Skocz do zawartości
IGNORED

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Blady99

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba powoli nadszedł czas zeby życzyć wszytskim forumowiczam, a takze innym audiofilom wesołych świat. Życze wszystkim aby każdy z Was dostał to o czym marzy, aby Wasze świeta minęły w spokoju..:)))) MARRY CHRISTMAS

https://www.audiostereo.pl/topic/30342-weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t/

Jak nie chcesz świętować - idź do pracy !!!

WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH !!!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zdrowych wesołych spokojnych świąt Bożego Narodzenia życzy Piotrek608...................................................................................................................................................................W szczególności: ATOPOSOWI:) za ukochany zamęt na forum...Lukarowi za Końskie zdrowie do co niektórych:)

BodowiZet za telefoniczny spam o każdej godznie dnia i nocy:):)..Andreii 29 za cięzki wkład w merytoryczność wpisów..Koziołkowi za to,że ma tyle serca i zdrowia do tych drewnianych skrzynek...Jarowi66 za pewne tajemnicze interkonekty:):)...i całej Ekipie tego forum za to że jesteście i tyle z wami radochy na codzień:)

jar1 - nie chcę iść spać:), Wesołych Świąt Tobie i wszystkim pozostałym uczestnikim forum - przy okazji - zrób z tej Ugody - jak to mówił mój kolega ze studiów - wykurwiacza, czego z całego serca Tobię życzę ku radości KAiM (paru uczestników na tym forum poznałem:)) i entuzjastów tego wzmaka na tym forum:)

zdrowia wszystkim życzę przede wszystkim, obyśmy sie w tym samym - jestem świadom tego, co piszę:) - stanie spotkali sie TU za rok:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.