Skocz do zawartości
IGNORED

Silver sound SS 300B

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Ty to zrób z własnej nie wymuszonej woli , ja swoja fotkę nie raz wklejałem.

Mam nawet filmik w MPG z czasu kiedy byłeś z Frankiem u mnie, o wspaniałym tuningu twojego cedeka za którego dałeś zadatek a resztę [ większa połowę ] gównianym kabelkiem ... sie spłaciłeś po pół roku , a z emaili co innego wynikało, twoja słownośc jest jak złoto ... ale takie ala tombak !

Co ciekawsze wciskałes kity tu na forum ze nic u mnie nie robiłes , co ty masz ludzi za debili ?

Później ten cedek jakoś ci brzydko zaczął grac ale nawet tu na forum był wspaniały i cudowny..... poszukać twoich wspaniałym krasomówczych wpisów... ?

Walnij sie w łeb , aby rzucać kamieniem sam bądź czysty jak łza!

GNOJKU!

ZWRÓĆ mi kabelek. Umowa była taka że jak twoje klamoty mi nie spasuja to ty mi będziesz wisiał:):)

Taka była umowa! Jeśli chcesz antyreklamy możesz ją mieć:) Czy aż tak ci zależy? By zaśmiecać wątek nie swój?

zydelek >>>

Dla takich jak ty.... stmaniak odzył wątek o megaskonstruktorze- oszuście. Łajdaku przywłaszczającym sobie czyjes pierniądze. Jest winny kupę szmalu ludziom i ma to w dupie. Rok czasu szui nie na uczył niczego. Nadal jest butny i zarozumiały, a to za sprawą Was oszukanych i okradzionych :):)

Wątek na bocznicy odświerzony :):)

Na dodatek ten dupek wasz Darkul- to tchórz, który bał sie wystawić do uczciwego porównania swego wzmaka :):)::):):):)

tylko se k**wa zapomniałes ze sam palancie mu naganiałes tych klientów i teraz tacy jak ja maja cie w d... i nie chca czytac twoich opini bo smierdza dolarami

Witam

Panowie,

wczoraj zapewne emocje piwkiem, lub innymi "wzmacniaczami" zostałe podlane, co doprowadziło do tej wymainy"kulturalnej"...

Ale dzis może juz koniec...

Główki pod kran z zimna woda, czas otrzeźwiec...

jk

Panowie

Wielu osobom z tego forum persona bZydela przeszkadza już od dawna .

Proponuje aby każdy komu przezkadza ten ,, niskiej wartości jegomość " pisał do lukara o usunięcie go z forum albo danie bana na wieczność .

Nie może być tak żeby przez jednego cioła co 2 dni na forum wybuchały kłótnie i zamiast czytać na temat to musimy czytać brednie jakiegoś matołka .

Howk .

to może teraz pare słów na temat .

W wątku o drakuli SS chciał sie próbować z Drakulem ale jak przyszło co do czego mocno kręcił , nic dziwnego że Darkul odpuścił a szkoda bo mógłby zaprezentować dobrą konstrukcję , może wreszcie znalazło by się coś lepszego od Drakuli do zrobienia . Z całego zamieszania powstała tylko konstrukcja SS i chwała mu za to . Szkoda tylko że odwalił taką popelinę że nawet Zydel choć konstruktor z niego żaden musiał po nim poprawiać kabel sieciowy , nie wiadomo jakie jeszcze podstawowe błędy techniczne SS popełnił. To tylko świadczy o konstruktorze żę lutownice trzymać umie ale podstaw już nie zna . Do mocnego wzmaka dał kabelek 0,75 ale dobrze że chłopak tu trafił to się nauczy co i jak .

Jak cała konstrukcja zawiera takie podstawowe błedy techniczne to nie ma co porównywać 300B co najwyżej wagą może z drakulą wygrać :) jak to jeden z kolegów wyżej napisał waga słuszna aż się kurier zasapał :) .

a tak na przyszłość

Jak chcesz żeby ktoś powaznie Cię traktował i Twoje rękodzieła . to nie dawaj ich do oceny najbardziej znanymu i najwiekszymu zakłamanemu krętaczowi na tym forum bo robi ci tylko ANTYREKLAME .

No chyba że tworzycie kółko wzajemnej adoracji . to wtedy zrozumiałe dlaczego wątek o Twoim wzmaku zakłada Zydel i go zachwala :)

Jacm jednemu cos zarzucasz zapominajac lub specjalnie przemilczajac grzechy drugiego. Conajmniej jest to niesmaczne.

Kazdy ma swoj rozum i wyciagnie swoje wnioski, wiec dobrze by bylo bys nie narzucal swoich opinii czy tez uprzedzen. Zbyt sa jednostronne.

W tym watku czekam glownie na opinie z odsluchow Lancastera i reszty forumowiczow z Poznania.

Pozdrawiam.

Najzabawniejsze jest to że cała awantura zaczeła się w wątku o Drakuli gdzie SS zarzucał że ten wzmak nie zagra dobrze bo zawiera błędy , chodź jak sam przyznał nigdy go nie słyszał :)

A teraz sam Zydel pisze że nasz SS zwalił konstrukcję :)

Także mistrzu przygadał kocioł garnkowi , nieco pokory :)

Co do oceny obu panów to moge mówić tylko o ich osiągnięciach konstruktorskich a te są na korzyść Darka .

Bo jakimi są ludzmi kaźdy sam widzi na forum i pisać nie trzeba .

Jeden przerobił już antyreklame poprzez Zydelka drugi zamiast wyciągnąc wnioski brnie w to samo bagno .

jacm

imho antyreklame to sobie darkul sam zrobil i osiagniecia w tym temacie ma duze ;) tak wiec jak piszesz.... troche pokory... a imc zydelka to ja juz kompletnie nie rozumiem...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

kolego jacm

Nigdy nie uwazałem się za konstruktora z prostego powodu- że jestem noga w tym temacie. Umiem natomiast słuchać i wyciągać wnioski.

Pochlebne oceny jakie odniosły się do wzmacniacza SS300B biorą się z odsłuchu a nie uprzedzeń. Najlepiej mozna to stwierdzić osobiście włączając go w swoim domu. Taką szansę i okazję dał nam konstruktor SS a czego nie dał Kulesza. Zamiast cieszyć się, ze jest taka okazja i J.K za własne pieniądze bez przymusu zbudował coś co teraz można posłuchać doszukujesz się sensacji.

Owszem może to niesmaczne ale do póki ostaniemu kKulesza nie zwróci kasiory i nie okaże skruchy jak nie ja to inni będą wypominali.

Skoro uważasz mnie za personę ..... to wyjasnij mi dlaczego jako I.C używasz mojego kabelka? Może nie jestem do konca głuchy?

Fajnie ze stajesz w obronie Kuleszy ale broniąc nie rób krzywdy SS!!!

Jacm, antyreklama zaczela sie jeszcze przed "zydelkowym-wystapieniem". Mam niejasne przeczucie, ze zbyt do siebie wziales uwagi SS dotyczacych Drakuli czyli czysto technicznego podejscia. Czy chodzi o zbudowana przez Ciebie wersje Drakuli?

O jakie osiagniecia konstruktorskie jest tutaj mowa? O Silver Sound vs Drakula czy moze o Zydelka? :)

Pozdrawiam.

Nie wziołem sobie oceny SS o drakuli do siebie bo on jej nie słuchał więc nie może się wypowiadać jak gra , a jednak to robił . Poza tym zachował się jak typowy buc co zjadł wszystkie rozumy , poza tym przeinaczał moje i własne zdania .

Jak nie chciałem robic syfu na forum i pisałem do niego na priva to napisał publicznie że go obrażałem :) .

Zydel słuch ma każdy :)

A kabel i owszem przypasował mi w systemie , używam wiec wpisałem :).

Od Darka nic nie kupiłem bo obawa o terminy ale za to sprzet niezły zaś od SS nic bym nie kupił jeśli trzeba po nim robote poprawiać :) ale na forum to on innych chce poprawiać , i tu sprawdza sie przysłowie Krowa która dużo ozorem miele mało mleka daje .

:-0

ale SYF się zrobił w tym wątku :((

Panowie zaraz się okaże, że SILVER SOUND to wielkie gówno, określone tak przez osoby które nie mają o tym żadnego pojęcia. Poczekajmy na opinie innych osób co o tym myślą, a przedewszystkim na relację z odsłuchów, no i fotki - JAK TO WYGLĄDA??? Fotki ze środka również przydałyby się :))

pozdrówka jodel

P.S. a faktem jest, że ostatnie kabelki Zydelka osiągnęły już naprawdę bardzo dobry poziom, jak dla mnie.

No pieknie, wielka zadyma i to bezemnie.

Ja wniosek widzę jeden:

Silver Sounddddd, to ty zaczołeś to wszystko. Przestań radzić i być rozjemcą, kim ty jesteś.

Sam spieprzyłeś ten wątek a teraz udajesz kogoś kto z zającem ucieka i z psami goni..

Silver Sound załóż sopnsorowany wątek i wynocha.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.