Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

zdezintegrowany_3PO,

"Osobiście porównał bym je do średniowiecznego miasta ... jest gawiedź, cech rzemieślników, pan i

władca, trochę osiłków, chamstwa, mnóstwo biedoty a każdy z nich od czasu do czasu wylewa pomyje na

ulice (a przy okazji na głowy innych) bo nie ma odpowiedniej kanalizacji !!!!"

Chyba sobie wydrukuję i oprawię - dobre, naprawdę dobre.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

vlad -->

"Wyczucie, wrazliwosc, inteligencja, inwencja, szlachetnosc, skromnosc ! Taaak... TO Wszystko JAAAA!:))"

vlad --> zapomniałeś o skromności ;)

O taak Vlad - jestes boski, zajebisty, piekny, madry i wspanialy,...szkoda tylko ze samotny i nikt Ciebie nie chce poglaskac. Biedniutki ty, wyplacz sie w rekaw. Pokaz emocje.

Wszyscy czekamy z niecierpliwoscia na kolejne odcinki SOAP OPERA - poziom emocji wzrasta, ludzie listy pisza a glowny aktor i dramaturg w jednym sie dwoi i troi by sprostac oczekiwaniom.

Do dziela!!:)

Może wyluzujmy,

Moja matka zmieniła lekarstwo przepisane przez lekarza ubocznym efektem działania (w ulotce) pierwszego jest bolesny wzwód a drugiego uporczywy ?

Na co te biedne kobiety są narażone ! napiszcie coś więcej,one przygotowują przecież tradycyjnnie u nas te świeta.

pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

xniwax, 19 Gru 2006, 13:52

>zdezintegrowany_3PO,

>

>"Osobiście porównał bym je do średniowiecznego miasta ... jest gawiedź, cech rzemieślników, pan i

>władca, trochę osiłków, chamstwa, mnóstwo biedoty a każdy z nich od czasu do czasu wylewa pomyje na

>ulice (a przy okazji na głowy innych) bo nie ma odpowiedniej kanalizacji !!!!"

>

>Chyba sobie wydrukuję i oprawię - dobre, naprawdę dobre.

Ja bym to dal jako strone startowa tego forum ;) brawo Zdezi! ;) biedota pozdrawia ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

"Groźby na forum - brak tolerancji" - czy to nie za wielkie słowa? To po prostu chamowatość. Chamek nie potrafi wymienić z kimś opinii normalnie, musi wydzierać się, obrzucić pomyjami, przygrozić. Tolerancja? Tolerancji oczekuje się od osób na jakim takim poziomie. Wiem że to przykre, kiedy ktoś wcześniej ci nie znany ni z tąd ni z owąd traktuje cię, jakbyś mu się przykleił do buta, ale osobiście olałbym. Dyskusje i próby wyprowadzenia wymiany zdań na czyste tory tylko ich podniecają, uważają to za dowód słabości. Jedno, co skutkuje, to ewentualny ostracyzm środowiskowy.

• Redaktorzy

foxbat, zdezi w pewnym sensie ma rację, ale on nie zna tego forum z nieco wcześniejszych czasów. Opisywane przez niego zjawiska są stosunkowo świeżego chowu i nie ma powodu, aby traktować je jako naturalne i jako wizytówkę tego forum. Chyba że akurat to kogoś kręci.

graafie, dzieki.

Mam nadzieje, ze Vlad sie nie obraził że pominąłem te zalety.

Dopisze jeszcze nienaganne maniery i wysoko zaawansowane techniki milosne(tego najbardziej mu z Jazzem zazdrościmy;/)

Pozdrawiam

>zdezintegrowany_3PO

Niczego nie zapomnialem, zdezi !

Dbaj o uszy, bo z oczami, to juz widze u Cebie , nie...tego...

A jednak !!!

Dzieki lancaster, bylbym zapomnial (widocznie zbyt oczywiste !), ze - PRAWDA to - MOJE DRUGIE IMIE ! :)

lancaster, 19 Gru 2006, 14:05

>zdezi, bo sobie pomyśle, ze nie jesteś spostrzegawczy;)

>Vlad jest boski - wiadomo :))

>

>Pozdrawiam

ups... lancaster TY jak zwykle na miejscu ;)

... ta skromność w ustach vlada jakoś tak nieskromnie mi zabrzmiała ;)

ale dobrze że jesteś ... druchu ;)

zdezi

Vlad, 19 Gru 2006, 14:17

>>zdezintegrowany_3PO

>

>Niczego nie zapomnialem, zdezi !

>Dbaj o uszy, bo z oczami, to juz widze u Cebie , nie...tego...

12 godzin dziennie w Excelu robi swoje ;)

jozwa maryn, 19 Gru 2006, 14:11

foxbat, zdezi w pewnym sensie ma rację, ale on nie zna tego forum z nieco wcześniejszych czasów.

Opisywane przez niego zjawiska są stosunkowo świeżego chowu i nie ma powodu, aby traktować je jako

naturalne i jako wizytówkę tego forum. Chyba że akurat to kogoś kręci.

józwa a słyszałeś o teorii ewolucji?

.... czasami ewolucja oznacza progres a czasami regres :(

dla Twojej wiadomości .. przed zarejestrowaniem się przyglądałem się temu Forum przynajmniej rok :)

zdezi

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Panowie,

olać czubka,wyrwać chwasta,zgłosić do prokuratury itd,itp to tylko z nie których Waszych wypowiedzi które zostały skierowane pod moim adresem tylko i wyłącznie na podstawie jednostronnej korespondencji prywatnej między mną a miroalienem.Na tej podstawie oceniliście moja postawe jednocześnie nie pytając mnie co o tym wszystkim myślę i uzurpując sobie mimo tego prawo do ferowania takich określeń jakie przedstawiam powyżej.Dlaczego?

Mógłbym teraz wkleić tą częśc korespondencji ,którą na priva otrzymałem od kolegi miroaliena,nie zrobię tego jednak bez powiadomienia o tym miroaliena,tak po dżentelmeńsku, tak zostałem wychowany w odniesieniu do korespondencji prywatnej,natomiast jeżeli mój pocztowy interlokutor zechce przytoczyć całą naszą korespondencję a nie tylko moje odpowiedzi na jego mocno obrażające mnie inwektywy -wtedy zgoda, poczytajcie całość a potem oceniajcie.

Jeden z uzytkowników stwierdził nawet,że poczytał wszystkie moje posty i na ich podstawie zawyrokował:wywalić,znowu pytam za co?za uwagi na temat polskiej prasy,czy może na temat sprzętu ,o którym podobno TU dyskutujemy,inny zacytował mój wpis na post piotrka(bocznica) wyrywając go kompletnie z kontekstu tzn nie przytaczając wpisu piotrka właśnie,to tak doktorze 17 wygląda rzetelne przytaczanie faktów?

Na koniec proszę zbiga o wskazanie gróźb karalnych,których to podobno dopusciłem sie pod adresem miroaliena,nie ładnie zbig szczególnie po tym jak upubliczniono twoje inwektywy pod adresem innych użytkowników forum,które do gróźb karalnych z całą pewnością się zaliczają,nie ładna jest taka podwójna moralność.

Wszystkich mimo wszystko urażonych,pisze mimo wszystko ,bo czasami wydaję mi się,że stosowne tu są podwójne standarty tolerancji i moralności-vide wszechobecne i nie specjalnie przeszkadzające bluzgi,przepraszam,życząc spokojnych ,zdrowych i ciepłych świąt Bożego Narodzenoia oraz wszelkiej pomyślności w nowym roku

>mad_z

>...szkoda tylko ze samotny i nikt Ciebie nie chce poglaskac.

Jesli samotny, to tylko duchowo-intelektualnie - na Tym Forum !

Sami pierwotniaki wicie, rozumicie jak to jest, jak nie ma sie partnera na swoim poziomie,

wokol same karlowate mentalnosci i ludzie glupsi od swinki morskiej !

Co do tego drugiego, to jestem wprost - zaglaskiwany !

Dosc mam juz tego glaskania ! Wole mocniejsze pieszczoty !

Oj nie drapcie się już dziewczęta ... dajcie sobie po ryjach i po sprawie.

Za chwile bedą teksty w stylu "Jak Cię dorwe to Ci wysokotonowce powgniatam i wzmacniacz pozwieram :P

>>>>>>>>>>> jamówię

Co się pienisz? Czujesz się roślinką, że nie pasuje Ci przenośnia "wyrwać chwasta"?

Pozwoliłem sobie na takie stwierdzenie po skali chamstwa jakim nasączasz swoje wypowiedzi na forum.

Prywatne wiadomości nie mają tu znaczenia, wpisz sobie wyszukiwarkę jamówię, a powinno Ci się zrobić głupio.

Przeproś chłopaków i jakoś będzie. I żadne tam sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie...

Bo szkoda takiego FORUM jak to.

rsz

• Redaktorzy

"józwa a słyszałeś o teorii ewolucji? .... czasami ewolucja oznacza progres a czasami regres :(

...

"Podobną rzecz da się zauważyć w jajku. W Narni mówimy wówczas, że jajko się zepsuło." C.S.Lewis

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.