześniej pisałem- zaczęło się bardzo interesująco, a

póżniej ...się porobiło...

No to może by tak wrócić do adremu :-)?

Jestem Europejczykiem.

Potraktuj moje ostatnie wpisy jak kampanię wyborczą jaką nam serwują również politycy. Oni równiez nie przebierają w środkach a po wyborach wspólnie ida na kolację.

Ostatni raz dałem sie wciągnąć w pyskówę.

Ale to mnie publicznie nazwano złodziejem. To moje ucho poddawano w wątpliwość. Wiedząc kto za tym stoi stało się.

Mam jednak szacunek do ludzi i umiem użyć słowa przepraszam w przeciwieństwie do oponętów.

wpis Zydela cyt ,, Jacek skończmy z tą głupotą, której byliśmy uczestnikami do tej pory. Niczego tym nie osiągniemy, na forum śmieją się z nas, czekają tylko na waśnie. Traktują to jak dobrą zabawę a my co robimy, dajemy im pożywkę.

To z nas się śmieją.

Czy możemy dyskutować jak normali ludzie, na poziomie, ja obiecuję to już ostatnie tego typu wpisy, lepiej nic nie pisać niż w ten sposób "

oraz powyższt wpis że umiesz przeprosić :)

Tylko który raz już ?

Jak śledze Twoje wpisy coraz częsciej przyłaczam się do wniosków innych z tego forum że masz rozdwojenie jaźni . Albo żeczywiście jak sie nawalisz to siadasz do kompa to pie... a potem na kacu przepraszasz tylko ze Ty jestes w tym pier.... i przepraszaniu zatwardziałym recydywistą .

Co do osób które mają mi za złe za spór z SS-em to jeszcze raz zaznacze Gość SS wątku o drakuli zrobił syf wypowiedziami ze ten wzmak nie gra po czym sie przyznał że nigdy go nie słyszał Gratuluje mu kompetencji. Na zarzut zeby się nie wypowiadał o czymś o czym nie ma pojęcia stwierdził że jest niemal GURU w tym temacie i zdanie innych go nie obchodzi .

Teraz wystawia sprzet pod ocenę więc się wypowiem po tym co tu przeczytałem gość nawet nie ma pojecia ze kabel zasilający powienin miec odpowiednią grubość dostosowaną do wzmaka to co tu słuchać jak popeline gośc odwala . Założe się ze napewno tez dał cienkie płytki drukowane i nawet nie poprawił grubości bo po co czekam na zdjęcia :) ale niech sie uczy jeszcze wiele przed nim chodź kolegów na forum paru już ma więc pewnie paru samochwałów sie znajdzie co będą zachwalać cudeńka . Tak jak to Zydel robił jak coś mu nie grało i chciał się pozbyć to na forum pisał że to najlepsze na świecie :) reklama dzwignią handlu wiadomo . Ściemniactwo i kumoterstwo , jacy politycy tacy i forumowiczowie .

HOWK

Kolego jakm.

Mój nick brzmi Zydelek czy sie podoba czy nie to raz.

Dwa SS mógł przysłać wzmaka bez kabla i też byłoby fajnie. Nie stwierdziłem ja ani Frank że to wzmak wzorcowy ale przyjemnie brzmiący i dający sporo przyjemności.

Nie zauwazyłem też by SS odgrywał tu Guru.

Przytoczony wpis z mojego postu to tekst napisany do mnie a nie mój do innego użytkownika.

Słowo przepraszam to kultura jakiej nie doznałem od osób mi ubliżających- taka różnica! Szkoda że jej nie dostrzegasz i szkoda że Twój Guru nie zna tego słowa.

Pozdr. idę słuchać :)

TAAAAA

już to widze polaześ do drugiego wątku a nie słuchać nastukasz jeszcze 20 zakłamanych wpisów ty recydywisto dzisiejszgo wieczoru . W Twoim przypadku trzeba brac poprawkę na to co piszesz jak coś nie gra to piszesz że jest super , jak Ci sie nie podoba to wystaczy obiecać tantiem i już jest super .

I ty piszesz że ktoś cos zarzucał Twojemu uchu :) Ucho to ty masz tylko że wystarczy Cię omamić kaską zebyś co innego mówił niż słyszysz . Także sie nie dziw że twoje opinie sa o tyłek wytłuc .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.