Skocz do zawartości
IGNORED

nowy benq w500 3lcd 720p nieoficjalnie

revert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, coś ciekawego , odwekają premiere ale z dobrze pinformaowanych żrodel ma to kosztować 2650 brutto ( PLN) od połowy styćznia - powinno działać idento jak sony vpl-hs 50 moze 60Specifications / Brochure N/A

Projector Review No Review

MSRP -

Type Projection LCD (3)

Projector Brightness 1100

Brightness Economy Mode -

Native Resolution WXGA (1280x720)

Native Aspect Ratio 16:9

Compress Res -

Projector Contrast 5000:1

Video Compatibility Component (2), S-video, Composite

HDTV 480p, 480i. 576p, 576i, 720p, 1080i

Lamp Life (hours) 2000, 3000 eco-mode

Projector Noise Level (-db) 32.0, 28.0 eco-mode

Audio -

DVI or HDMI Interface HDMI (HDCP)

Zoom Lens 1.20:1

Power Zoom/Focus No

Optical Lens Shift -

Optional Lenses No

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/30459-nowy-benq-w500-3lcd-720p-nieoficjalnie/

w tej cenie to napewnie nie będzie to samo co sony vpl-hs50 którego miałem. Sony był świetnie wykonany (made in Japan), cichszy nawet od panasonika 900, detaliczny, dobra optyka. Niestety panele sony mają widoczny screen door...

vpl-hs60 jest dość ciemny, ma mniejszy screen door od 50-ki... Benek nie będzie klasy vpl-hs50 napewno, ale cena może mu zagwarantować powodzenie. Lepiej benek niej zrobi coś ciekawego na DarkChip3 720p w tej cenie ;)

Hej americano. Co jesteś taki agresywny? Ludzie szukają opinii i porad a ty tylko krytykujesz. Nie każdy u nas mieszka w ameryce na stałe i nie każdego stać na najdroższy (czesto najlepszy) sprzęt.

Ludzie potrzebują porad odnośnie sprzętu z niższej półki i jak nie czujesz że to cie kręci to się nie udzielaj. NIe ma przymusu pisania postów.

americano..owszem skoś tylko za krotki jestes ....przylacz sie do klonowców...i idz sie chwalić wasza ameryczką..ale generalnie byłem tam ostatnio i bidnie jakoś....może przez takich jak ty ? jak dla mnie ML32H wystarcza ( nie wiesz co to jest) a o benq pisalem bo chce zaopatrzyc paru pracownikow w relatywni dobre projektory do prezentacji filmow reklamowych u klientow ( w ogole co tam na grenpoincie czy tam milawauke`ach)...krytykujesz dupku co popadnie i rżniesz profesora..a ty zero jestes...pieniaczyku mały i krótki. nara z głupota nie warto dyskutować bo to ją nobilituje..dupku

Konrado

to było raczej żartobliwe, nie agresywne, nie jestem agresywny ;) Nie obchodzą mnie kompleksy małych chłopców. Koszenie i kicha to nie moje słowa z tego wątku, tylko odpowiedzi. Poza tym uważam, że benq potrafi robić dobre projektory, w tej cenie jednak muszą być kompromisy, bo tak to już jest, niestety. Ale mentalność chłopca jest taka, że jego wybór jest jedynie słuszny a innych to - kicha ;) Spory typu commodore vs atari czy benq vs optoma zostawiam autorowi wątku

Ludzie, z oskarżeniami o kichowatość poczekajmy do testów. W ostateczności może spełnić taką rolę ja Litek. Spowoduje dalszą erozję cen urządzeń innych producentów. Zawsze na tym skorzystamy, nawet jeśli ten akurat model jest do bani (w co nie wierzę). Bravo Benek!!!!

ty juz ja odkrywasz na biezaco ..jak cale polakowo....komplekasami ..rznieciem profesora..a zapomniales juz ze ludzie w Polsce zarabijaa 9 jak co kolwiek sansownego potrafia ) nie mniej niż w stanach a w niektórych przypadkach więcej...chociaż moze dobrze ze tam siedzisz mniej jadu...profesorku :-)a co do benqa ...to wiesz...profesorku..zobaczysz to wtedy bedziesz ocenial

Właśnie, może by ten chłoptaś z kompleksem niedouka (zasłużonym bo nie kuma wpisów nic a nic) napisał coś konkretnego i na temat. Jeśli ta cena się potwierdzi to będze to duży atut benq, tyle w temacie z mojej strony.

oszywiscie americano....ossssszywiscie....a propos kompleksu niedouka to ty go masz bo wszystkich tutaj uswiadamiasz co bedzie i jak bedzie..inymi slowy tak jak pisalem rżniesz profesorka:-)

-> vader oficjalna ma być podobno 2699 lub 2799 no ale wiadomo że z 10 % sie zawsze da...

• 2 miesiące później...

alez ty americano pierdzielisz..whats hot whats not...a ty pewnie zielonego pojecia o tym nie masz....jak zreszta cala banda osłów z chicago czy greenpointu. macierz was zaczyna przeganiac.....niedobrze.....oj niedobrze....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.