Skocz do zawartości
IGNORED

ulubiona zabawka 4-latka

pogiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako że zbliża się czas prezentów, zwracam się do Was z porśbą o podzielenie się wrażeniami o ulubionych zabawkach Waszych dzieci. Co kupić? Co zainteresuje 4-latka dłużej niż 10 minut? Oto jest pytanie, przy którym budowa naszych systemów to bułka z masłem...

https://www.audiostereo.pl/topic/29824-ulubiona-zabawka-4-latka/

A jak juz sie znudzi lego to moze podpowiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moj 4,5 latek ostatnio po prostu godzinami nad tym siedzi.

T.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja w wieku 4 lat wydymiłem główną tablice elektryczną w domu, wiec raczej nie dawaj mu nic z kablami... a w wieku 6 lat możesz mu kupić lutownice, ja swoją mam do dzisiaj ... aha... i pod zadnym pozorem nie dawaj mu uciętych, zalewanych wtyczek, ja przez takie cosw szpitalu wylądowałem.

Przychylam sie do klocków lego

• Redaktorzy

NAsz Klon na 4 urodziny dostał 3 poziomowy garaż, a że ma kilkadziesiąt resoraków (bo praktycznie nie istnieją dla Niego inne zabawki) to zajęty jest cały czas. Kumpel kupił swojemu Klonowi (4 dni nłodszemu od Naszego) dźwig zdalnie sterowany, ale skończyło się awanturą - tatuś nie dawał się bawić suynowi ("bo zepsuje").

No i zawsze jest nieśmiertelna kolejka elektryczna ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.