Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie i jak najlepiej zamówić domene .pl

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Chciałęm zamówic domenę, najlepiej .pl jednak jest tylu pośredników itp ze sam nie wiem ktorego wybrac. Co polecacie? Chodzi o to iż nie chce czekać zbyt długo na tą domenę.

Tak samo ma się sprawa jezeli chodzi o serwer.

Z góry dziekuję i pozdrawiam

Co do serwera sprawdz ehost.pl. Szybki i dosyc stabilny. Awarie szybko usuwane, zreszta jak wystapia, to moze raz na rok kilkugodzinne. No i tez szybki kontakt z adminem jest. Mozesz sie tam zarejestrowac i kilka dni potestowac serwer, zaznajomic sie z panelem, bez ponoszenia kosztow.

Od ponad dwóch lat korzystam z hostingu w Strefa.pl - przez nich też rejestrowałem domenę "com". Jeśli się zdecydujesz tam na hosting to domenę wykupuj od razu przy zakładaniu konta - całość zostaje uruchomiona po dokonaniu przelewu, natomiast w okresie testowym domena jest jakby zarezerwowana ale adres strony jest jako "nazwa.com.strefa.pl"

Polecam Strefę z czystym sumieniem bo nie mam z tym kontem żadnych problemów, strona działa bardzo szybko to samo z transferem ftp.

Pozdr

ja polecam nazwa.pl

teraz jest b ciekawa promocja (domena top level za 9zl)

ja swoją domenę mialem dostpna nastepnego dnia po wykonaniu przelewu

ceny za przedluzenie domeny tez przystepne

ja inaczej.

kup w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tam jestem od 6 lat mam 18 domen

Nie ma tam PL ale z Twoimi wyrobami!!!!!!! Ci lata- pl

Gratulacje

Masz pewne, pośrednik Ci niepotrxebny

Głowny problem to server

Pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.