Skocz do zawartości
IGNORED

zmiany w limitach dodawanych zdjęć

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam gdzies ich wiecej, nie tyle w wiekszej rozdzielczosci

(te 2 opublikowane troche powiekszylem do 900 pikseli),

co troche lepszej jakosci !

W tej chwili widze na desktopie 4 rozne, ok. 200 - 400 kb.

No NIE, nie wierze ! To chyba jakies JAJA !

Wyskoczyla mi wlasnie informacja :

"Nie możesz dodać zdjęcia w temacie na bocznicy. Od 1 lipca 2006 liczba zdjęć, jakie użytkownik może dodać do wpisów na bocznicy jest ograniczona do 10 w miesiącu. Wątek na ten temat »"

OGRANICZENIE do - 40 kb. na Bocznicy, ORAZ (!!!) - 10 zdjec w MIESIACU ???!!!

Czy Ty Lukar - jaja Sobie robisz ?!

• Redaktorzy

Atopos - specjalnie dla Ciebie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - i to bez złośliwości. Serio, serio.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Nie wysilaj sie Fr@nc, a nacpany czy pijany jestes pewnie 100 razy czesciej ode mnie !

Wypelniony jestes, podobnie jak Jazz czy Jozwa - mitami mieszczanskiej rzeczywistosci !

Przypuszczam, ze nawet totalnie nacpany, bylbym i tak z 10 razy "trzezwiejszy" od - Ciebie !

Wlasnie jeden z Tych CZLONKOW - Molibdem, szczytujac wszystko co go NIE INTERESUJE,

dokonal wpisu i spowodowal zamkniecie przez Lukara watku : DZG (Dobrze Znana Grupa) !

Tresc jego wpisu :

>"UWAGA!! Nie karmić Trolla!!! - to zdechnie z głodu!!

Proszę wszytkich o nie wpisywanie się pod tematami Vlada / Atoposa / etc...

Gdzie jest Admin?

Lukar, nie możesz zrobić porządku z jednym idiotą?"<

PROPONUJE OD DZIS, pod kazdym wpisem tego DURNIA, dokonywac wpisu np. :

UWAGA!! Nie karmić DURNIA !!! - to zdechnie z głodu!!

Proszę wszytkich o nie wpisywanie się pod tematami Molibdena !!!

Gdzie jest Admin?!

Lukar, nie możesz zrobić porządku z tym idiotą?

• 3 tygodnie później...

Witaj Łukaszu , mam propozycję i prośbę, żeby zamiast- szerokość: 900px, wysokość: 900px) można było umieszczać obrazki w różnych gabarytach , lecz o tej samej powieżchni ( 810000px) i to by wyglądało tak że nie zawsze mamy obrazek kwadratowy, a naprzykład niekiedy o innym formacie np. 400px,na 1400. powierzchnia ta sama więc na dysku zajmnie tyle samo miejsca a niebędzie trzeba dzielić na kawałki by umieścić na stronce . z pozdrowieniami świątecznymi Bodo_z. PS. zależy mi na odpowiedzi.:o).

Ale strona się na szerokość rozjeżdza, już przy ustawinieniach szerokości 1024 pix, nie wszyscy mają 1280x1024 żeby się mieścily całe na ekranie tak duże zdjęcia.

A mi się zdaje że jeżeli dla większości luda nie robi problemu skrolowanie strony góra-dół, to dużym problemem nie będzie lewo-prawo (drobne utrudnienie w czytaniu tylko wprowadzi).

• 7 miesięcy później...
  • 7 miesięcy później...

Zaglądam ostatnio częścej na to forum i audiofilem jestem co potwierdzi moja żona:)

Lubię bocznicę bo tu jest najluźniej po codziennym stresie. Co jakiś czas ktoś wymyśla jakieś restrykcje. Po co zmieniać to co jest dobre? Wolność słowa czy innych środków przekazu tłumić lub ograniczać? Może nie ma tu miejsca dla takich jak ja? Tylko technokracja? A nie przyszło nikomu do głowy, że gadąjc se na bocznicy wybieram elitarne bądź co bądź grono ludzi (z kręgu wariatów audio)? Chcecie się pozbyć takich jak ja to jesteście na dobrej drodze...

Nie będziemy silniejsi od tej całej machiny. Historia się powtarza. Jest jadnak wielu myślących tak jak my, nie ujawniają się bo byliby zaszczuci przez panującą modę i nie są to emeryci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.