Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jamówię

(Konto usunięte)

>>>>>>>>>>>>rsz

Proszę o przytoczenie moich chamskich wypowiedzi pod adresem innych ,tylko takich nie wyrwanych z kontekstu.

Prośba tylko ,żebyś nie pomylił ich ze swoim salonowym "językiem" bo stwierdzenie wyrwać chwasta z całą pewnościa jest groźbą karalną- lwie salonowy!

>jamówię

Szkoda czasu na jakiekolwiek szukanie i przytaczanie !

Te dwa wpisy zacytowane na poczatku watku calkowicie wystarcza !

Zaden KONTEKST nie ma tu nic do rzeczy !

To jest po prostu - totalne DNO i nic wiecej nie potrzeba udawadniac !

Gość jamówię

(Konto usunięte)

>>>>>rsz

Proponuję abyś poczytał mój pierwszy wpis na post założony przez kolegę miroaliena a potem odpowiedź jego na mój wpis,jeżeli nie widziez w tym watku róznic i to wcale nie subtelnych,żałuję nie pomogę.

Kartonu po sprzęcie gratuluję ja zamiast niego, zostawiłem sobie sprzęt ale cóż każdemu według zasług.

PS

Wątek traktuje o jakości periodyku jakim jest HI-FI Choice to tak na wypadek gdybyś nie mógł odnaleźć,jeżeli tobie odpowiada jak ktoś nazywa cie ciotą,cóż faktycznie wtedy pozostaje już tylko karton.

>jamówię

Jak zes sie dowiedzial, ze studiowalem biologie molekularna ?!

Chodzi tylko o to, ze Twoje DNA jest gorszej jakosci !

(widac Twoi przodkowie to WYJATKOWO glupie i wredne malpy byly !)

Uważam ,że forum jest ok

Wszelkie wtrącanie się admina będzie ograniczeniem prawdziwosci tego forum

Forum jest dokładnie takie jacy są Polacy, nie udawajmy kogoś kim nie jesteśmy

Nerwy mogą ponieśc każdego jak w życiu

Nikt nikomu nie musi odpowiadać na przekleństwa, reszta to oceni ignorując pacjenta resztę wpisów, a to chyba boli jeśli sie pisze i nikt nie czyta?

Przeczytałem kilka normalnych wpisów "jamowie" i nie powinno sie go dyskryminować dlatego ,że poniosło go

Piotrek608 to bardzo grzeczy koleś miałem okazje go kiedyś poznać no chyba ,że nika pomyliłem, jeśli nawet tak napisał to widocznie miał powód

Czepiacie się Lukara a najgorszą inicjatywą będzie wtrącanie się w normalnie tetniące forum

pozdro

>dudivan

A zebys wiedzial !!! :))

Bylem jednym z pierwszych posiadaczy ZX Spectrum 48,

Z niejakim P. Wilkiem i kilkoma kolegami zalozylismy pierwszy w Polsce

Klub Komputerowy - "ABAKUS !

Andrzej Kurek i Zdzislaw Kaminski pomogli mi zdobyc zezwolenie na przywoz

jednej z pierwszych prywatnych drukarek osobistych Epson FX 80 ! (mam ja do dzis !!!)

Napisalismy, ze to do celow - oswiatowych ! :)

Pozdrawiam

>>>> jamówię

Nie żartuj sobie z mojego kartonu. Jest to karton nade audiofilski z beztlenowymi taśmami pakowymi.

...

Traktowanie czyjegoś chamstwa dla usprawiedliwienia swojego chamstwa to żaden argument.

Zobacz, napisałem "wyrwać chwasta" i Cie za to przepraszam - prościzna.

Ty nie potrafisz przeprosić kolegów forumowiczów? A może to takiemu klawiaturowemu kozakowi jak Ty nie pasuje???

rsz

Vlad, 19 Gru 2006, 16:31

>>dudivan

>

>A zebys wiedzial !!! :))

>

>Bylem jednym z pierwszych posiadaczy ZX Spectrum 48,

>Z niejakim P. Wilkiem i kilkoma kolegami zalozylismy pierwszy w Polsce

>Klub Komputerowy - "ABAKUS !

Vlad, ty gadzino! Mam w spadku po dziadku stare "Bajtki" i tam - pamiętam - pisano o Abakusie! Może nawet widniejesz na którejś z fotografii! Muszę zejść do piwnicy! :)

Mój wuj miał ZX Spectrum i taką śmieszną drukarenkę termiczną Sinclair na papier metalizowany szerokości kwitka z "Biedronki"!

Jeszcze umiem takie coś:

10 FOR i=1 TO 100

20 PRINT "Atopos jes gupi!!!"

30 NEXT i

:)))

Niestety panowie rzeczywiscie ktos sie chyba podemnie podszywa ..sam zlokalizowałem gnojka dzis w nocy przeprowadze z nim rozmowę....nie zawsze mam dostep do kompa i niekiedy zdalnie kogos przosze aby sie za mnie zalogował i odpisał na moje PW..no czegos takiego sie po tym człowieku nie spodziewałem..alkochol nie wszystko usprawiedliwia.

>jozwa maryn

Tak, jestes odosobniony !

W podejrzeniach i insynuacjach zawsze byles dobry !

Tu nie chodzi o wyglad, jozwa, ale o zawartosc tresciowa !

Ty np. dobrze wygladasz i co z tego ?!

Pewnie juz i tak zakapowales watek do Lukara, wiec poco te cerygiele ?! :)

>Piotrek608, 19 Gru 2006, 17:30

>Niestety panowie rzeczywiscie ktos sie chyba podemnie podszywa ..sam zlokalizowałem gnojka dzis w

>nocy przeprowadze z nim rozmowę....nie zawsze mam dostep do kompa i niekiedy zdalnie kogos przosze

>aby sie za mnie zalogował i odpisał na moje PW..no czegos takiego sie po tym człowieku nie

>spodziewałem..alkochol nie wszystko usprawiedliwia.

Grafton kontratakuje? :D Sorry nie moglem sie powstrzymac ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ten wątek z pewnością w niedługim czasie lstanie się legendą, więc też chcę w nim być... przynajmniej za przyczyną takiego wpisu. Niestety, jak do tej pory, to wynik widzę: "inteligencja" kontra "chamstwo" 0 : 0. Jak nie ma sędziego, to nie ma kto uznawać strzelonych goli (ja dostrzegłem kilka dla "inteligencji"). Zatem toczy się gra nie o wynik, lecz o prestiż. Prestiż w stylu: mistrz disco polo. Dobrej zabawy.

Dajcie już spokój. Jak chcecie sobie podbić adrenalinę, to załóżcie temat na Bocznicy. Gdzie jest admin? Podstuluję, żeby zdjąć ten temat, bo to zawracanie głowy i smiecenie na forum.

Obserwowałem pilnie tę dyskusję i obu kolegom należą się bęcki. Ja załatwię to we własnym zakresie - są odpowiednie narzędzia na forum. A w ogóle to peace. Święta idą, panowie.

Miałem to jakoś skomentować, ale obawiam się, że to tylko pogorszy

sytuację. Niektórzy koledzy mają strasznie niedopieszczone ego i

wysokie mniemanie o sobie. Jest to równocześnie połączone ze zdolnościami

destrukcyjnymi i skłonnościami manipulacyjnymi. Jak się zastanowić, to typowy

opis psychopatii. Polecam Wikipedię (artykuł nieszczególny ),

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i Google.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

>bach

>Jaro_747

Proponuje, aby jak juz cos pisac, to - KONKRETNIE !

>Obserwowałem pilnie tę dyskusję i obu kolegom należą się bęcki.

JAKIM OBU kolegom, naleza sie, jakie znowu bęcki ?!

> Niektórzy koledzy mają...etc.

>Jak się zastanowić, to typowy opis psychopatii.

O KIM mowisz Jaro_747 ?!

Mamy tak sobie dalej pisac w stylu : "niektorzy to sa glupi" ?! :))

>dudivan

Dudivan, ty gadzino ! Myslisz ze nie znam BASIC-a ?!

Niecale pol godziny mi wystarczylo na deszyfracje Twojego kodu ! Jeszcze za to - pozalujesz !

Jak pamietam, pisano o Nas w pierwszym "Bajtku" lub w pierwszym "Komputerze" (pewnie w jednym i drugim).

Do tej termicznej drukarki, szerokosci kasowego kwitka nigdy nie mialem zaufania !

Zdecydowalem sie od razu na Maybacha wsrod drukarek FX 80 Deluxe ze wszystkimi opcjami (druk wizytowek,

szyberdach, elektrycznie otwierane szyby, popielniczki etc. :)

Pamietam, ze jako ze byla to nowosc, zaplacilem za nia w Amsterdamie dobrze ponad 2000 papierow !

Ciekawe, czy dostalbym dzis za nia - 20 ?! Przypuszczam, ze watpie ! :(

Ale ta technika (i tylko - technika !) - idzie naprzod !

Pozdrawiam

a jakie to uczucie jak ktos pisze, że chce ci przylać? czujesz się głupio czy jak głupol. a może się boisz? słowem uważasz, że piszący groźbę jest prymitywem, czy też masz poczucie winy? a może jesteś tchórzem?

A ja już rozumiem! To ten stress świąteczny! Koledzy zmordowani sprzątaniem, pierogami, ciastami i tą byczącą się żoną z piwem i gazetą muszą odreagować.

Rafaell, nie wierz w ten bolesny wzwód - ja też brałem ten lek! Lekarze i telewizja kłamie!!!

A za grupowe życzenia grupowo dziękuję, tyle, że kurczę... zapomniałeś o buddystach...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.