Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer A-777,PDS-801

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

a jakieś do tego kabelki?Grałem na Monsterach masterlink 2 ref,i powerlink2plus,zmieniłem inter.na audionova proteus - świetna przestrzeń,ładna góra,ale trochę mało basu tzn. jest precyzyjny,nie do końca głęboki,czuć lekki niedosyt.

Sprzęt masz ten lepszy z tych popularnych z przed 10-12 lat. Sprawdź czy elektrolity nie powysychały. Kable też masz takie z tych modnych w tamtym czasie. Kiedyś zaproponowałbym wypróbowanie okablowania Mogami. Ale tak sobie myślę, że mógłbyś sprawdzić coś taniego - może Sommer ?

Elac121 to były te takie dość wąskie słupki w układzie symetrycznym zazwyczaj w szarym kolorze? (nie pamiętam numeru ale to chyba było to). Mnie się one nie bardzo podobały brzmieniowo dopiero po posłuchaniu Zoller Imagination, jakoś ciężko grały.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Sprzed 15 lat ale za to z najwyzszej polki producenta (Reference) i te konstrukcje mimo uplywu lat doskonale sie bronia. A 777 potrzebuje jasnych kolumn. Jego blizniak A 676 (roznica jedynie w mocy - wszystkie inne parametry sa identyczne choc... zasilanie we wzmaku to IMHO podstawa) swietnie spisuje sie z jasnymi kolumnami. PDS 801 to niestety nie byl najlepszy wybor. Pozdrawiam.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Roznie z tym bywa. Np w starych wzmakach Yamahy starszych od w/w modeli Pioneera byly Nichicony ktorych nie bylo sensu wymieniac. Moge Ci dac namiary na fachowca od Pioneerow z naszego forum ktory malo moze sie wypowiada ale pracuje w autoryzowanym serwisie i niejednemu milosnikowi tych klockow juz pomogl. Kliknij na priva. A 777 to naprawde swietny wzmak i szkoda byloby go ograniczac kolumnami czy reszta toru. Minimum do niego to PDS 901 lub 9700. 801 to jest inna klasa. Sam szukam raczej czegos z serii 8xx. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.